レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min fÞrste Liveaboard dykker ferie. Helt igennem perfekt oplevelse - sÞdt, professionelt personale. Flot oplevelse med bÃ¥de koraller, fisk, vrag og delfiner, samt hajer!! Faktisk en hel delfin f... もっず芋る

Tak for dejlig og spÊndende tur til Raja Ampat, Indonesien med masser af oplevelser, isÊr super dykkerbÃ¥d, masser af forskellige fisk og koraller, samt mange mantaer meget tÊt pÃ¥ og for fÞrste gang de... もっず芋る

Hvis i overvejer en liveaboard dykkerferie, skal i HELT klart vÊlge Emocean Travel.🀿 Fra booking til hjemtur var alt til UG LÞbene information frem til rejsen, ingen uforudsete udgifter ,fant... もっず芋る

䌁業情報

1. スキュヌバ ダむビング ツアヌ代理店
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Emocean Travel er et danskejet rejsebureau med base i KÞbenhavn, drevet af passion for dykning og eventyr under overfladen. Vi skaber rejser til nogle af verdens absolut bedste dykkerdestinationer – altid med personlig kontakt og nÊrvÊr. Vi har specialiseret os i dykkerrejser til Egypten, Sudan og Maldiverne, men arrangerer ogsÃ¥ rejser til destinationer som Indonesien, Mikronesien, Malaysia, Mexico, USA og Sydafrika – og flere spÊndende steder er pÃ¥ vej. Hos Emocean Travel lÊgger vi stor vÊgt pÃ¥ at skabe gode, trygge fÊllesskaber, hvor alle kan vÊre med – uanset om du er ny certificeret eller erfaren dykker. Vi tror pÃ¥, at dykning er noget, man nyder bedst sammen – og vores ture handler lige sÃ¥ meget om mennesker, som om dykkene. Vi prioriterer stÊrke og pÃ¥lidelige samarbejder med lokale partnere, sÃ¥ vi kan tilbyde trygge og skrÊddersyede oplevelser til vores gÊster. Emocean Travel er medlem af Rejsegarantifonden og tilbyder prisgaranti pÃ¥ alle rejser. Hos os er du aldrig bare et bookingnummer – vi brÊnder for at dele vores viden og erfaringer, og for at gÞre vores dykkerrejser til noget helt sÊrligt.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

46件のレビュヌ

Min fÞrste tur til Egypten

Min fÞrste tur til Egypten – og samtidig min fÞrste Liveaboard – kunne ikke have vÊret en bedre oplevelse. Allerede fra start var der gennemsigtighed i prisen uden nogen form for overraskelser, hvilket gav en tryg og rolig begyndelse pÃ¥ rejsen.

Marie, bÃ¥dens altid smilende “mor”, skabte en helt sÊrlig stemning ombord. Hendes varme og nÊrvÊr gjorde, at man fÞlte sig hjemme fra fÞrste dag. Og sÃ¥ var der Jesper – den pandekage-elskende energibombe, som med sit imponerende kendskab til RÞdehavet fortjener kÊmpe ros. Han var ikke bleg for at fÃ¥ Êndret kaptajnens rute, nÃ¥r han kunne se, at vi kunne fÃ¥ endnu bedre og mere passende dyk et andet sted. Det betÞd, at vi fik nogle helt fantastiske oplevelser under vandet.

Turen var både lÊrerig og virkelig fed. Der blev nÞrdet grej, teknik og delt ud af gode råd i en grad, der lÞftede hele oplevelsen. Jeg kom hjem med nye erfaringer, fede minder og en stor lyst til at komme afsted igen.

Kan kun anbefale det!

2025幎10月23日

Jeg har vÊret afsted med Emocean 3

Jeg har vÊret afsted med Emocean 3 gange efterhånden.. Det har alle vÊret liveaboard ture til Egypten.
Der har på samtlige ture vÊret god stemning, godt humÞr og fede dykker oplevelser.
Maden og forplejning har også vÊret i top, hvilket også er et kÊmpe plus på sådan en tur.
Jeg allerede booket tur nr. 4 😁
Kan kun anbefales, mange gange herfra

2025幎11月6日

Emocean har stået for 5 af mine ture

Emocean har stået for 5 af mine ture. Og det har vÊre nogen fantastiske ture. De kommer helt sikkert til at stå for mange flere ture for mig!

Det vigtigste for mig er den service de yder, den gennemsigtighed der er når man bestiller en ferie, der står klart og tydeligt hvad man betaler for, og hvad man ikke betaler for.

Man fÞler virkelig gÞr en indsats for at man får sit livs oplevelse !

GlÊder mig allerede til den nÊste tur!

2025幎10月27日

KÊmp oplevelse 🊈

Fra booking til hjemtur var alt til UG
LÞbene information frem til rejsen, ingen uforudsete udgifter ,fantastisk bÃ¥d og Crew.😍
Emocean ( Marie&Jesper ) vil gÞre alt for man fÃ¥r den fedeste dykkeroplevelse, og 🊈🐠🐡
SÃ¥ en STOR tak til jer 🙏og ikke mindst Jannick 🀩(instruktÞr) som underviste min body og jeg til at tage Advanced open water og Nitrox kursus.
Emocean vi ses helt sikkert igen ⛎🊈🐠🀿😘
Mvh T & T ⭐⭐⭐⭐⭐

2025幎11月8日

LiveAboard med Emocean Travel

🊈FANTASTISK LIVEABOARD 🊈

Jeg kan varmt anbefale Emocean travel til folk som elsker havet og eventyr. Hele oplevelsen var professionel, fra fÞrste kontakt til sidste dyk. Marie og Jesper var gode til at skabe tryghed uanset niveau. Vi fik set forskellige flotte koralrev og en masse dyreliv (Hajer, og massere smukke fisk). Stemningen pÃ¥ bÃ¥den var fantastisk, hyggelig og afslappende. SÃ¥ hvis du vil pÃ¥ en dykkerferie, hvor du fÞler dig tryg og taget godt imod, sÃ¥ er Emocean travel det helt rigtige valg. 🊈✈😍

2025幎11月6日

Perfekt liveaboard tur med Emocean Travel

Er lige kommet hjem fra vores fÞrste liveaboard dykkertur, fuldstÊndig fantastisk oplevelse, alt blev indfriet til fulde.
Emocean Travel (Marie & Jesper) var selv med, sÞde, omsorgsfulde, givende og empatiske personer, vi skylder en KÆMPESTOR tak🫶 for denne oplevelse 5⭐⭐⭐⭐⭐ er helt pÃ¥ sin plads, og en hjertelig tak til alle som ogsÃ¥ var med pÃ¥ turen, det bliver ikke sidste gang vi bruger Emocean Travel alt spiller bare MAX kh T&T

2025幎11月8日

Maldiverne liveaboard

SÃ¥ er vi lige kommet hjem fra den fedeste rejse til Maldiverne 12 m/k fra Ølstykke Dykkerklub pÃ¥ som fik opfyldt alle forventninger til turen. PÃ¥ Liveaboard med Carpe Diem. Alt klappede med det arrangement Emocean Travel sÞrgede for, super god betjening gennem hele forlÞbet. Vi har fÞlt os helt specielle og ikke bare en gruppe blandt mange, stor tak til Marie. Det bliver ikke sidste gang vi rejser med jer.

2025幎9月28日

Kvalitet og gennemsigtighed

Jeg er lige kommet hjem fra Socorro, Mexico - en rejse arrangeret af Emocean. Med en lang venteliste på Socorro rejser generelt (gerne et år eller mere) har alle dykkere nok store forventninger til netop denne lokation. Dem indfriede Emocean, Marie og Jesper, til UG. De havde booket den ypperste vessel man kan få dernede (Nautilus Belle Amie), hvor service, kvalitet og sikkerhed var en tydelig prioritering hele vejen igennem. Stor oplevelse, fed dykning! I forhold til resten af rejsen har jeg også god feedback: Fleksibilitet (ift min egen rejse bestilling, da jeg mÞdte nogle udfordringer på hjemmefronten inden afrejse), god planlÊgning af flyrejser, transfers, dejlige hoteller til prisen, og generelt vedkommende og gennemsigtig kommunikation samt pris - det affÞder 5 stjerner. Jeg booker helt sikkert med Emocean igen.

2025幎2月28日

VÊlg Emocean Travel til din nÊste dykker rejse

Er landet i DK efter en helt fantastisk drÞmmerejse til Socorro Island i Mexico.. Marie og Jesper fra Emocean Travel har lagt et kÊmpe arbejde i at alt pÃ¥ hele rejsen spillede MAX
 alt fra fly med korte ventetider mellem fly skift til den fedeste Liveaboard med sikkerheden i top & ikke mindst hotellet efter endt Liveaboard..
rejsen har budt på masser af mantaer, hajer, pukkelhvaler, delfiner, sÞlÞver og masse andet under vand..
Rejsen har for os vÊret fantastisk i selskab med nye bekendtskaber og med gode dykker venner
 Jeg giver helt klart ⭐⭐⭐⭐⭐ til Emocean Travel ..

