Emob レビュヌ 3,523

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Vlot en snel geleverd. Product 100% conform beschrijving en makkelijk te monteren met heldere handleiding. Wel hoger geprijsd in vgl met andere aanbieders maar gratis en in goede staat bezorgd.

5぀星のうち4の評䟡

Bestellingen goed ontvangen, geen beschadigingen. Het artikel was zéér goed ingepakt. Een nadeel, het briefje dat bij het artikel zat voor montage, was klein en bijna niet te begrijpen en niet over... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijk uitleg over het product. Makkelijk te bestellen. Goede informatie over de bezorging. En deze ook snel ontvangen. En deze enorme zware Schommelbank netjes binnen gezet. En wat is hij mooi!!... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Uiteindelijk is alles geleverd. Op 25-11 totaal 3 artikelen besteld waarvan er 1 op voorraad was. Op 20 april jl. is het laatste artikel eindelijk geleverd. Uiteraard is dit acceptabel als het niet... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. ベッド専門店
  3. 寝宀家具店
  4. 子䟛甚家具店
  5. マットレス専門店
  6. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

Emob is een Belgische online winkel die gespecialiseerd is in meubels, decoratie en woonaccessoires. Ze richten zich op een breed publiek en bieden een uitgebreide catalogus met producten voor verschillende woonstijlen, van modern tot klassiek. De producten variëren van zitmeubels, tafels en kasten tot verlichting en tuinmeubilair. Emob staat bekend om zijn betaalbare prijzen, diverse aanbod en gebruiksvriendelijke website, wat het winkelen gemakkelijk en aangenaam maakt voor klanten. Daarnaast hechten ze veel waarde aan klanttevredenheid en bieden ze uitstekende klantenservice en snelle levering.

圓該䌁業による蚘述

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ik heb geen reclame.

Ik heb geen reclame.
Het was super en netjes op tijd.

2026幎4月2日

Emob からの回答

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service/product. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち5の評䟡

Het was van goede kwaliteit .en goede

Het was van goede kwaliteit .en goede instructies

5぀星のうち2の評䟡

Hier bestellen we NIET opnieuw

Bestelling was 4 weken later aangekomen dan voorzien zonder enige proactieve communicatie van Emob. Ik moest zelf regelmatig mailen en kreeg maar vague reacties dat het er “nog niet” binnen was van de fabrikant.

Bestelling was slecht ingepakt waardoor er al lichte krassen waren op de poten van de tafels.

We bestellen zeker niet meer bij Emob.

2026幎4月2日

Emob からの回答

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet naar verwachting was. Onze excuses voor het ongemak. We nemen uw opmerkingen serieus en willen dit graag met u oplossen. U mag ons altijd contacteren voor verdere vragen of problemen, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

5぀星のうち2の評䟡

Niet makkelijk om iets te retour

Beste,

Na het verzenden van de bestelling kregen we van de transporteur een aanvraag om het kleur te wisselen, ze hadden hiervoor van u een mail gekregen.

Na verzenden is een wissel van kleur niet meer mogelijk, ook kan de transporteur dit niet voor u doen. Zij staan enkel in voor het leveren van de goederen. Voor een retour kan u steeds de levering bij hen weigeren of, indien al geleverd, de aanvraag naar ons sturen.

levertermijn en kwaliteit

levertermijn en kwaliteit:
levertermijn: het heeft twee maanden geduurd. kwaliteit: producten waren dus niet in orde geleverd. Producten passen niet over elkaar.
Nog nooit mee gemaakt!

Beste,

We hebben uw mail met alle info omtrent het probleem goed ontvangen en doen zo snel mogelijk het nodige om nieuwe onderdelen naar u toe te sturen.

5぀星のうち1の評䟡

Komt het bureau nog binnen

Komt het bureau nog binnen? Ik heb de eerste doos vorige week donderdag gekregen en wacht inmiddels nog steeds op doos 2 met extreme onduidelijkheid

Beste,

Ik kan momenteel geen contact met u terugvinden over een probleem met uw bestelling. Is het mogelijk ons te contacteren via service@emob.eu? Dan kijken we de zending voor u na.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering
Goed contact
En de chauffeur een dikke 10

2026幎3月31日

Beschadigde salontafel na melding

Beschadigde salontafel na melding binnen paar dagen kosteloos nieuwe tafel in huis PRIMA service

2026幎2月26日

Snelle correcte levering goed verpakt

Snelle correcte levering goed verpakt
Zeer tevreden.

2026幎3月17日

5぀星のうち1の評䟡

Delen van de bestelling waren verroest

Delen van de bestelling waren verroest en slecht gelakt. Nieuwe delen besteld maar er werden verkeerde delen geleverd. Zes maanden na de oorspronkelijke besteldatum werden de juiste delen geleverd nadat we herhaaldelijk de firma er attent op gemaakt hadden. Totaal onbetrouwbaar en geen goede service.

2026幎3月31日

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Helaas ligt een foute levering vanuit de fabrikant ook volledig buiten onze macht. Ik zie dat er door ons wel de juiste onderdelen werden besteld. Fijn te horen dat u intussen toch de juiste onderdelen kreeg.

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen of problemen.

Boven verwachting

Boven verwachting, snel geleverd, mooi product

5぀星のうち2の評䟡

Ben hem vandaag in elkaar aan het

Ben hem vandaag in elkaar aan het zetten en mis 2 sierlijsten aan de rechter kant. En dat is balen.

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Neem gerust met ons contact op via service@emob.eu zodat we de onderdelen kunnen nasturen.

Goed geïnformeerd over bezorg tijden

Goed geïnformeerd over bezorg tijden

Prima levering

Produkt gelijk aan afbeelding.
Produkt compleet en goed verpakt geleverd .
Goede montage beschrijving.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte service en onderdelen pasten niet

Op 1 van de deurtjes zaten flinke krassen in het hout, waarvan je niet begrijpt dat ze dit dan toch versturen.
Bij het in elkaar zetten van het kastje zaten ook de gaten van 1 deur verkeerd voorgeboord. Het in elkaar zetten was een ramp!
Gebeld voor 1 nieuw deurtje.
Hier heb ik ruim 2 maanden op moeten wachten? Meerdere keren contact gezocht, reacties bleven vaak uit of kwamen pas veel later. TOTAAL niet tevreden of de service.

2026幎1月10日

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Schade kan op verschillende momenten optreden tussen productie en transport naar u, helaas kunnen wij niet door de doos zien of er eventueel schade is aan een item. Indien zichtbare schade bij versturen zullen wij deze niet naar u toesturen en vernietigen.

Ik zie dat uw onderdeel intussen is verstuurd en geleverd bij u.

Aankoop spiegel

Product ( spiegel)werd zeer snel geleverd en was goed verpakt! Enkel bij levering krijg je niet de kans om het product te controleren en er wordt ook geen handtekening gevraagd.
De chauffeur zet het neer en rijdt direct door.

2026幎3月27日

Heel mooi en goed

2026幎2月1日

Niet zn mooi product

2026幎2月2日

Beste,

Onze excuses voor het ongemak. Ik zie dat u reeds een retourlink kreeg van ons om de items retour te sturen. Zodra retour voldoen we de terugbetaling.

5぀星のうち4の評䟡

Alles was netjes voor elkaar.

2026幎3月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス