Po przeczytaniu opinii miaÅem lekkie obawy co do zakupów w EMP. MyliÅem siÄ. Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku. WysyÅka bardzo szybka,dostarczenie przez przewoźnika-bezproblemowe. Towar(buty)-dla mni... ãã£ãšèŠã
Kupuje w tym sklepie od lat i bywa róŌnie tzn. jednym razem zamówienie jest szybko zrealizowane, drugim razem szybciej dotrze coÅ z AliEx... lub z TEMU. JeÅŒeli ciuchy pasujÄ to OK, ale jeÅŒeli zwrot to... ãã£ãšèŠã
Witam,Wasze artykuly sa bardzo dobrej jakosci jesli chodzi o ubiory.Nie spieraja sie w pralce,nie blakna.Ale z przykroscia musze stwierdzic ze nie otrzymalem prawidlowego towaru(bluzy z kapturem)ktora... ãã£ãšèŠã
Towar jak zawsze super jakoÅci! Tutaj nie mam do czego doczepiÄ siÄ. Natomiast sÅuÅŒba dostawy, DHL, to poraÅŒka totalna. CzekajÄ c na kuriera, caÅy dzieÅ, dostaÅem informacjÄ, ÅŒe kurier probowaÅ dost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ponad 30000 artykuÅów â Oficjalny Merch Dla Fanów Rocka i Metalu â Wszystko Dla Fanów: Filmów, Seriali i Gier - Ekskluzywne Edycje i Marki
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Gut qualitat
Bardzo dobra jakoÅciowo koszulka!
Everything was quick and quality isâŠ
Everything was quick and quality is adequate. I'd recommend shopping here.
Szybko dostarczona jakoÅciowa kurtkaâŠ
Szybko dostarczona jakoÅciowa kurtka !!! DziÄkujÄ bardzo !!!
MateriaÅ koszulki jest niskiej jakoÅci.
Polecam. Koszulki extra. Szybka i terminowa dostawa.
Szybka obsÅuga i wysyÅka
Szybka obsÅuga i wysyÅka, bardzo dobra jakoÅÄ i wykonanie.
Wszystko przebiegÅo pomyÅlnie
Wszystko przebiegÅo pomyÅlnie. Jestem zadowolona ð
Delivery took more than month.
Delivery took more than month.
:-(
Finally I have got it
:-)
Shop for very patient buyers
JakoÅÄ produktów
Wysoka jakoÅÄ materiaÅów produktów które sprzedajecie. KonkretnÄ data dostawy.
Ok full satisfaction
Super dostawa i jakoÅÄ produktów.
Super dostawa i jakoÅÄ produktów.
Dobra jakoÅÄ i szybka wysyÅka
Dobra jakoÅÄ i szybka wysyÅka! DziÄkujÄ! AP
Szybka wysyÅka
Szybka wysyÅka, przepiÄkna sukienka!
Bardzo polecam sklep i sukienki. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam.
Szybka realizacja zamówienia zgodna zâŠ
Szybka realizacja zamówienia zgodna z zamówieniem, bardzo szybka dostawa.To moje pierwsze zamówienie i z pewnoÅciÄ nie ostatnie.
Zamówienie zg z opisem
Zamówienie zg z opisem, a moŌe nawet lepsze. Polecam.
Wszystko poszÅo zgodnie zâŠplanem.
Wszystko poszÅo zgodnie z oczekiwaniami. Koszulki w dobrym rozmiarze i jakoÅci. Polecam
A high-quality vest for valuableâŠ
A high-quality vest for valuable patches â the perfect base! Great price and fast delivery.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã