Po przeczytaniu opinii miaÅem lekkie obawy co do zakupów w EMP. MyliÅem siÄ. Wszystko w jak najlepszym porzÄ dku. WysyÅka bardzo szybka,dostarczenie przez przewoźnika-bezproblemowe. Towar(buty)-dla mni... ãã£ãšèŠã
Kupuje w tym sklepie od lat i bywa róŌnie tzn. jednym razem zamówienie jest szybko zrealizowane, drugim razem szybciej dotrze coÅ z AliEx... lub z TEMU. JeÅŒeli ciuchy pasujÄ to OK, ale jeÅŒeli zwrot to... ãã£ãšèŠã
Witam,Wasze artykuly sa bardzo dobrej jakosci jesli chodzi o ubiory.Nie spieraja sie w pralce,nie blakna.Ale z przykroscia musze stwierdzic ze nie otrzymalem prawidlowego towaru(bluzy z kapturem)ktora... ãã£ãšèŠã
Towar jak zawsze super jakoÅci! Tutaj nie mam do czego doczepiÄ siÄ. Natomiast sÅuÅŒba dostawy, DHL, to poraÅŒka totalna. CzekajÄ c na kuriera, caÅy dzieÅ, dostaÅem informacjÄ, ÅŒe kurier probowaÅ dost... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ponad 30000 artykuÅów â Oficjalny Merch Dla Fanów Rocka i Metalu â Wszystko Dla Fanów: Filmów, Seriali i Gier - Ekskluzywne Edycje i Marki
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DziÄkujÄ
DziÄkujÄ, jestem zadowolony z produktu. Szybka dostawa. Polecam.
Źle spakowany towar.
Dostawa odbyÅa siÄ zgodnie terminem +-2 dni. Koszulka przyszÅa pognieciona. WyglÄ daÅa , jakby byÅa przymierzana. MoÅŒna byÅo lepiej spakowaÄ.
Ekspresowa realizacja
ZÅoÅŒyÅam zamówienie 19.12. Na stronie firmy byÅo wyraźnie napisane, ÅŒe nie ma szans, aby towar dotarÅ do Polski przed ÅwiÄtami. DziÅ jest 23.12 a ja trzymam zamówionÄ paczkÄ ð. Widocznie firma rzeczy niemoÅŒliwe robi od rÄki, na cuda trzeba trochÄ poczekaÄ ð. DziÄkujÄ serdecznie i polecam wszystkim!
Towar zgodny z opisem
TrochÄ dÅugi czas oczekiwania ale wâŠ
TrochÄ dÅugi czas oczekiwania ale w koÅcu ÅwiÄta za pasem wiec wybaczam. Jest dobrze
I was really surprised how good qualityâŠ
I was really surprised how good quality it is. First delivery and the product are the same with picture show
Bardzo dobra jakoÅÄ produktów
Bardzo dobra jakoÅÄ produktów, szybka realizacja zamówienia, solidna i sprawdzona jakoÅÄ usÅug
ALLES SUPER!
Bardzo dobre jakoÅciowo towary
Bardzo dobre jakoÅciowo towary. Bogaty wybór towarów. Szybka wysyÅka. Ogólnie czÄsto korzystam ze sklepu EMP i zawsze byÅem zadowolony. GorÄ co polecam!
Tragedia
Tragedia ! Nie ten rozmiar . WiÄkszy o wiele wiÄkszy niÅŒ zamawiaÅam ! Niewiem,jak Oni patrzÄ na towar nie polecam,bÄdÄ zwracaÄ !
Åadne wykonanie niestety zamówiÅam zaâŠ
Åadne wykonanie niestety zamówiÅam za duÅŒy ale juÅŒ jedzie mniejszy :)
Supeerrr bardzo
Defektes Produkt und enttÀuschender Service â Kein Weihnachtsgeschenk
Ich bin sehr enttÀuscht. Das erhaltene T-Shirt hat einen offensichtlichen Produktionsfehler. Es sollte ein Weihnachtsgeschenk sein, aber aufgrund der unflexiblen AblÀufe des Shops stehe ich nun ohne Geschenk da. Die Firma bietet keinen einfachen direkten Austausch der defekten Ware per Kurier an. Stattdessen muss ich den Artikel zurÌcksenden und neu bestellen, weshalb ich keine Chance habe, das Produkt noch vor Weihnachten zu erhalten.
Was noch schlimmer ist: Ich muss die Kosten fÌr die RÌcksendung der reklamierten Ware selbst tragen. Der Kundenservice (Herr Mateusz) antwortet zwar schnell, zeigt aber keinerlei Hilfsbereitschaft oder VerstÀndnis fÌr die Situation. Null Kundenorientierung. Ich kann diesen Shop nicht empfehlen und werde hier definitiv nicht mehr bestellen. Ich erwarte eine sofortige RÌckerstattung des Geldes fÌr die Ware sowie die Erstattung beider Versandkosten.
GorÄ co polecam
GorÄ co polecam. Express wysyÅka. Kurtka piÄkna
Zakupiona kurtka nie jest czarna
Zakupiona kurtka nie jest czarna. To raczej czarno-brÄ z z naciskiem na brÄ z. Inny kolor niÅŒ na zdjÄciach w ofercie i opisie. Wykonanie bardzo dobre. Twarda sztywna skóra dla fanów zespoÅu, wikingów i motocyklistów. Dostawa towaru wzorowa
Towar zgodny z opisem
Towar zgodny z opisem, wysoka jakoÅÄ, dobry kontakt. Polecam
DÅuga dostawa
DÅuga dostawa. Rozmiar w klatce piersiowej na stronie to 59. ZmierzyÅam i kurtka na 49 cm. Informacja , która wprowadza w bÅÄ d.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã