Bardzo spoko. Narzeczonemu zamówiÅam kilka t-shirtów, chÅop zadowolony. Szeroki wybór gadÅŒetów dla fanów muzyki i nerdów w jednym miejscu. ObsÅuga klienta bez zarzutu, wszystko poszÅo sprawnie.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jestem pod ogromnym wraÅŒeniem i zachwytem tego jak dobrze wykonana, uszyta jest sukienka, którÄ zamówiÅam dla córki. Zdecydowanie na bardzo dobrym poziomie. Wymiary podane w tabelce sÄ adekwatne do wy... ãã£ãšèŠã
Okrutna jakoÅÄ koszulki. Nie wiedziaÅam, ÅŒe tak niskiej jakoÅci tshirty jeszcze istniejÄ . Za 109,90 zÅ kupiÅam t-shirt z materiaÅu Gildan Heavy Cotton 180 g/m², który po pierwszym praniu wyglÄ da jak... ãã£ãšèŠã
Jest idealna z prezentowaÅem sobie na 57 urodziny jest taka jak sobie wymarzyÅem 1,82 waga 100kg 2XL idealna krawiec by lepiej nie uszyÅ .A jak ja siÄ zaÅoÅŒy to dopiero wyglÄ da kozacko.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ponad 30000 artykuÅów â Oficjalny Merch Dla Fanów Rocka i Metalu â Wszystko Dla Fanów: Filmów, Seriali i Gier - Ekskluzywne Edycje i Marki
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Das Produkt entsprach der Beschreibung
Das Produkt entsprach der Beschreibung, und die Kommunikation mit dem GeschÀft war gut. DHL hat das Paket an der Abholstation hinterlegt, anstatt es an die Adresse zuzustellen, aber das ist deren Fehler.
Can find things that simply arenâtâŠ
Can find things that simply arenât available anywhere else. I come back for things from time to time. These people are rock solid every time! Thank you!
Super
Super! KaÅŒdy produkt z EMP..wysokiej jakoÅci i godny polecenia . Sama mam wiele.
Towar szybko wysÅany
Towar szybko wysÅany, zgodny z opisem.
Szybko spakowane i dostarczone.Polecam
Super polecam!
Szybka wysyÅka i szybka dostawa, jestem bardzo zadowolona!
Kurtka skórzana
Bez problemowa obsÅuga, dostawa szybsza niÅŒ planowana, kupiÅem kurtkÄ skórzanÄ rozmiar M mam 172 wzrostu 74 kg, jest idealnie dopasowana S byÅa by za maÅa. JakoÅ bardzo dobra. Polecam
Schneller Versand und zÃŒgigeâŠ
Schneller Versand und zÃŒgige Aktualisierung der Bestellstatusinformationen. Ich empfehle EMP und es war nicht mein letzter Einkauf.
Witam,Wasze artykuly sa bardzo dobrejâŠ
Witam,Wasze artykuly sa bardzo dobrej jakosci jesli chodzi o ubiory.Nie spieraja sie w pralce,nie blakna.Ale z przykroscia musze stwierdzic ze nie otrzymalem prawidlowego towaru(bluzy z kapturem)ktora zamawialem.Miala byc czerwona z czarnym a otrzymalem czarna i tylko srodek kaptura jest czerwony.W przyszlosci prosze bez pomylek.Dziekuje,pozdrawiam.
Super zakup!!!
Super zakup!!!! Wszystko zgodne z opisem. Bardzo szybka wysyÅka
Szkoda ÅŒe nie moÅŒna pÅaciÄ kartÄ uâŠ
Szkoda ÅŒe nie moÅŒna pÅaciÄ kartÄ u kuriera
вÑе ÑÑпеÑ
вÑе ÑÑпеÑ! ÐÑП лÑÑÑОй ЌагазОМ!
REWELACJA!!!
Zajebioza! Paczka doszÅa przed czasem, perfekcyjnie zapakowana. Towar przeszedÅ moje oczekiwania! JakoÅÄ wykonania i detale zniewalajÄ
. Jestem zachwycony!!!
Na pewno kupiÄ cos jeszcze i bÄdÄ polecaÅ innym!!
Profesjonalna obsÅuga
Profesjonalna obsÅuga, szybka wysyÅka, Åwietnie, jestem bardzo zadowolony, polecam
Åwietne
Åwietne, oryginalne koszulki! ZaryzykowaliÅmy i kupiliÅmy 4szt na pierwszy raz, bo ciÄÅŒko nam byÅo siÄ zdecydowaÄ, wszystkie wyglÄ dajÄ rewelacyjnie. Rozmiar idealny, mÄ ÅŒ nosi XL i takie zamówiliÅmy. MateriaÅ przyjemny- 100% baweÅny, piÄknie wyglÄ dajÄ , wykonanie bardzo solidne. Na pewno powrócimy jeszcze do zakupów!
Bluza zgodna z opisem
Bluza zgodna z opisem. PrzesyÅka doszÅa o czasie - bardzo polecam.
Great store
Great store, good quality product (Motorhead tie), attractive price, fast delivery.
Professional service, providing information at every stage of the order.
I RECOMMEND!!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