1.9

過去12か月のレビュー数: 14

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Elvya Hearflex gehoorapparaten gekocht…

Elvya Hearflex gehoorapparaten gekocht voor € 149,50
Alles geprobeerd maar niets past! Dus alles wil ik retourneren!
Ik probeer al een maand dit te regelen, maar tot nu niet gelukt!
Dit bedrijf is absoluut niet klantvriendelijk….en onbetrouwbaar gebleken!
Alle antwoorden die je krijgt kom je niet mee verder!
Dus m.a.w. PAS OP bij het aankopen van gehoorapparaten bij Elvya

2026年8月17日
5つ星のうち1の評価

Wir haben auch für 149.- Euro ein…

Wir haben auch für 149.- Euro ein Hoergeraet bestellt, wobei der Auftrag dann mit zwei Geräeten (229.99.- inclusiv 1.- füer angeblich einen sozialen Zweck) avisiert wurde. Gleichzeitig wurde uns bereits am 5.8.26 mitgeteilt - "Ihre Bestellung ist unterwegs",
leider bis zum heutigen Tag - 11.08.26 nicht eingetroffen. Wir haben die Abbuchung - bei unserer Bank - auch Aufgrund, der hier geposteten Erfahrungen umgehend rückgängig gemacht.

PS: Als Ich die zwei Geraete Reklamierte schrieb mir der Elvya Klantenservic (info*elvya.nl) in Deutsch zurück; "Wir verstehe, dass Sie nur ein HearFlex-Geraet für 149.-Euro möchten und kein zweites Geraet oder zusaetzliche Angebote wünschen".

2026年8月5日
5つ星のうち1の評価

Penso di essere stato fregato

Mi hanno spedito due auricolari a 149€ … sono ridicoli non è possibile inserirli nell’orecchio pur cambiando gli appositi gommini, rimbombano fanno male …. ma alla fine … ho pensato non funzionano ma posso rimandaglieli e qui cominciano i problemi… ho mandato varie email ma nessuno risponde, non mi è possibile contattare nessuno, sono da denunciare e lo farò

2026年8月4日

Hearflex bestelt

Hearflex bestelt, betaald, niet ontvangen.
Bedrijf beweert wel afgeleverd. Maar doet geen mededeling over her transportbedrijf.
Dus voledig onbetrouwbaar.
Antwoord op geen aanvragen, geen antwoord op bezwaar, helemaal geen vorm van communicatie.

2026年7月28日

Received after 20 days

Received after 20 days. They did notify me on the day of the arrival, but I think that was the shipping company, before that nothing.
After I charged them, I changed the tips to the smallest size and tried to fit them in my ears. There is no possible way they can fit. They are made for people Big Ears.

2026年7月30日

Ik heb een hoortoestel

Ik heb een hoortoestel
gekocht wat veel te groot is! Heb gelijk contact opgenomen want bij aankoop stond dat je het retour recht had! Nergens word op gereageerd en ik word steeds afgewimpeld !! Hele onbetrouwbare site! Niets bestellen daar!!!

2026年7月25日
5つ星のうち1の評価

Wondering if I have been fed false information

I placed an order for Hearflex on the 13th July. Their tracking system hasn’t offered any information 10 days in. I asked on their Facebook Ad if they were being delivered from within the EU because the payment, immediately taken, was processed in the UK. Deliveries outside the EU will carry duty and was assured it was delivered from Netherlands. Elvya only send automated emails with promises of a reply that never materialize. Their online contact does not work. It now appears that a Hong Kong Logistics company is involved!!!!!! CHINA!
The FB adverts are full of claims the product is great with dozens of people all responding within minutes of each other!! Be aware

2026年7月21日

Lang ventetid

Bestiller i den tro, at varen kommer fra Holland, men efter lang ventetid viser det sig varen kommer fra Kina. Kunne lige så godt handle direkte med Temu, her er ventetiden kortere og varen er den samme blot meget billigere.

2026年7月15日

HearFlex

Den 16. Juni fik jeg en mail fra Elvya.nl, at nu var min ordre på HearFlex var pakket og afsendt. I dag den 7 juli kan jeg se at betalingen blev trukket den 16. Juni og på deres track and trace, kan jeg se at intet er sket siden da.

2026年7月1日
5つ星のうち3の評価

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds. De kan ikke nå samme niveau som det dyre apparater til 15.-20.000 kr. pr. sæt, men lyden er rimelig god, og kan skrues ret højt op, så jeg får god volumen på. Der kan være lidt hyletoner, men det er fordi der kommer akustisk tilbagekobling (når en mikrofon kommer for tæt på den højtaler den er tilsluttet). Det kan jeg justere ved at lirke apparatet på plads. Det sker ofte når jeg tager dem på/af, for fingrene reflekterer lyd fra højtaleren ind i mikrofonen. Tonen forsvinder, når de sidder på plads. Peter :-)

2026年7月2日

レビューの対象になっている企業の方へ