Emko

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Ook opgelicht. Stofzuiger besteld. Op trustpilot in eerste instantie goede reviews. Valse track and trace ontvangen. Gebeld en gemaild maar niet bereikbaar. Ga aangifte doen. Van dit soort oplichter... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ook wij zijn opgelicht en ons geld kwijt
dus pas op. Telefonisch niet bereikbaar, volle mailbox, vals adres ( waar meerdere bedrijfjes op geregistreerd staan), valse reviewers en uiteindelijk krijg... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb bij emko.eu besteld en ben erg tevreden. Snelle levering, goede service en scherpe prijzen. De producten waren perfect verpakt en alles werkte meteen. Zeker een aanrader!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Zowel Opgelicht! als de politie zijn deze oplichter aan het onderzoeken

Emko.eu is een oplichter, die nepreviews plaatst op deze website (zie bv maar iedere positieve review heeft maar 1 review gedaan op deze site per naam). Er lopen talloze aangiftes, na enkele malen contact omtrent geld terug, nooit meer wat gehoord. In het bijzonder toen we aanboden om mbv de politie te mediaten. Absoluut niets bestellen!

2025幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

1. ze leveren niet 2 sturen fake track&trace codes. 3 beloven restitutie aan mede gedupeerden en dat geschiedt geheel niet. 4. reageren niet op mail of sms, bellen heeft geen zin ze nemen niet op en d

Wat ging er mis? Alles wat mis kan gaan gaat met dit bedrijf mis,
1. ze leveren niet
2 sturen fake track&trace codes.
3 beloven restitutie aan mede gedupeerden en dat geschiedt geheel niet.
4. reageren niet op mail of sms, bellen heeft geen zin ze nemen niet op en de voicemail box zit al vol met berichten van klagende klanten.
5 schrijven eigen revieuws hier die positief zouden zijn.

Koop hier niet ik herhaal. BESTEL HIER NIETS!!!!!

2025幎6月26日
5぀星のうち1の評䟡

Oplichters, trap er niet in

Ik heb op emko.eu een Gopro besteld, maar niets ontvangen. Ze sturen een DHL code van een brief die in Duitsland ligt. Op mails geven ze geen reactie en telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik ga aangifte doen bij de politie.
Alle positieve reviews zijn duidelijk nep.
Bestel hier niet!

2025幎7月5日

Opgelicht

Opgelicht. Eerder betrouwbare reviews. Nu meerdere reviews die gelijk probleem laten zien. 22 juni besteld niks ontvangen geen reactie! Scam!!!

2025幎6月22日

Oplichters

Oplichters. Waarom is deze site nog actief?
Alle positieve review zijn fake door emko.eu zelf gemaakt met tijdelijke email een account aangemaakt. Al die accounts met positieve reviews hebben ooit maar 1 review geplaatst en dat is allemaal voor emko.eu.

TRAP ER NIET IN! GELD WEG EN POLITIE DOET TOT NU TOE NIKS MET VELE TIENTALLEN AANGIFTEN. BEDRIJF STAAT INGESCHREVEN BIJ KVK DUS DE OPLICHTER MOET MAKKELIJK TE TRACEREN ZIJN.

2025幎6月18日
5぀星のうち5の評䟡

alles goed

Twee weken geleden heb ik een ipad besteld. Ik heb hem betaald, waar ik erg blij mee was. Het werd gisteravond geleverd. Het apparaat is geweldig, zeer goed verpakt. Ik zou graag weer bestellen.

2025幎6月21日

Niet bestellen

Niet bestellen! Het is nep en ontvangt niks. Ze gebruiken ongeldige verzendcodes en krijgt je product niet geleverd en je geld is weg 😞

2025幎6月22日

I have been scammed

I have been scammed. Bought a laptop for 831 euros with them (money I have been saving for months, since I am a student), and it all seemed okay, until, atfer they sent me the track and trace code, I could not find any packages with DHL. Even talked to DHL, but they confirmed: the code does not exist.
I tried calling them, but they won't answer the calls or reply the emails.
There is no product being delivered, and I feel stupid that I fell for this. Do not buy it here. I truly hope I will have my money back.

2025幎6月29日

Scam alert / Oplichters

Dit zijn oplichters, trap er niet in
.absoluut hier nooit bestellen!!!!!!
20 Juni een mobiel besteld en betaald maar niet ontvangen.
Ik was helaas te laat met dieper te onderzoeken of emko.eu te vertrouwen was.

Wees gewaarschuwd, hier nooit bestellen!!!

2025幎7月3日

Opgelicht!

Geen zaken mee doen!!! Onze zoon heeft een dure drone gekocht op deze site. Achteraf blijkt DHL traceringslink nep. Al contact gezocht met Emko en gelijk aan andere reviews. We krijgen alleen voicemail die vol zit. Email beantwoorden ze met een nieuwe link die opnieuw vals blijkt. Toen we de drone bestelde Trustpilot ook gecheckt, was dit nog niet aan de hand. Inmiddels ook aangifte gedaan. Hopelijk stopt dit snel!

2025幎6月24日

Bought airpods pro 2 from them

Bought airpods pro 2 from them. They delivered them to another address, and I can’t reach emko support team. Their phone doesn’t work and always hangs up, and i massaged them through email 3 day ago, and they still have not answered. I think i just got scammed or something. I don’t recommend this shop, just pay more and you will not have troubles like me

2025幎6月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス