EnergitÞmreren ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi her fÃ¥et skiftet dÞre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... もっず芋る

FuldstÊndig elendigt og mangelfuld service. Vi havde Jackie ude tilbage i maj mÃ¥ned hvor der blev mÃ¥lt op og givet en fin vejledning pÃ¥ hele huset. +15 vinduer og terrassedÞr. Efter at have... もっず芋る

Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet dÞre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere hÃ¥ndvÊrkere som alle var e... もっず芋る

God oplevelse. Godt forlÞb fra start til slut. To friske og dygtige tÞmrere som vidste prÊcist hvad opgaven gik ud på. Kan varmt anbefale EnergitÞmreren. Finn Nielsen

䌁業情報

1. 窓ガラス蚭眮業

圓該䌁業による蚘述

EnergitÞmreren har vÊret vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfÞrer vinduesudskiftninger og nymontering af dÞre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at vÊre én af de bedst bedÞmte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og prÊsentere elementerne fÞr bestilling, hvis dette Þnskes.

優良

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 27ä»¶

レビュヌを曞く

Vi fik skiftet vores vinduer af

Vi fik skiftet vores vinduer af EnergiTÞmreren, og det var virkeligt godt. De var imÞdekommende og kommunikationen var klar. Selve monteringen gik "totally smooth" med flinke håndvÊrkere, som kunne deres ting

2024幎9月19日

KÊre Michael,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Det er virkelig fedt at hÞre, at både kommunikationen og monteringen af dine vinduer kÞrte helt som smurt. Vi gÞr os umage for at sikre, at vi er tilgÊngelige og effektive, og det er skÞnt, at du kunne mÊrke det.

Vi er stolte af at kunne levere bÃ¥de professionelt arbejde og et godt resultat – og det er altid dejligt, nÃ¥r kunderne er glade. Hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen i fremtiden, er du selvfÞlgelig altid velkommen til at kontakte os.

CVR: 38945181

#EnergitÞmreren #Vinduesmester25Ã¥r #vinduesmontagespecialister #Vinduesshowroom #FinalistÅretsTÞmrer2023 #Ã¥retstÞmrer2024 #Byg-Garanti

Vi kan VARMT anbefale Jackie og co.

Vi kan varmt anbefale Jackie og hans team. Vi har fået nye lav energi vinduer i vores andelsforening på Frederiksberg. De er hårdtarbejdede, serviceminded, ydmyg og fleksible. Vi er meget tilfredse. Vh. Bestyrelsen på Bentzonsvej

2024幎9月2日

KÊre Nina og Bestyrelsen på Bentzonsvej,

Tusind tak for de fantastiske ord og de 5 stjerner! Vi er virkelig glade for at hÞre, at I er tilfredse med bÃ¥de arbejdet og vores mÃ¥de at arbejde pÃ¥. Det betyder meget for os at kunne levere en service, der bÃ¥de er professionel og fleksibel – og at I fÞlte jer godt behandlet hele vejen igennem.

Det er altid en fornÞjelse at arbejde på projekter som jeres, og vi er stolte af at kunne hjÊlpe med at give jeres andelsforening nye, energivenlige vinduer, der både holder varmen inde og stilen intakt.

Tak fordi I valgte os – og vi er klar til at hjÊlpe igen, hvis der er brug for det!

Virkelig nydelig oplevelse

Virkelig nydelig oplevelse, som vi har anbefalet til venner og familie. Jackie selv kom med god rådgivning, og det var tydeligt at han havde forstand på sin ekspertise. Utrolig samarbejdsvillig til at finde en god lÞsning via tryg kommunikation. Desuden var håndvÊrkerne en gruppe af velkoordinerede, respektfulde og virkelig effektive gutter, som gik op i detaljer. De kom med lÞsninger til det perfekte finish. Firmaet bruger materialer (isÊr lister) i lÊkkert kvalitet. Vi glÊder os allerede til nÊste levering og montering :)

2024幎8月21日

KÊre Zeinab,

Wow – tusind tak for de helt vidunderlige ord og de 5 stjerner! Det gÞr os virkelig stolte at hÞre, at hele oplevelsen har vÊret sÃ¥ god for jer. Vi gÞr os umage for at levere bÃ¥de rÃ¥dgivning, service og hÃ¥ndvÊrk af hÞj kvalitet, og det er fantastisk at fÃ¥ den ros.

Vi er glade for, at I har haft en god oplevelse med både Jackie og teamet, og at vi kunne hjÊlpe med at finde de bedste lÞsninger for jer. Vi går virkelig op i detaljerne, så det er skÞnt at hÞre, at I kunne mÊrke det.

Vi glÊder os allerede til at komme ud til jer igen – og tak fordi I har anbefalet os til venner og familie, det betyder rigtig meget!

Fantastisk oplevelse

Vi kunne ikke få fat på dem som vi oprindeligt havde en aftale med, så vi ringede i stedet til EnergitÞmreren. De tilbÞd os en god pris og kom dagen efter og monterede vores vinduer. Vi var pressede da vinduerne stod på gaden, så vi satte stor pris på, at de så hurtigt trådte til for at hjÊlpe os. Virkelig en god service.
Det er desuden blevet rigtig flot. De kom prÊcist til tiden og var omhyggelige og dygtige. Stor anbefaling herfra.

2024幎8月8日

KÊre Emilie,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er rigtig glade for at hÞre, at vi kunne hjÊlpe jer så hurtigt og få lÞst situationen. Vi ved, at det kan vÊre stressende, når der er tidspres, så det var en fornÞjelse at kunne trÊde til og sÞrge for, at vinduerne kom på plads hurtigt og professionelt.

Vi er også rigtig glade for, at I er tilfredse med resultatet – det betyder meget for os, at både arbejdet og servicen lever op til jeres forventninger.

Tak for den store anbefaling, og vi står klar, hvis I har brug for hjÊlp fremover!

Super dygtige og effektive

Super dygtige og effektive. Flot arbejde.

2024幎8月6日

KÊre Christian,

Tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med både arbejdet og resultatet. Vi strÊber altid efter at levere kvalitet og effektivitet, og det er skÞnt at få bekrÊftet, at vi har ramt plet hos dig.

Skulle du have brug for hjÊlp igen fremover, stÃ¥r vi klar – og tak fordi du valgte EnergitÞmreren!

Super god service fra start til slut

Super god service fra start til slut
Det kan helt klart anbefales at bruge dette firma
Professionelt,imÞdekommende og hjÊlpsomt de har gjort min process med at få nye vinduer og dÞre til en problemfri og behagelig oplevelse
Tanja SÞrensen

2024幎7月3日

KÊre Tanja,

Mange tak for de flotte ord og for de 5 stjerner! Det glÊder os virkelig at hÞre, at hele processen har vÊret problemfri og behagelig for dig. Vi gÞr vores bedste for at sikre, at vores kunder får den bedste service, og det er skÞnt at få sådan en positiv tilbagemelding.

Tusind tak fordi du valgte os – vi er altid klar til at hjÊlpe, hvis du fÃ¥r brug for os igen.

CVR: 38945181

Kompetent rådgivning og flot udfÞrt arbejde.

Vi har fået gennemfÞrt udskiftning af store vinduespartier og dÞre i vores bolig. Meget kompetent rådgivning og tillidsvÊkkende proces i faserne op til og efter tilbudsgivning. Flot og hurtigt udfÞrt arbejde af flinke folk. De bedste anbefalinger herfra.

2024幎6月25日

KÊre Morten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at bÃ¥de rÃ¥dgivningen og arbejdet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse gennem hele processen – fra start til slut.

Tak for anbefalingen, og skulle du have brug for os igen, er vi altid klar til at hjÊlpe!

Meget tilfredse kunder

Gode forslag og ideer til lÞsninger, mulighed for at se det hele i showroom, gode at tale med og lydhÞr over for rettelser. God dialog og overholder alle aftaler. Rigtig flot udfÞrsel. Vil helt sikkert anvende samme firma igen en anden gang

2024幎5月13日

KÊre Katrine,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en positiv oplevelse med os – bÃ¥de hvad angÃ¥r rÃ¥dgivning, kommunikation og udfÞrelsen af arbejdet. Vi sÊtter stor pris pÃ¥ din tillid, og det betyder meget, at du vil vÊlge os igen nÊste gang.

Tak for din anbefaling, og vi er altid klar, hvis du får brug for os fremover.

CVR: 38945181

Vi fik nye foldedÞre i stuen

Vi fik nye foldedÞre i stuen, alt forlÞb super nemt, kontakt, opmåling og udfÞrelsen alt udfÞrt professionelt. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

2024幎5月8日

KÊre Lars,

Tusind tak for de varme ord! Vi er rigtig glade for at hÞre, at hele processen med både opmåling og montering af jeres foldedÞre har forlÞbet så godt. Det betyder meget for os, at I er tilfredse med både resultatet og den professionelle service.

Hvis der er noget, I har brug for fremadrettet, er vi altid klar til at hjÊlpe!

CVR: 38945181

Professionel fra start til slut.

Udskiftning af vinduer og dÞre fra Energi tÞmreren har vÊret professionel fra start til slut, dygtige håndvÊrkere, god service kan helt klart anbefales.

2024幎4月16日

KÊre Hua,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at hele forlÞbet fra start til slut har levet op til dine forventninger. Det betyder meget for os at få anerkendelse for både vores håndvÊrk og service.

Vi er glade for at du er tilfreds og håber, at du vil tÊnke på os nÊste gang du har behov for tÞmrerarbejde.

Udskiftning af hoveddÞr

Vi har fået skiftet vores 60 år gamle (og utÊtte) hoveddÞr ud med en flot, moderne og solid dÞr fra Outrup Vinduer. Resultatet er 100 pct i orden, det ser super godt ud, og kvaliteten er i top.
HåndvÊrkerne der udfÞrte arbejdet med at fjerne den gamle dÞr og montere nye rammer, karme og dÞr arbejdede enormt effektivt og leverede en perfekt opgave. Alt var ryddet op og båret vÊk inden de gik, og så reparerede de da også lige en mindre skade i vores facadedÞr (også en Outrup dÞr som EnergitÞmreren har leveret tidligere).
Vi er ovenud tilfredse, og ringer gerne efter EnergitÞmreren hvis der skulle blive en 3. gang.

2024幎4月20日

KÊre Mia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten af din nye hoveddÞr og hÃ¥ndvÊrket, der er blevet udfÞrt. Det er rigtig dejligt at hÞre, at vi kunne levere et resultat, der levede op til dine forventninger – og sÃ¥ ovenikÞbet kunne hjÊlpe med den lille reparation pÃ¥ facadedÞren.

Din ros betyder meget for os, og vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang, hvis du får behov for det. Vi er klar til at levere samme hÞje standard hver gang.

#EnergitÞmreren #HoveddÞr #UdskiftningAfDÞr #KvalitetsdÞre #OutrupVinduer

Working with EnergitÞmreren is a pleasure

Working with EnergitÞmreren was a very positive experience. We visited their exhibition room where we get to know the materials and models/designs they offer. We selected the doors we wanted to install and they visited our place to measure the dimensions. We received the offer, we accepted it and the doors were delivered when they promised. The installation was surprisingly fast procedure. The result was excellent. The finishing around the doors is perfect and the doors work perfectly. They left our place cleaning everything around the installation, no scratches or marks or anything.

2024幎4月20日

Dear Ioannis,

Thank you so much for your kind words! We're thrilled to hear that you had such a positive experience working with us. It’s great to know that our showroom helped you find the perfect doors and that the entire process, from measurements to installation, went smoothly. We take pride in both the quality of our products and the professionalism of our team, so it’s wonderful to hear that everything was to your satisfaction.

Your feedback means a lot to us, and we’d be happy to assist you again if you ever need anything in the future.

