BÄSTA PLATTFORMEN!!!!!
Älskar att dem samlar alla mina favoritbutiker på en plats!! Älskar också For-You flödet, blir som tiktok fast för kläder!!!!
ENDA är en digital modeplattform som samlar kläder från flera olika återförsäljare på ett och samma ställe, med målet att göra online shopping smartare, mer personlig och mer hållbar. Genom att kombinera teknik och design hjälper ENDA användare att upptäcka plagg baserat på deras individuella stil och preferenser, istället för att behöva söka igenom hundratals sidor manuellt. Plattformen erbjuder ett personligt “For You”-flöde där produkter från olika varumärken presenteras på ett mer inspirerande och relevant sätt. En central del av ENDA är möjligheten att skapa en digital garderob. Användare kan lägga till sina egna plagg, antingen manuellt eller genom att ladda upp bilder, och sedan kombinera dessa med nya produkter direkt i plattformen. Detta gör det enklare att visualisera outfits, fatta bättre köpbeslut och få mer användning av det man redan äger. ENDA fungerar även som en jämförelsetjänst där användare kan se produkter från olika butiker och hitta rätt alternativ på ett smidigt sätt. När ett köp genomförs sker det alltid hos respektive återförsäljare. Vår vision är att förändra hur människor upptäcker och konsumerar mode online genom att minska överkonsumtion, öka relevansen och skapa en mer inspirerande shoppingupplevelse. Läs mer om ENDA och utforska vår plattform på enda.se redan idag.
Otterhällegatan 2, 411 17, Göteborg, スウェーデン
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
ÄNTLIGEN! jag var varken tid eller ork att springa omkring på stan eller sitta och jämföra 7+ olika butiker online, så ENDA är verkligen precis vad jag behövde! En plats, alla brands och märken jag gillar på samma plats, och dessutom får jag chansen att upptäcka nya märken jag inte tidigare kännt till!
Att man dessutom kan "testa" kläderna online, precis som ett vanligt provrum i butik, innan man köper är fantastiskt! Speciellt när man kan testa hur en tröja ser ut med ett par byxor jag redan har osv.
Spot on, jag kommer aldrig gå tillbaka till hur det var förrut, ENDA plattformen jag behöver för allt mode-relaterat!
(och kostar ingenting att använda heller?! hur bra?)
grym plattform!! nice att kunna samla sina egna plagg men även hitta nya
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。