企業が回答しました
企業が回答しました
I ordered a one time purchase and it never came. At 1 month I started emailing their customer service and I was getting an automated email response at first until I asked to be emailing a real person.... もっと見る
Jewelries are sooo amazing!..the quality looks so real.., highly recommended vest for xmas gifts ....i will have some
This website is a scam. I never received my package although I was really looking forward to trying out this cleanse. When I reached out to the company about my concerns of a lost package, they were v... もっと見る
Norsk nettbutikk som tilbyr unike smykker, naturlig spa & velvære produkter og inspirerende interiør og tilbehør.
Grønlia 21, 3060, Svelvik, ノルウェー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veldig kjekk nettside, eneste negative var at stopperene på øredobbene var litt løse så kan skli lett av om man gikk ute med dem.

Elnora からの回答
Så fornøyd med solfangerne jeg bestilte. Godt pakket og kort leveringstid. Kommer til å benytte denne nettsiden igjen!

Elnora からの回答
Kjøpte en solfanger som var fantastisk vakker. Anbefales på det sterkeste.

Elnora からの回答
Super fornøgd! Kjempe fine solfangere som glitrer fint når sola skinner ☀️✨️
Anbefaler!!

Elnora からの回答
Grei levering. Den bittelille pakken kunne havnet i postkassen i stedet for på postkontoret 😉

Elnora からの回答
Kjempe rask levering, og produktet er kjempe fint! Kommer til å handle av Ellora flere ganger

Elnora からの回答
Varen var fin, som forventet. Rask levering, pen innpakning og hyggelig hilsen fra butikken :)

Elnora からの回答
Nydelig solfanger. Tanken er at den skal «glitre» på veggen, men den henger på mitt kjøkken som er passe stort. Mulig rommet er for stort for at den skal glitre, for det synes ikke så godt. Man kan bare såvidt skimte glitret. Lenken til å henge opp kunne gjerne vært lenger.

Elnora からの回答
Jeg har bestilt en ring og et kjede. De er sinsykt pene og veldig bra kvalitet. Alle smykkene er lette og unike.

Elnora からの回答
Rask levering, mye finere i virkeligheten enn på bilde. Lette smykker. Handler igjen👍

Elnora からの回答
;) smykkene jeg kjøpte var veldig fine, og det var rask levering.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。