Min fÞrste Liveaboard dykker ferie. Helt igennem perfekt oplevelse - sÞdt, professionelt personale. Flot oplevelse med bÃ¥de koraller, fisk, vrag og delfiner, samt hajer!! Faktisk en hel delfin f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hvis i overvejer en liveaboard dykkerferie, skal i HELT klart vÊlge Emocean Travel.ð€¿ Fra booking til hjemtur var alt til UG LÞbene information frem til rejsen, ingen uforudsete udgifter ,fant... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Emocean Travel er et danskejet rejsebureau med base i KÞbenhavn, drevet af passion for dykning og eventyr under overfladen. Vi skaber rejser til nogle af verdens absolut bedste dykkerdestinationer â altid med personlig kontakt og nÊrvÊr. Vi har specialiseret os i dykkerrejser til Egypten, Sudan og Maldiverne, men arrangerer ogsÃ¥ rejser til destinationer som Indonesien, Mikronesien, Malaysia, Mexico, USA og Sydafrika â og flere spÊndende steder er pÃ¥ vej. Hos Emocean Travel lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ at skabe gode, trygge fÊllesskaber, hvor alle kan vÊre med â uanset om du er ny certificeret eller erfaren dykker. Vi tror pÃ¥, at dykning er noget, man nyder bedst sammen â og vores ture handler lige sÃ¥ meget om mennesker, som om dykkene. Vi prioriterer stÊrke og pÃ¥lidelige samarbejder med lokale partnere, sÃ¥ vi kan tilbyde trygge og skrÊddersyede oplevelser til vores gÊster. Emocean Travel er medlem af Rejsegarantifonden og tilbyder prisgaranti pÃ¥ alle rejser. Hos os er du aldrig bare et bookingnummer â vi brÊnder for at dele vores viden og erfaringer, og for at gÞre vores dykkerrejser til noget helt sÊrligt.
é£çµ¡å
AvedÞreholmen 84, 2650, Hvidovre, ãã³ããŒã¯
- +4550700035
- Info@emoceantravel.dk
- emocean-travel.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Tak for dejlig og spÊndende tur tilâŠ
Tak for dejlig og spÊndende tur til Raja Ampat, Indonesien med masser af oplevelser, isÊr super dykkerbÃ¥d, masser af forskellige fisk og koraller, samt mange mantaer meget tÊt pÃ¥ og for fÞrste gang den store oceanic manta, var fantastisk ð€©
Min fÞrste tur til Egypten
Min fÞrste tur til Egypten â og samtidig min fÞrste Liveaboard â kunne ikke have vÊret en bedre oplevelse. Allerede fra start var der gennemsigtighed i prisen uden nogen form for overraskelser, hvilket gav en tryg og rolig begyndelse pÃ¥ rejsen.
Marie, bÃ¥dens altid smilende âmorâ, skabte en helt sÊrlig stemning ombord. Hendes varme og nÊrvÊr gjorde, at man fÞlte sig hjemme fra fÞrste dag. Og sÃ¥ var der Jesper â den pandekage-elskende energibombe, som med sit imponerende kendskab til RÞdehavet fortjener kÊmpe ros. Han var ikke bleg for at fÃ¥ Êndret kaptajnens rute, nÃ¥r han kunne se, at vi kunne fÃ¥ endnu bedre og mere passende dyk et andet sted. Det betÞd, at vi fik nogle helt fantastiske oplevelser under vandet.
Turen var både lÊrerig og virkelig fed. Der blev nÞrdet grej, teknik og delt ud af gode råd i en grad, der lÞftede hele oplevelsen. Jeg kom hjem med nye erfaringer, fede minder og en stor lyst til at komme afsted igen.
Kan kun anbefale det!
De fedeste oplevelser og sÞde menesker
Har lige vÊret pÃ¥ tur i Egypten pÃ¥ denâŠ
Har lige vÊret på tur i Egypten på den nordlige tur. Turen var virkelig godt planlagt og en super båd og besÊtning som gjorde turen endnu bedre. Ikke sidste tur med Emocean.
Jeg har vÊret afsted med Emocean 3âŠ
Jeg har vÊret afsted med Emocean 3 gange efterhånden.. Det har alle vÊret liveaboard ture til Egypten.
Der har på samtlige ture vÊret god stemning, godt humÞr og fede dykker oplevelser.
Maden og forplejning har også vÊret i top, hvilket også er et kÊmpe plus på sådan en tur.
Jeg allerede booket tur nr. 4 ð
Kan kun anbefales, mange gange herfra
Emocean har stået for 5 af mine ture
Emocean har stået for 5 af mine ture. Og det har vÊre nogen fantastiske ture. De kommer helt sikkert til at stå for mange flere ture for mig!
