Banner for Elvou

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De supplementen van Elvou zijn zo bizar goed, echt topkwaliteit! Zelf erg fan van de collageen en de magnesium. Het top team van Elvou is ook heel toegankelijk, vriendelijk en meedenkend! Je merkt d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super bedrijf! Allereerst brengen ze waardevolle content met een duidelijke boodschap. De events die ze organiseren zijn erg inspirerend en zet je aan tot het maken van bewustere leefstijl keu... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Elvou is ontstaan vanuit noodzaak en vanuit frustratie. Founder Joep was jarenlang in strijd tegen een heftige vorm van eczeem toen hij er tegenaan liep dat bijna alle producten de mooie beloftes niet waar kunnen maken of de gezondheid alleen maar verder beschadigde. De gevestigde orde leek meer om geld te geven dan om gezondheid en dat MOEST anders. Een merk waar mensen niet meer hoeven te twijfelen of een product echt goed voor je is of niet. Iets dat geen potentieel schadelijke effecten kan hebben op de gezondheid en iets dat ook gewoon zegt wat het doet.

連絡先

Elevate your life.

Clean supplements, cosmetics, cleaning & care voor dagelijks gebruik.

4.9

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk gevonden, verpakking kan duurzamer

Ik ben erg blij met de deodorant. Ik ben al een tijd lang op zoek naar een duurzame en natuurlijke deodorant. Het liefst ook met een duurzame verpakking. Ik heb meerdere getest maar had steeds irritatie. Of, ondanks dat zweten niet erg is, toch nog vieze geur. Het enige nadeel van deze van Elvou is dat de verpakking niet ultiem duurzaam is. Maar de deo werkt wel perfect. Ik douche vaak savonds, of overdag na het sporten, en gebruik de deo daarna, en heb zeker 24u geen last van vieze geur. De deo voelt fris aan in gebruik en geur.

2026幎4月6日

Female formula

Ik slik nu een maandje de female formula en ben aangenaam verrast. Deze cyclus nauwelijks pms klachten, waar ik dit afgelopen maanden wel steeds had; spotting, stemmingswisselingen, pijnlijke borsten en enorm veel krampen eerste dag van mijn menstruatie. Deze maand nergens last van!! Heel erg blij met dit supplement ❀

2026幎4月17日
5぀星のうち5の評䟡

Super goede klantenservice en product

Super goede klantenservice! Ik wist niet zeker of ik een ingrediënt goed kon verdragen, ze geloven zo erg in hun product dat ik het eerst heb mogen proberen. Enorm sterk! Ik ben fan en blijf het zeker bestellen. Ik heb PMS en ervaar meer emotionele rust rondom mijn cyclus, al na vrij kort gebruik.

2026幎4月16日
5぀星のうち5の評䟡

Positieve resultaten uit eigen ervaring én praktijk

Ik gebruik de supplementen van Elvou inmiddels zelf al een tijdje en merk duidelijk verschil, vooral in het verminderen van klachten rondom mijn menstruatiecyclus. Dat maakt dat ik er ook echt achter sta om deze producten aan te raden.

Als diëtist kijk ik altijd naar het totaalplaatje: een gezonde leefstijl blijft de basis. Toch zie ik in mijn praktijk dat supplementen hierin een waardevolle ondersteuning kunnen zijn. Bij cliënten met uiteenlopende klachten zoals een slechte nachtrust, vermoeidheid, PCOS of spierkrampen hoor ik vaak al na enkele weken dat hun klachten verminderen.

In veel gevallen is dit een combinatie van leefstijlverbetering én de supplementen, maar ik zie ook regelmatig dat alleen het gebruik van het supplement al een positief effect heeft.

Kortom: ik ben zeer tevreden over Elvou en de resultaten die ik zie, zowel bij mezelf als bij mijn cliënten.

2026幎4月14日

Super bedrijf

Super bedrijf!

Allereerst brengen ze waardevolle content met een duidelijke boodschap. De events die ze organiseren zijn erg inspirerend en zet je aan tot het maken van bewustere leefstijl keuzes. De producten die ze verkopen zijn van hoge kwaliteit dus als je gezondere leefstijlkeuzes wil maken moet je hier zijn.

Ik merk dat ze vanuit hun hart werken en dat merk ik ook aan de service die ze verlenen. Die is boven verwachting hoog. Ze denken met je mee en doen net dat stapje extra om je goed te helpen.

Al met al een bedrijf dat staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en oprechte betrokkenheid. Zeker een aanrader.

2026幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf met een prachtige mindset!

Het top team van Elvou is ook heel toegankelijk, vriendelijk en meedenkend! Je merkt dat ze echt luisteren naar je en meekijken naar je situatie zonder verkoop te pushen. Dat laatste alleen al is uniek tegenwoordig. Thank you Elvou!!

2026幎3月10日

42,2km + 8kg vest mogelijk door de gelletjes van Elvou

Tijdens de marathon van Zeeuws Vlaanderen heb ik gebruik gemaakt van de gelletjes van Elvou. Deze gelletjes geven vaak een verstoring in je darmen en moet je wel even naar het toilet wat niet handig is tijdens de race! De gelletjes van Elvou geven dit effect niet omdat het gebaseerd is op honing. Wat een verschil! Ik heb de marathon gelopen met een gewichtsvest van 8kg in 4 uur en 58 minuten. Deze gelletjes hebben mij erdoorheen geslagen zonder darmklachten! Elvou bedankt en ik raad oprecht iedereen aan om deze gelletjes te proberen!

2026幎4月11日

Review van de shampoo

De shampoo was eerst even wennen omdat ze niet zoveel schuimt maar ik ben echt super tevreden. Ik vind het fijn dat mijn haar wat stugger is. Met andere shampoo's blijft er zo'n laagje achter wat maakt dat het heel snel vet wordt. Deze heeft dat niet, suuuuper fijn!
Ik wil niet meer anders!!

2026幎1月4日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス