Rigtig fine gardiner, de giver en flot udstrÃ¥ling, jeg kan klart anbefale Eminza's gardiner. Jeg har kÞbt nogle orange brune gardiner, som er rigtig flotte og gode detaljer og god kvalitet. Det er i... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Efter en lÊngere kontakt med deres kundeservice da min pakke efter en mÃ¥ned ikke er kommet frem , fÃ¥r jeg at vide fragtselskabet har mistet den . SÃ¥ beder man om at fÃ¥ en ny . Nu vil de sÃ¥ have alle... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det er nogle rigtige flotte ting de har pÃ¥ hjemmesiden. BÃ¥de varerne og leveringen levede fuldstÊndig op til beskrivelsen. Bestilte et gardin (som faktisk var meget pÊnere i virkeligheden) bes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering. De bestilte produkter blev sendt samme dag og ankom pÃ¥ den tredje dag. Dette er hurtigt, i betragtning af at produkterne sendes fra et lager i Frankrig. Kundeservicen besvarer spÞr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eminza blev grundlagt i 2011 med Þnsket om at tilbyde det bedste inden for boligtrends â til de bedste priser. Det hele startede med en enkel, men modig idé: at skabe en gennemsigtig og brugervenlig netbutik med et bredt udvalg af boligtilbehÞr til hjemmet.
Eminza er din online partner, nÃ¥r det gÊlder boligindretning â fra voksen- og bÞrnevÊrelset til stuen og spisestuen, og ikke mindst dine udendÞrsomrÃ¥der: have, terrasse, altan. Til Ã¥rets sÊrlige Þjeblikke â som julen eller lange sommeraftener â tilbyder vi et stort udvalg af mÞbler og boligtilbehÞr til skarpe priser, sÃ¥ du kan forny og genopfinde dine rum, som du Þnsker det.
Eminza er ogsÃ¥ en virksomhed med stÊrke vÊrdier, hvor kunden altid er i centrum. Alt er tÊnkt for at gÞre din oplevelse sÃ¥ nem og tryg som muligt: hurtig forsendelse og levering, enkel navigation, detaljerede produktbeskrivelser og indretningstips til bÃ¥de hjem og have. Du har mulighed for at kontakte vores kundeservice i Frankrig via telefon, og returnering er gratis. Kort sagt â vi gÞr alt for at gÞre dine onlinekÞb nemmere og sikre dig en tryg og tilfredsstillende oplevelse!
ãã©ã³ã¹
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Eminza ããã®åç
En hurtig levering med prÊcis det jeg manglede.

Eminza ããã®åç
Product was exactly as expected, matched photos/description well and delivery was quick and ob point.

Eminza ããã®åç
Det er nogle rigtige flotte ting de har på hjemmesiden.
BÃ¥de varerne og leveringen levede fuldstÊndig op til beskrivelsen. Bestilte et gardin (som faktisk var meget pÊnere i virkeligheden) bestilte ogsÃ¥ en gardinstang samt 2 puder og det er i rigtig fantastisk kvalitet ð
Kan klart anbefale denne hjemmeside.
Der var 3-4 dages levering.

Eminza ããã®åç
Rigtig fine gardiner, de giver en flot udstråling, jeg kan klart anbefale Eminza's gardiner. Jeg har kÞbt nogle orange brune gardiner, som er rigtig flotte og gode detaljer og god kvalitet.
Det er ikke sidste gang jeg kÞber fra Eminza, mange tak for nogle flotte gardiner og de ankommer i god tid

Eminza ããã®åç
Nemt at bestille på nettet. Hurtig levering og kvaliteten er i top.

Eminza ããã®åç
Hurtig dialog i forbindelse med returnering pga forkert stÞrrelse

Eminza ããã®åç
leveret vare lever ikke op til det mål firmaet angiver - har skrevet til firmaet, men ikke modtaget svar endnu

Eminza ããã®åç
Perfect tracking from the order was created, to it arrived, did not even need to contact customer service. Fast delivery aswell.
The price on the product was not high, so I actually expected the wors, but the poduct is as descriped on the homepage and in perfect condition. I will for sure order more from Eminza!

Eminza ããã®åç
Nem hjemmeside, let at bestille, hurtigt levering. Varene lever fuldud op til forventningerne; rigtig god og lÊkker kvalitet: kÞbte termo gardiner, sengetÞj og håndklÊder.
Der var en udsolgt vare, som ikke blev modtaget... Eminza refunderede selv belÞbet.
Dog savnede jeg en betalings faktura...?

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã