De sendte en forkert var sÃ¥ jeg sendte dem en mail med de alle oplysninger og billeder af varen, som de Þnskede. Retur fik jeg en computergenereret mail, som ikke hjalp mig videre, bare at jeg skulle... ãã£ãšèŠã
Jeg mÃ¥tte annullere min ordre da jeg en uge efter kÞb ikke havde fÃ¥et besked om at min vare var afsendt. De imÞdekom heldigvis min annullering. Forklaringen fra dem var manglende bemanding. De hÃ¥bede... ãã£ãšèŠã
Lige en update pÃ¥ min kÞbsoplevelse hos Emilys. Via kommunikation pÃ¥ trustpilot blev det klart at problemet var et eller andet IT hallÞj. Den bestilte vare havde ligget klar til mig i pakkeshoppen... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
DU ER Gà ET FORKERT. â | â 95% tilfredse kunder (verificerede kÞb via e-mÊrket) | â¡ïž SE DET RIGTIGE BILLEDE: https://emilys.dk/kundetilfredshed/ | ð« Vi bruger ikke Trustpilot (ingen aftale) | â ïž 85% af vores positive anmeldelser er fjernet | Denne profil er ikke retvisende.
ã³ã³ãŽ å ±ååœ
- emilys.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Forkert vare og ingen kundeservice
De sendte en forkert var så jeg sendte dem en mail med de alle oplysninger og billeder af varen, som de Þnskede. Retur fik jeg en computergenereret mail, som ikke hjalp mig videre, bare at jeg skulle vente. Der er rykket for svar men her en måned senere, har jeg stadig ikke hÞrt noget.
Hurtig levering men dårlig kundeservice
D. 25.02.2026 bestilte jeg forskellige produkter.
D. 27.02.2026 blev pakken afsendt.
D. 28.02.2026 afhentede jeg pakken og kunne konstatere at der manglede 2 produkter, skrev derfor en mail til jer men uden svar.
D. 05.03.2026 skriver jeg til jer igen da jeg ikke har fået svar på min forrige mail.
D. 06.03.2026 svarer I retur at I vil sende de manglende produkter. Jeg svarer retur ift at få info omkring pakke og afsendelse. Jeg får intet svar retur.
D. 10.03.2026 har jeg stadig intet hÞrt fra jer på min forrige mail og rykker derfor for svar. Jeg får intet svar retur.
D. 14.03.2026 rykker jeg jer igen igen igenfor svar og har stadig intet hÞrt retur.
Det er simpelthen for ringe en kundeservice I tilbyder.
I har trukket pengene fra de manglende produkter, I komme ikke retur på mine mails, det er under alt kritik når I skriver at I har en svartid på 1-2 hverdage og denne korrespondance startede d. 28.02.2026.
Enten sender I mig mine manglende produkter eller tilbagefÞre de penge som I har opkrÊvet for dem.
Jeg mÃ¥tte annullere min ordre da jeg enâŠ
Jeg måtte annullere min ordre da jeg en uge efter kÞb ikke havde fået besked om at min vare var afsendt. De imÞdekom heldigvis min annullering. Forklaringen fra dem var manglende bemanding. De håbede på at sende varen efter 1,5 uge. Det er for useriÞst. Ligger aldrig en ordre der mere. FortrÞd jeg ikke havde tjekke trustpilot inden bestilling. Kan kun fraråde at handle på hjemmesiden.
Kundeservice ud over det vanlige
Jeg bestilte ved en fejl to strÞmpebukser i samme stÞrrelse men skulle have bestilt i to forskellige stÞrrelser til mine to dÞtre. De blev sendt hurtigt ud af dÞren, sÃ¥ min mail om fejlen blev fÞrst lÊst efter de var sendt afsted. De var Sà sÞde, at de gav mig gratis retur pÃ¥ det ene par jeg modtog OG gratis forsendelse pÃ¥ det nye par de sendte mig. Mange til kundeservice har jeg aldrig oplevet!! Fejlen var min egen, sÃ¥ jeg var meget positivt overrasket over deres venlighed. Jeg handler helt sikkert her igen en anden gang â€ïž
God pris og lynhurtig levering
Jeg bestilte to sÊt nattÞj i fredags og 24 timer senere, var de klar til afhentning i pakkeshoppen!
Ikke nok med at sÊttene var billige, var leveringstiden også eminent!
SÃ langsomme!
Da de ikke engang havde sendt min pakke efter 10 dage annullerede jeg ordren (på over 1500 kr). De må ikke ville tjene penge, sådan som de kÞrer en forretning. Jeg kan seriÞst bestille OG modtage en pakke fra shein på 9 dage!