Best regards,
Owner, EnergitÞmreren ApS
#QualityFirst #CustomerSatisfaction #EnergitÞmreren #HomeImprovement

Window and Doors for an entire 3 floor

Window and Doors for an entire 3 floor house were changed in 3,5 days. Work was excellent quality and fast ! Also the team cleaned up everyday and stuck to the times planned 100%. Excellent job and would recommend any day !

2024幎4月25日

Dear Jonathan,

Thank you so much for the fantastic review! We are really pleased to hear that you were happy with the entire process—from the fast and efficient window and door installation to the thorough clean-up at the end of each day. Our team strives to deliver top-quality work on time, and it's great to see that our efforts met your expectations.

We truly appreciate your recommendation, and we’re here for you if you ever need assistance in the future.

Best regards,
Owner, EnergitÞmreren ApS
#FastAndReliable #QualityWork #EnergitÞmreren #CustomerSatisfaction

Alt som aftalt - flinke håndvÊrkere

Arb. udfÞrt til aftalt tid. HåndvÊrkerne ryddede op og stÞvsugede.

2024幎4月19日

KÊre Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er meget glade for at hÞre, at arbejdet blev udfÞrt som aftalt, og at du er tilfreds med vores håndvÊrkere. Vi går altid op i at efterlade arbejdsområdet rent og pÊnt, så det er dejligt at hÞre, at du satte pris på det.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen en anden gang!

Venlig hilsen,
Ejer, EnergitÞmreren ApS
#ÅretsTÞmrer2024 #TilTiden #RentOgPÊnt #EnergitÞmreren #DÞreOgVinduer #Kundetilfredshed

Tilfredsstillende arbejde

Tilfredsstillende arbejde. Gjorde rent efter sig undervejs og var meget imÞdekommende. Det var nemt at få kontakt til dem og få hjÊlp til det man efterspurgte.

2024幎4月19日

EnergitÞmreren ApS からの回答

Tak for den fine anmeldelse, Sahana! Vi er glade for, at du er tilfreds med både arbejdet og vores service. Vi strÊber altid efter at gÞre det nemt og bekvemt for vores kunder, så det er dejligt at hÞre, at vi har levet op til dine forventninger. Hvis du har brug for mere hjÊlp fremover, er vi altid klar til at assistere dig.

CVR: 38945181

#åretstÞmrer2024 #vinduerogdÞre #energibesparelse #håndvÊrkermedkvalitet #professioneltarbejde #fagligstolthed

Yderst tilfredsstillende arbejde👍

Yderst tilfredsstillende arbejde. EnergitÞmreren er meget anbefalelsesvÊrdig. Grundigt forarbejde, krav fra Andelseforeningen om helt korrekte farver pÃ¥ murarbejdet og vinduerne, der skulle skiftes, blev imÞdekommet uden problemer. Tre dygtige folk med Þje for detaljer klarede jobbet indenfor lovet tid - inklusiv oprydning i arbejdsomrÃ¥det og nede pÃ¥ gaden 🀩

2024幎4月12日

KÊre Gitte,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med arbejdet. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ detaljerne og at overholde bÃ¥de aftaler og krav, og det er dejligt at hÞre, at det blev vÊrdsat. Tak for rosen af vores hÃ¥ndvÊrkere – vi er stolte af at have et team, der leverer sÃ¥ godt. Oprydningen er ogsÃ¥ noget, vi er meget opmÊrksomme pÃ¥, sÃ¥ det er skÞnt, at du bemÊrkede det!

Tak for at anbefale os – det betyder meget. Vi ser frem til at kunne hjÊlpe jer igen, hvis I fÃ¥r brug for os fremover.

#åretstÞmrer2024 #vinduer #dÞre #kvalitetshåndvÊrk #energitÞmreren #flotarbejde

Fantastisk stykke arbejde og virkelig kompetence håndvÊrkere

Vi har fået skiftet alle dÞre og vinduer. Fra start har Jackie givet en kompetent vejledning og vi har fÞlt os guidet hele vejen.
EnergitÞmrene har lavet en helt fantastisk stykke håndvÊrk og vi er absolut mere end tilfredse. HåndvÊrkerne har krÊset for detaljerne og det er tydeligt det er et firma der går op i deres kunder.
De fortjener mine varmeste anbefalinger!

