Elskbar レビュー 173

TrustScore 5段階評価の5

4.8

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Love love love! Helt fantastisk idé med snöret som gör att haklappen sitter fast runt brickan. Jättebra kvalité på PUL. Önskar bara att man kunde köpa haklappen i större storlek. Vår dotter använder... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Veldig god service. God kvalitet på produktene. Har hatt bleier og våtposer herfra i 6 år, de er fleksible og passer barn etter barn. AiO har jeg kunnet bruke fra 2 ukers alder på barn født med... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I absolutely love Elskbar - amazing quality, great design. I highly recommend the all-in-one washable diapers and cloth wipes for kids. We use the wipes not only for bum washing but also at the dinn... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Skøn idé, lige til og hurtig levering! 👍 Vores barn nyder at have dem på, og vi bruger dem mest som pause-ble. Jeg ville bare ønske, at indlægget var lavet af bomuld i stedet for bambus, da der br... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店
  2. ベビー服店
  3. 健康・美容製品店
  4. マタニティ ストア
  5. トイレタリー店
  6. 下着店

当該企業による記述

Elskbar er skabt for at imødekomme dig, der prioriterer både dit barns og din personlige sundhed og Moder Jord højt. Elskbar laver stofbleer, stofbind, wetbags og genanvendeligt tilbehør af høj kvalitet i lækre naturlige materialer og helt ekstraordinært smukke prints. Hvis du søger helt unikke genanvendelige produkter til baby, mor og til menstruation med fokus på naturlige materialer, smukke prints og genialt design, er Elskbar svaret. Vi lægger uendelige timer, kærlighed og energi i alt, hvad vi laver for at give dig de absolut bedste produkter. Find moderne stofbleer, stofbind og andet genanvendeligt tilbehør i denne lille kvindeledede iværksættervirksomhed.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Elskbar

Stofbleer:
Jeg havde egentlig givet op på stofbleer, da jeg opleve min baby tissede igennem dem vi havde prøvet, men så kom jeg forbi elskbar. Bleerne var bare så smukke, at jeg altså blev nødt til at give det bare en chance mere og hvor er jeg dog glad for, at jeg tog den beslutning! For ikke nok med at de er de smukkeste på marked, så er de også de bedste! Jeg er gået fra at tænke “øv, så kommer det der med stofbleer ikke til at fungere for os” til at arbejde mig hen mod at bruge elskbarbleer fuldtid. (Jeg bruger blecovers med elskbar indlæg, hvilket fungere perfekt for os).

Hagesmække:
Jeg bruger faktisk også kun elskbars hagesmække, da de er de ligeledes er de bedste og smukkeste. Silekonehagesmække gør, at min baby ikke kan komme ordentlig til maden med hænderne og forklæderne kommer i vejen for hende. Elskbar er det helt rigtige for os!

Vi har også watbags, pusleunderlag og bind. Når man finder det rigtige, må man bare eje det hele. 😄 Alt er perfekt. Jeg kan virkelig ikke finde på noget dårligt at sige om produkterne.

Vi drømmer om mange flere smukke elskbarprodukter i fremtiden, da vi er store fans, som anmeldelsen ikke lægger skjul på og vi kan bare ikke få nok af de smukke prints.

Ps Jeg har skrivet lidt med Louise på IG og hun er den sødeste. Altid klar på at hjælpe, så man støtter samtidig en skøn person. Der er virkelig tale om en win-win for alle her.

2022年2月25日

Kæmpe anbefaling

Louises stofbind er super lækre, bløde og åndbare, i en god og lækker kvalitet, som holder faconen selv efter gentagne vask og brug. De føles behagelige at have på, endda lige efter min operation for nedsynkning i underlivet. Kæmpe anbefaling herfra ❤️

2022年2月18日
5つ星のうち5の評価

Skønneste produkter i gennemført design

Stor ros til Elskbar og Louises helt fantastiske produkter. Simpelthen så smukke, lækre og helt perfekte stofbleer - også i brug!! Så smart at det lille indlæg kan sættes fast bagpå når baby er på ryggen, og så foran når baby ligger mest på maven - det er mega smart og blot én af årsagerne til at jeg knuselsker min lille stak elskbar-bleer ❤️❤️

2022年2月3日

Elskbar stofbind

Som alle de andre Elskbar produkter er stofbindene utrolig smukke og føles meget luksuriøse. Den lækre bambusvelour føles virkelig blød mod huden, og bindet er tyndt og fleksibelt, selvom der er fire lag sug i. Det er klart det bedste stofbind jeg nogensinde har prøvet, og jeg har brugt stofbind i fem år.

2022年1月10日

Rigtig gode moderne stofbleer

Rigtig gode moderne stofbleer.
Det tager noget tilvænning at skifte fra éngangsbleer til moderne stofbleer. Men Elskbar moderne stofbleer er så gode produkter, som jeg slet ikke kan undvære nu. Og så er de one-size med smart knap-funktion til at tilpasse bleen barnets størrelse. En detalje jeg er rigtig glad for, så jeg ikke skal til at skæve nye moderne stofbleer når baby vokser.

Derudover er indehaveren Louise en utrolig hjælpsom person, og har været rigtig sød til at rådgive mig over mail, og ikke mindst været rigtig hurtig til at svare på henvendelser.

Mine varmeste anbefalinger.

2021年6月30日
5つ星のうち5の評価

Bedste bleer og kundeservice i top

Super smukke og bløde bleer.
De suger helt fantastisk og ser jo bare drøn godt ud.
Vi havde bestilt 2 hagesmække i hver deres farve. Desværre fik vi en forkert farve som vi allerede havde og manglede nu en farve. Skrev så til søde Louise og forklarede situationen. Må beholde den ekstra og får sendt en ny i rigtig farve! Det kalder jeg fantastisk kundeservice

2021年2月22日
5つ星のうち5の評価

Elskbar - fantastiske produkter og service i top

Elskbar har fantastiske produkter, af højeste kvalitet. Jeg er super glad for både bleer, wetbags, klude og pusleunderlag - ikke en finger at sætte på det.
Jeg oplevede en mindre produktionsfejl i en af mine af mine bleer, hvilket jo kan ske, men Louise fra Elskbar var lynhurtig til at få sendt en erstatning afsted.
Kæmpe respekt og mega god service. Jeg handler der helt sikkert igen og igen :D

2020年11月9日

Lækreste bleer!

Jeg har aldrig haft så lækre stofbleer i hånden. Service er i top. Altid hurtig levering (har handlet der flere gange efterhånden). Også betyder den lille personlige note der følger med, virkelig meget. Hvis jeg kunne give flere stjerner, så gjorder jeg det :-)

2020年11月5日

Trustpilot エクスペリエンス