Det vigtigste for mig er den service de yder, den gennemsigtighed der er når man bestiller en ferie, der står klart og tydeligt hvad man betaler for, og hvad man ikke betaler for.
Man fÞler virkelig gÞr en indsats for at man får sit livs oplevelse !
GlÊder mig allerede til den nÊste tur!
KÊmp oplevelse ðŠ
Fra booking til hjemtur var alt til UG
LÞbene information frem til rejsen, ingen uforudsete udgifter ,fantastisk bÃ¥d og Crew.ð
Emocean ( Marie&Jesper ) vil gÞre alt for man fÃ¥r den fedeste dykkeroplevelse, og ðŠð ð¡
SÃ¥ en STOR tak til jer ðog ikke mindst Jannick ð€©(instruktÞr) som underviste min body og jeg til at tage Advanced open water og Nitrox kursus.
Emocean vi ses helt sikkert igen âŽïžðŠð ð€¿ð
Mvh T & T âïžâïžâïžâïžâïž
LiveAboard med Emocean Travel
ðŠFANTASTISK LIVEABOARD ðŠ
Jeg kan varmt anbefale Emocean travel til folk som elsker havet og eventyr. Hele oplevelsen var professionel, fra fÞrste kontakt til sidste dyk. Marie og Jesper var gode til at skabe tryghed uanset niveau. Vi fik set forskellige flotte koralrev og en masse dyreliv (Hajer, og massere smukke fisk). Stemningen pÃ¥ bÃ¥den var fantastisk, hyggelig og afslappende. SÃ¥ hvis du vil pÃ¥ en dykkerferie, hvor du fÞler dig tryg og taget godt imod, sÃ¥ er Emocean travel det helt rigtige valg. ðŠâïžð
Perfekt liveaboard tur med Emocean Travel
Er lige kommet hjem fra vores fÞrste liveaboard dykkertur, fuldstÊndig fantastisk oplevelse, alt blev indfriet til fulde.
Emocean Travel (Marie & Jesper) var selv med, sÞde, omsorgsfulde, givende og empatiske personer, vi skylder en KÃMPESTOR takð«¶ for denne oplevelse 5âïžâïžâïžâïžâïž er helt pÃ¥ sin plads, og en hjertelig tak til alle som ogsÃ¥ var med pÃ¥ turen, det bliver ikke sidste gang vi bruger Emocean Travel alt spiller bare MAX kh T&T
Maldiverne liveaboard
SÃ¥ er vi lige kommet hjem fra den fedeste rejse til Maldiverne 12 m/k fra Ãlstykke Dykkerklub pÃ¥ som fik opfyldt alle forventninger til turen. PÃ¥ Liveaboard med Carpe Diem. Alt klappede med det arrangement Emocean Travel sÞrgede for, super god betjening gennem hele forlÞbet. Vi har fÞlt os helt specielle og ikke bare en gruppe blandt mange, stor tak til Marie. Det bliver ikke sidste gang vi rejser med jer.
Kvalitet og gennemsigtighed
Jeg er lige kommet hjem fra Socorro, Mexico - en rejse arrangeret af Emocean. Med en lang venteliste på Socorro rejser generelt (gerne et år eller mere) har alle dykkere nok store forventninger til netop denne lokation. Dem indfriede Emocean, Marie og Jesper, til UG. De havde booket den ypperste vessel man kan få dernede (Nautilus Belle Amie), hvor service, kvalitet og sikkerhed var en tydelig prioritering hele vejen igennem. Stor oplevelse, fed dykning! I forhold til resten af rejsen har jeg også god feedback: Fleksibilitet (ift min egen rejse bestilling, da jeg mÞdte nogle udfordringer på hjemmefronten inden afrejse), god planlÊgning af flyrejser, transfers, dejlige hoteller til prisen, og generelt vedkommende og gennemsigtig kommunikation samt pris - det affÞder 5 stjerner. Jeg booker helt sikkert med Emocean igen.
VÊlg Emocean Travel til din nÊste dykker rejse
Er landet i DK efter en helt fantastisk drÞmmerejse til Socorro Island i Mexico.. Marie og Jesper fra Emocean Travel har lagt et kÊmpe arbejde i at alt på hele rejsen spillede MAX ⊠alt fra fly med korte ventetider mellem fly skift til den fedeste Liveaboard med sikkerheden i top & ikke mindst hotellet efter endt Liveaboard..
rejsen har budt på masser af mantaer, hajer, pukkelhvaler, delfiner, sÞlÞver og masse andet under vand..
Rejsen har for os vÊret fantastisk i selskab med nye bekendtskaber og med gode dykker venner ⊠Jeg giver helt klart âïžâïžâïžâïžâïž til Emocean Travel ..
Ja så er vi lige kommet hjem fra den fedeste ferie.
