Enemaerkets Hostahave レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

NÃ¥r man entréer Hostahaven, sÃ¥ trÊder man ind i en eventyrverden af smukke hostaer, Êldgamle trÊer og ukendte gemte skatte. Man befinder sig faktisk i "Jagten pÃ¥ den forsvundne skat". Sikke en vild og... もっず芋る

God og overskuelig hjemmeside, med et stort udvalg af hostaÚr. Flotte sunde planter, der er omhyggeligt pakket, og uden skade ved ankomst. Hurtig levering, efter bestilling online. Kan varmt anbefal... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 花屋

圓該䌁業による蚘述

Vi har Danmarks stÞrste udvalg af hostaer på vores web shop. Vi har mere end 300 forskellige når sÊsonen går i gang medio april. Vores webshop er åbent indtil hostaerne går i dvale da vi ikke holder dem kunstig i gang i drivehuse. Skulle du finde en hosta der ikke er på lager så kontakt os, da vi måske har den i vores plantehus. Hvis ikke vil vi gÞre alt hvad vi kan for at skaffe den til dig til nÊste sÊson hvis du må Þnske det. Udover vores web shop har vi et plantesalg hvor du kan komme og vÊlge dine planter. Vores virksomhed har desuden en besÞgshave med 1700 forskellige hostaer. BesÞgshaven er åbent fra maj til sep.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

EnemÊrkets Hostahave – en oase af ro og skÞnhed

EnemÊrkets Hostahave var en enestÃ¥ende oplevelse – ren healing for sjÊlen. Vi trÃ¥dte vÊk fra verdens uforudsigelige kaos og ind i en fredfyldt have fyldt med den smukkeste natur. Store, majestÊtiske trÊer kastede behagelig skygge over et imponerende udvalg af hosta-arter, smukt grupperet og harmonisk fordelt i hele haven.

Det var en oplevelse af total afslapning og glÊde at gÃ¥ rundt i haven og lade sig opsluge af roen og de grÞnne omgivelser. BesÞget blev rundet af i en hyggelig bjÊlke-udestue, hvor den venlige indehaver bÞd pÃ¥ friskbrygget kaffe og lÊkker hjemmebag, mod betaling – en perfekt afslutning pÃ¥ en uforglemmelig dag.

Der er masser af skygge under de store trÊer, så haven er også skÞn at besÞge på varme og solrige dage.
Jeg kan varmt anbefale et besÞg – det er en oplevelse, man ikke mÃ¥ gÃ¥ glip af, hvis man er i RingkÞbing.

2025幎7月18日
自発的なレビュヌ

EnemÊrkets Hostahave Et besÞg vÊrd

BESØG EnemÊrkets Hostahave, og I vil fÃ¥ en fantastisk oplevelse. Det er en usÊdvanlig smuk stor velholdt have med mange spÊndende smukke planter og selvfÞlgelig isÊr Hostaer. Der er flere hyggekroge, hvor man kan nyde sin medbragte mad eller kaffe. Vi hÞrte tilfÊldigt om haven, vi har flere gange vÊret i RingkÞbing; men aldrig hÞrt om Hostahaven. SÃ¥ vi vil gerne give denne oplevelse videre til forhÃ¥benligt mange andre - absolut et besÞg vÊrd.

2024幎7月27日
自発的なレビュヌ

God og overskuelig hjemmeside

Hurtig levering, efter bestilling online.
Kan varmt anbefales

2024幎6月12日

Enemaerkets Hostahave からの回答

mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Det betyder rigtig meget for os.

Det er altid pÊne planter man fÃ¥r

Det er altid pÊne planter man får tilsendt

2024幎5月26日

Enemaerkets Hostahave からの回答

Tak for din anmeldelse af vores virksomhed. Vi vil rigtig gerne vide, hvad der skal til for, at du havde valgt at give os 5 stjerner. Dette for, at vi altid gerne vil give vore kunder den bedste oplevelse.
Mvh Helle

Perfekt handel

Store og rigtig fine planter 👍 indpakningen/forsendelsen er også helt i top 👍

2024幎6月2日

1000 tak

Har lige modtaget min pakke med Hosta

Har lige modtaget min pakke med Hosta. Store fine planter, som var forsvarligt pakket ind.
Jeg har vÊrre meget tilfreds med mit kÞb, og vil gerne handle der igen.
Jeg sender 5 ⭐

2024幎5月14日