2024幎3月13日

KÊre Anya,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at hÞre, at du har haft en så positiv oplevelse fra start til slut. Vi bestrÊber os altid på at levere den bedste rådgivning og vejledning, så det glÊder os virkelig, at du har fÞlt dig godt guidet gennem hele processen.

Vores håndvÊrkere sÊtter en Êre i deres arbejde, og din ros om deres sans for detaljen og deres engagement i kunderne er noget, vi er meget stolte af. Det er netop den kvalitet og omhu, vi Þnsker at levere hver eneste gang.

Vi er enormt taknemmelige for din varme anbefaling – det er den bedste anerkendelse, vi kan fÃ¥! Vi hÃ¥ber, du fÃ¥r stor glÊde af dine nye vinduer og dÞre i mange Ã¥r fremover.

Skulle du få brug for os igen, står vi selvfÞlgelig klar til at hjÊlpe!

Super oplevelse!

Her kan man virkelig mÊrke, at man har gÞre med specialister i vinduer. Super kommunikation og process op til montering, og perfekt finish.

2024幎2月23日

KÊre Tobias,

Tusind tak for de flotte ord! Vi er virkelig glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med os. Kommunikation og kvalitet er noget, vi vÊgter hÞjt, og det er skÞnt at hÞre, at det kom til udtryk i din proces. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du bemÊrkede vores fokus pÃ¥ finish – det er noget, vi virkelig gÃ¥r op i.

Mange tak for din anbefaling, og vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

CVR: 38945181

#åretstÞmrer2024 #vinduer #dÞre #kvalitetshåndvÊrk #energitÞmreren #perfektfinish

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået nye vinduer og dÞre i hele huset og kommunikationen samt serviceniveauet har vÊret i top fra start til slut.
Holdet, som tog sig af montage bestod af yderst professionalle, meget hÞflige og arbejdsomme håndvÊrkere og jeg fÞlte mig tryg igennem hele processen.
Der blev hver dag ryddet super flot op og alt blev klaret på kun to dage!!!
EfterfÞlgende blev der udfÞrt eftersyn med små justeringer og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Tak til Jackie for et super godt forlÞb og tusinde tak til Darek og hans hold for et flot udfÞrt arbejde.
Jeg er virkelig tilfreds og kan kun varm anbefale firmaet 😊

2024幎3月1日

KÊre Anna Maria,

Sikke en fantastisk anmeldelse – den varmer virkelig! 🌟 Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en tryg og positiv oplevelse hele vejen igennem. Vi gÞr en stor indsats for at sikre bÃ¥de hÞj kvalitet, god kommunikation og et gnidningsfrit forlÞb – sÃ¥ det er skÞnt at hÞre, at du har mÊrket det i praksis.

Darek og hans team vil helt sikkert blive glade for rosen – de er nogle knalddygtige gutter, der altid gÃ¥r den ekstra mil for et perfekt resultat. At fÃ¥ hele huset klaret pÃ¥ kun to dage og stadig sikre, at alt stÃ¥r snorlige bagefter – dét er prÊcis det, vi strÊber efter!

Endnu en stor tak for din anbefaling – og skulle du få brug for os igen, så ved du, hvor du finder os. 😊

CVR: 38945181

#åretstÞmrer2024 #vinduer #dÞre #kvalitetshåndvÊrk #energitÞmreren #professioneltarbejde #gladekunder

Godt udfÞrt arbejde til tiden!

2024幎2月28日

Hej Tobias,

Kort og prÊcist – lige som vi kan lide det! 💪 Det glÊder os at hÞre, at arbejdet blev udfÞrt til tiden og til din tilfredshed. Vi sÊtter en Êre i at levere kvalitetshÃ¥ndvÊrk uden unÞdvendige forsinkelser.

Tak for din anmeldelse – den betyder meget for os! 😊

CVR: 38945181

#åretstÞmrer2024 #vinduer #dÞre #kvalitetshåndvÊrk #energitÞmreren #tiltiden #godtudfÞrtarbejde