Emilys annullerer din ordre med enâŠ
Emilys annullerer din ordre med en meget ubehagelig mail hvis man vil skrive en anmeldelse på Trustpilot. Altså truer deres kunde. Er kun glad for min ordre blev annulleret da jeg fandt det samme billiger andet sted, og et sted hvor man ikke bliver truet. Så hold jer langt vÊk fra dette firma
DÃ¥rlig eller manglende kunde'service'
1. En af de varer, vi havde bestilt kom ikke, og varer var blot streget ud på fakturaen - uden besked inden.
2. Returlabel bestilt, men det tager min. to dage inden den 'afsendes' - burde jo kunne gÞres med det samme pr. mail og blot kunne printes ud.
3. Som andre skriver - man kan kun srive og det tager flere dage inden de svarer.
Uprofessionelt firma
Bestilte via hjemmesiden og valgte "click and collect", for hurtig at kunne få varerne. Det var så ikke tilfÊldet.
Modtog besked om at pakken var klar til afhentning, og at den kunne hentes mellem kl. 14-15.
Jeg skrev en besked til kundeservice, om jeg kunne afhente pakken fÞr, men fik intet svar.
KÞrte så til adressen og var der kl. 13.50. Nu stod der på et dÞrskilt, at varer kunne afhentes mellem kl. 13-14. Der var bare ingen på trods af tidspunktet. PrÞvede at ringe på en klokke og gik rundt på ejendommen, men der var helt dÞdt. Måtte kÞrer uden min pakke.
Jeg hÞrte stadig intet på min henvendelse til kundeservice. Men pludselig få dage efter, fik jeg mail om, at min pakke nu var blevet afsendt og jeg ville modtage besked fra fragtfirmaet. Det skete dog heller ikke.
Endnu en gang skrev jeg til kundeservice for at hÞre hvad pokker der foregik. Nu svarede de blot, at jeg kunne hente min pakke, men svarede ikke på mine Þvrige spÞrgsmål.
Har nu afhentet pakken, og varerne er fine. Men sikke et uprofessionelt firma. Det fungerer ikke, at man kun kan kontakte dem gennem kundeservice, når de ikke gider svare.
Min anbefaling er klart at handle et andet sted.
Hurtig betjening og god oplevelse
Hurtig betjening og hurtig svar pÃ¥ mine henvendelser, jeg handler helt sikkert hos jer igen ð
Nemt og hurtigt
KÞbte en t-shirt. Alt gik som smurt. Pakken ankom, allerede dagen efter jeg bestilte den. Stor anbefaling her fra.
Mangler 1 ud af de 4 huer jeg harâŠ
Mangler 1 ud af de 4 huer jeg har bestilt, kan ikke få kontakt til firmaet.
Reklamation
Jeg modtog nogle sandaler, hvor den ene desvÊrre var i stykker. Efter lang tids venten, fik jeg endelig godkendt min reklamation. Det hele virkede til at gå rigtig fint, selvom det havde taget lang tid.
Nu er det snart 2. måneder siden min reklamation blev godkendt. Jeg har dog stadig ikke modtaget mine penge retur, tiltrods for jeg har kontaktet dem flere gange.
Mangler Telefon nr til emilys â¹ïž
Mangler Telefon nr til emilys â¹ïž
DÃ¥rlig retur politik meget langsom â¹ïž
Jeg ville ikke stole på dem
Hvis man har et godt, stabilt firma, som behandler deres kunder pÊnt, hvorfor kÞber man sig så til falske gode anmeldelser? Vågn op TRUSTPILOT, og få det nu lavet, så man skal bruge nemid for at skrive en anmeldelse. En masse anmeldelser med nÞjagtig samme fejlstavning af "kundeservice", folk der ikke kan skrive Ê, Þ og å, og folk der tilfÊldigvis også har givet anmeldelser af de samme amerikanske firmaer, alle indenfor 3 uger, det er sku lusket i mine Þjne!
Super hurtig levering og gode priser
Super hurtig levering og gode priser
God service og hurtig forsendelse
Jeg kÞbte en kÞredragt, som allerede var sat ned. De havde 20% ekstra med en rabatkode, som jeg brugte. Da jeg skulle betale, var belÞbet steget, og jeg tÊnkte, at det måske var rabatten, men efter jeg havde betalt, dobbelttjekkede jeg - og rabatkoden var ikke trukket fra!
Jeg sendte en mail med det samme, og fik svar samme dag om, at de godt kunne se, at rabatkoden ikke var blevet fratrukket, men at de havde tilfÞjet den for mig og sendt mig en ny faktura, så jeg fik den, til den rigtige pris.
Derudover blev varen sendt super hurtigt! Fantastisk service og hurtig forsendelse. Klart en anbefaling herfra.
Besvarer ikke mails. Bestilt retur, men afventer fortsat på at modtage denne
Man kan ikke komme i kontakt med webshoppen. Når man skriver til deres mail, så svarer de ikke. Jeg har bestilt et par sko som jeg skal returnere, men jeg skal skrive en mail til dem fÞrst. Det er lidt svÊrt når ingen svarer tilbage. Jeg har bestilt retur label på deres hjemmeside, og der står, at der kan gå lidt tid fÞr man får den tilsendt. Virkelig ringe service. Og virkelig besvÊrligt