2025幎3月14日
自発的なレビュヌ

Ja så er vi lige kommet hjem fra den fedeste ferie.

Ja sÃ¥ er vi lige kommet hjem fra den fedeste tur til socorro Island Mexico.. ALT spillede hele vejen igennem turen, alt var planlagt af Jesper og Marie til UG
 og sÃ¥ bliver turen jo ikke dÃ¥rligere af at se massere hajer, mantaer , delfiner, hvaler og en masse dejlige mennesker 🀗🀗🀗

2025幎3月14日

Bedste vragtur ever :)

Bedste vragtur ever :)
Vi har lige vÊret 5 personer på den fedeste vragtur til Truk Lagune i Mikronesien arrangeret af Emocean Travel.
Emocean arrangerede turen på opfordring fra os, da den tur vi ellers havde booket gennem norsk rejsearrangÞr var ved at kÞre af sporet. Emocean tog opgaven til sig selv om de ikke selv havde vÊret der ( hvilket jo ellers et et af deres kvalitetskendetegn ).
Inden afgang havde Emocean lavet en fyldestgÞrende rejseplan til os, så alt skulle forlÞbe gnidningsfrit. Der var dog lidt bÞvl med nye online indrejse systemer i Manila og Chuuk, men det blev lÞst med hjÊlp fra lokale.
Emocean havde booket os på liveaboard ved Pacific Master, som styrer slaget gang om bord og ved dykkene meget professionelt. 8 dage med 30 dyk hvor man bare må sige, at oplevelserne er taget fra aller Þverste hylde.
Hjemturen blev dog ikke som forventet, da flyet fra Chuuk til Guam var blev aflyst dagen fÞr planlagt afgang. Vi kontaktede Emocean med denne oplysning. Emocean kom ikke på en let opgave, da der kun er afgang fra Chuuk hver anden dag, men det blev lÞst med en ekstra hotel overnatning i Chuuk og 2 ekstra overnatninger ( + en 1 der var planlagt ) i Manila.
Det er selvfÞlgelig trÊls at komme senere hjem end planlagt, men kÊmpe ros til Emocean for alligevel at få os hjem uden ekstra udgifter til os for de ekstra 3 dage.
Alt i alt en fantastisk oplevelse og de bedste anbefalinger til Emocean Travel, som helt klart er vort fÞrste valg nÊste gang.

2025幎2月2日

Dejlig oplevelse

Tak for en dejlig liveaboard tur til Sharm El Sheik.
Hele vejen igennem har vi vÊret i gode hÊnder hos Emocean. Både vedr. booking, forberedelse, samt afvikling af turen.
De kan helt klart anbefales :-)

2024幎10月13日

En god oplevelse hele vejen

En god oplevelse hele vejen
Der er styr pÃ¥ alt. Lige fra book knappen blev trykket. Marie stÃ¥r klar og svare klart og tydeligt pÃ¥ et hvert spÞrgsmÃ¥l der mÃ¥tte opstÃ¥ inden afrejse. Dykkene foregÃ¥r i trygge rammer og efter bare en tur med emocean stÃ¥r det klart og tydeligt at her bliver vi passet pÃ¥ men samtidig med en masse frihed. Jesper er mega pÃ¥ nÃ¥r der dykkes. Han nyder at fremvise hajer 😊 og han giver sig 100% for at give sine “ kunder “ den bedste oplevelse hver gang.
Når jeg siger kunder med “” Så er det fordi at vi ankom som kunder. Men gik der fra med de dejligeste venner.
Så kÊre Marie og Jesper. Tusind tak for den fedeste dykker rejse i det mest fantastiske selskab.

2024幎10月6日

KÊmpe anbefaling !!

Endnu en skÞn uges Liveaboard med Emocean er desvÊrre nået slutningen.
✅ Nemt at booke, styr pÃ¥ sagerne og hurtig respons ved spÞrgsmÃ¥l.
✅ GnidningslÞs rejse, hurtigt gennem lufthavnen og videre til indkvartering pÃ¥ bÃ¥den
✅ Veltilrettelagt og varieret dykkerprogram hele ugen
✅ Fantastisk sÞde og servicemindet Crew pÃ¥ bÃ¥den
✅ Ingen uforudsete udgifter undervejs - alt fremgår tydeligt på hjemmesiden.
✅ 5 stjerner alene til Marie og Jesper som formÃ¥r at skabe en hyggelig og familiÊr stemning ombord

Eneste problem er at det slutter alt for hurtigt
Tak for en SKØN tur !!

2024幎10月6日