NÃ¥r man entréer Hostahaven, sÃ¥ trÊder man ind i en eventyrverden af smukke hostaer, Êldgamle trÊer og ukendte gemte skatte. Man befinder sig faktisk i "Jagten pÃ¥ den forsvundne skat". Sikke en vild og... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det er altid pÊne planter man får tilsendt
äŒæ¥ãåçããŸãã
God og overskuelig hjemmeside, med et stort udvalg af hostaÚr. Flotte sunde planter, der er omhyggeligt pakket, og uden skade ved ankomst. Hurtig levering, efter bestilling online. Kan varmt anbefal... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi har Danmarks stÞrste udvalg af hostaer på vores web shop. Vi har mere end 300 forskellige når sÊsonen går i gang medio april. Vores webshop er åbent indtil hostaerne går i dvale da vi ikke holder dem kunstig i gang i drivehuse. Skulle du finde en hosta der ikke er på lager så kontakt os, da vi måske har den i vores plantehus. Hvis ikke vil vi gÞre alt hvad vi kan for at skaffe den til dig til nÊste sÊson hvis du må Þnske det. Udover vores web shop har vi et plantesalg hvor du kan komme og vÊlge dine planter. Vores virksomhed har desuden en besÞgshave med 1700 forskellige hostaer. BesÞgshaven er åbent fra maj til sep.
é£çµ¡å
Schubertsvej 2, 6950, RingkÞbing, ãã³ããŒã¯
- hh@enemaerkets-hostahave.dk
- enemaerkets-hostahave.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
SansemÊttende og vild oplevelse i Hostahaven
Når man entréer Hostahaven, så trÊder man ind i en eventyrverden af smukke hostaer, Êldgamle trÊer og ukendte gemte skatte. Man befinder sig faktisk i "Jagten på den forsvundne skat". Sikke en vild og sansemÊttende oplevelse.
EnemÊrkets Hostahave â en oase af ro og skÞnhed
EnemÊrkets Hostahave var en enestÃ¥ende oplevelse â ren healing for sjÊlen. Vi trÃ¥dte vÊk fra verdens uforudsigelige kaos og ind i en fredfyldt have fyldt med den smukkeste natur. Store, majestÊtiske trÊer kastede behagelig skygge over et imponerende udvalg af hosta-arter, smukt grupperet og harmonisk fordelt i hele haven.
Det var en oplevelse af total afslapning og glÊde at gÃ¥ rundt i haven og lade sig opsluge af roen og de grÞnne omgivelser. BesÞget blev rundet af i en hyggelig bjÊlke-udestue, hvor den venlige indehaver bÞd pÃ¥ friskbrygget kaffe og lÊkker hjemmebag, mod betaling â en perfekt afslutning pÃ¥ en uforglemmelig dag.
Der er masser af skygge under de store trÊer, så haven er også skÞn at besÞge på varme og solrige dage.
Jeg kan varmt anbefale et besÞg â det er en oplevelse, man ikke mÃ¥ gÃ¥ glip af, hvis man er i RingkÞbing.
En smuk og harmonisk have
En smuk og harmonisk have, som virkelig var et besÞg vÊrd ð Dertil imÞdekommende ejere. Mange tak for en dejlig oplevelse ð
EnemÊrkets Hostahave Et besÞg vÊrd
BESÃG EnemÊrkets Hostahave, og I vil fÃ¥ en fantastisk oplevelse. Det er en usÊdvanlig smuk stor velholdt have med mange spÊndende smukke planter og selvfÞlgelig isÊr Hostaer. Der er flere hyggekroge, hvor man kan nyde sin medbragte mad eller kaffe. Vi hÞrte tilfÊldigt om haven, vi har flere gange vÊret i RingkÞbing; men aldrig hÞrt om Hostahaven. SÃ¥ vi vil gerne give denne oplevelse videre til forhÃ¥benligt mange andre - absolut et besÞg vÊrd.
Dejlige mennesker stÃ¥r bag en flot haveâŠ
Dejlige mennesker står bag en flot have i et dejligt område. En fornÞjelse at besÞge haven. Rar stemning og imponerende udvalg.
Et besÞg vÊrd
God og overskuelig hjemmeside
Hurtig levering, efter bestilling online.
Kan varmt anbefales

Enemaerkets Hostahave ããã®åç
Det var nogle meget flotte planter somâŠ
Det var nogle meget flotte planter som jeg fik leveret.
Jeg er meget tilfreds.
Lynhurtig levering og god service.
Hurtig levring modtog gode planter
Levering af go'e planter til enâŠ
Levering af go'e planter til en fornuftig pris :-).

Perfekt handel
Store og rigtig fine planter ð indpakningen/forsendelsen er ogsÃ¥ helt i top ð

Enemaerkets Hostahave ããã®åç
Har lige modtaget min pakke med Hosta
Har lige modtaget min pakke med Hosta. Store fine planter, som var forsvarligt pakket ind.
Jeg har vÊrre meget tilfreds med mit kÞb, og vil gerne handle der igen.
Jeg sender 5 â

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