Ja sÃ¥ er vi lige kommet hjem fra den fedeste tur til socorro Island Mexico.. ALT spillede hele vejen igennem turen, alt var planlagt af Jesper og Marie til UG⊠og sÃ¥ bliver turen jo ikke dÃ¥rligere af at se massere hajer, mantaer , delfiner, hvaler og en masse dejlige mennesker ð€ð€ð€
Bedste vragtur ever :)
Bedste vragtur ever :)
Vi har lige vÊret 5 personer på den fedeste vragtur til Truk Lagune i Mikronesien arrangeret af Emocean Travel.
Emocean arrangerede turen på opfordring fra os, da den tur vi ellers havde booket gennem norsk rejsearrangÞr var ved at kÞre af sporet. Emocean tog opgaven til sig selv om de ikke selv havde vÊret der ( hvilket jo ellers et et af deres kvalitetskendetegn ).
Inden afgang havde Emocean lavet en fyldestgÞrende rejseplan til os, så alt skulle forlÞbe gnidningsfrit. Der var dog lidt bÞvl med nye online indrejse systemer i Manila og Chuuk, men det blev lÞst med hjÊlp fra lokale.
Emocean havde booket os på liveaboard ved Pacific Master, som styrer slaget gang om bord og ved dykkene meget professionelt. 8 dage med 30 dyk hvor man bare må sige, at oplevelserne er taget fra aller Þverste hylde.
Hjemturen blev dog ikke som forventet, da flyet fra Chuuk til Guam var blev aflyst dagen fÞr planlagt afgang. Vi kontaktede Emocean med denne oplysning. Emocean kom ikke på en let opgave, da der kun er afgang fra Chuuk hver anden dag, men det blev lÞst med en ekstra hotel overnatning i Chuuk og 2 ekstra overnatninger ( + en 1 der var planlagt ) i Manila.
Det er selvfÞlgelig trÊls at komme senere hjem end planlagt, men kÊmpe ros til Emocean for alligevel at få os hjem uden ekstra udgifter til os for de ekstra 3 dage.
Alt i alt en fantastisk oplevelse og de bedste anbefalinger til Emocean Travel, som helt klart er vort fÞrste valg nÊste gang.
Dejlig oplevelse
Tak for en dejlig liveaboard tur til Sharm El Sheik.
Hele vejen igennem har vi vÊret i gode hÊnder hos Emocean. Både vedr. booking, forberedelse, samt afvikling af turen.
De kan helt klart anbefales :-)
Super fed tur også når man ny
Super fed tur også når man ny. De tager sig godt om en. God mad, gode dyk og en rigtig hyggelig stemning ombord. Skal prÞves!!!
En god oplevelse hele vejen
En god oplevelse hele vejen
Der er styr pÃ¥ alt. Lige fra book knappen blev trykket. Marie stÃ¥r klar og svare klart og tydeligt pÃ¥ et hvert spÞrgsmÃ¥l der mÃ¥tte opstÃ¥ inden afrejse. Dykkene foregÃ¥r i trygge rammer og efter bare en tur med emocean stÃ¥r det klart og tydeligt at her bliver vi passet pÃ¥ men samtidig med en masse frihed. Jesper er mega pÃ¥ nÃ¥r der dykkes. Han nyder at fremvise hajer ð og han giver sig 100% for at give sine â kunder â den bedste oplevelse hver gang.
NÃ¥r jeg siger kunder med ââ SÃ¥ er det fordi at vi ankom som kunder. Men gik der fra med de dejligeste venner.
Så kÊre Marie og Jesper. Tusind tak for den fedeste dykker rejse i det mest fantastiske selskab.
Bedste liveaboards
Har nu vÊret på 2 liveaboard ture i RÞde havet.
Super checket og personlig service.
SkÞn båd og gode guides.
Prisen er god, og der er ingen overraskende tillÊg eller xtra udgifter.
Skal helt sikkert afsted igen.
Fremragende!
Jeg er lige kommet hjem fra en fantastisk tur med Emocean Travel. Alt spillede bare, kan varmt anbefales!
KÊmpe anbefaling !!
Endnu en skÞn uges Liveaboard med Emocean er desvÊrre nået slutningen.
â
Nemt at booke, styr på sagerne og hurtig respons ved spÞrgsmål.
â
GnidningslÞs rejse, hurtigt gennem lufthavnen og videre til indkvartering på båden
â
Veltilrettelagt og varieret dykkerprogram hele ugen
â
Fantastisk sÞde og servicemindet Crew på båden
â
Ingen uforudsete udgifter undervejs - alt fremgår tydeligt på hjemmesiden.
â
5 stjerner alene til Marie og Jesper som formår at skabe en hyggelig og familiÊr stemning ombord
Eneste problem er at det slutter alt for hurtigtâŠ.
Tak for en SKÃN tur !!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