Vi her fÃ¥et skiftet dÞre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... ãã£ãšèŠã
FuldstÊndig elendigt og mangelfuld service. Vi havde Jackie ude tilbage i maj mÃ¥ned hvor der blev mÃ¥lt op og givet en fin vejledning pÃ¥ hele huset. +15 vinduer og terrassedÞr. Efter at have... ãã£ãšèŠã
Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet dÞre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere hÃ¥ndvÊrkere som alle var e... ãã£ãšèŠã
God oplevelse. Godt forlÞb fra start til slut. To friske og dygtige tÞmrere som vidste prÊcist hvad opgaven gik ud på. Kan varmt anbefale EnergitÞmreren. Finn Nielsen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EnergitÞmreren har vÊret vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfÞrer vinduesudskiftninger og nymontering af dÞre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at vÊre én af de bedst bedÞmte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og prÊsentere elementerne fÞr bestilling, hvis dette Þnskes.
Nyholms Alle 36 B, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitÞmreren.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi fik skiftet vores vinduer afâŠ
Vi fik skiftet vores vinduer af EnergiTÞmreren, og det var virkeligt godt. De var imÞdekommende og kommunikationen var klar. Selve monteringen gik "totally smooth" med flinke håndvÊrkere, som kunne deres ting

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Vi kan VARMT anbefale Jackie og co.
Vi kan varmt anbefale Jackie og hans team. Vi har fået nye lav energi vinduer i vores andelsforening på Frederiksberg. De er hårdtarbejdede, serviceminded, ydmyg og fleksible. Vi er meget tilfredse. Vh. Bestyrelsen på Bentzonsvej

Virkelig nydelig oplevelse
Virkelig nydelig oplevelse, som vi har anbefalet til venner og familie. Jackie selv kom med god rådgivning, og det var tydeligt at han havde forstand på sin ekspertise. Utrolig samarbejdsvillig til at finde en god lÞsning via tryg kommunikation. Desuden var håndvÊrkerne en gruppe af velkoordinerede, respektfulde og virkelig effektive gutter, som gik op i detaljer. De kom med lÞsninger til det perfekte finish. Firmaet bruger materialer (isÊr lister) i lÊkkert kvalitet. Vi glÊder os allerede til nÊste levering og montering :)

Fantastisk oplevelse
Vi kunne ikke få fat på dem som vi oprindeligt havde en aftale med, så vi ringede i stedet til EnergitÞmreren. De tilbÞd os en god pris og kom dagen efter og monterede vores vinduer. Vi var pressede da vinduerne stod på gaden, så vi satte stor pris på, at de så hurtigt trådte til for at hjÊlpe os. Virkelig en god service.
Det er desuden blevet rigtig flot. De kom prÊcist til tiden og var omhyggelige og dygtige. Stor anbefaling herfra.

Super dygtige og effektive
Super dygtige og effektive. Flot arbejde.

Super god service fra start til slut
Super god service fra start til slut
Det kan helt klart anbefales at bruge dette firma
Professionelt,imÞdekommende og hjÊlpsomt de har gjort min process med at få nye vinduer og dÞre til en problemfri og behagelig oplevelse
Tanja SÞrensen

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Kompetent rådgivning og flot udfÞrt arbejde.
Vi har fået gennemfÞrt udskiftning af store vinduespartier og dÞre i vores bolig. Meget kompetent rådgivning og tillidsvÊkkende proces i faserne op til og efter tilbudsgivning. Flot og hurtigt udfÞrt arbejde af flinke folk. De bedste anbefalinger herfra.

Meget tilfredse kunder
Gode forslag og ideer til lÞsninger, mulighed for at se det hele i showroom, gode at tale med og lydhÞr over for rettelser. God dialog og overholder alle aftaler. Rigtig flot udfÞrsel. Vil helt sikkert anvende samme firma igen en anden gang

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Vi fik nye foldedÞre i stuen
Vi fik nye foldedÞre i stuen, alt forlÞb super nemt, kontakt, opmåling og udfÞrelsen alt udfÞrt professionelt. Vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Professionel fra start til slut.
Udskiftning af vinduer og dÞre fra Energi tÞmreren har vÊret professionel fra start til slut, dygtige håndvÊrkere, god service kan helt klart anbefales.

Udskiftning af hoveddÞr
Vi har fået skiftet vores 60 år gamle (og utÊtte) hoveddÞr ud med en flot, moderne og solid dÞr fra Outrup Vinduer. Resultatet er 100 pct i orden, det ser super godt ud, og kvaliteten er i top.
HåndvÊrkerne der udfÞrte arbejdet med at fjerne den gamle dÞr og montere nye rammer, karme og dÞr arbejdede enormt effektivt og leverede en perfekt opgave. Alt var ryddet op og båret vÊk inden de gik, og så reparerede de da også lige en mindre skade i vores facadedÞr (også en Outrup dÞr som EnergitÞmreren har leveret tidligere).
Vi er ovenud tilfredse, og ringer gerne efter EnergitÞmreren hvis der skulle blive en 3. gang.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Working with EnergitÞmreren is a pleasure
Working with EnergitÞmreren was a very positive experience. We visited their exhibition room where we get to know the materials and models/designs they offer. We selected the doors we wanted to install and they visited our place to measure the dimensions. We received the offer, we accepted it and the doors were delivered when they promised. The installation was surprisingly fast procedure. The result was excellent. The finishing around the doors is perfect and the doors work perfectly. They left our place cleaning everything around the installation, no scratches or marks or anything.

Window and Doors for an entire 3 floorâŠ
Window and Doors for an entire 3 floor house were changed in 3,5 days. Work was excellent quality and fast ! Also the team cleaned up everyday and stuck to the times planned 100%. Excellent job and would recommend any day !

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Alt som aftalt - flinke håndvÊrkere
Arb. udfÞrt til aftalt tid. HåndvÊrkerne ryddede op og stÞvsugede.

Tilfredsstillende arbejde
Tilfredsstillende arbejde. Gjorde rent efter sig undervejs og var meget imÞdekommende. Det var nemt at få kontakt til dem og få hjÊlp til det man efterspurgte.

Yderst tilfredsstillende arbejdeð
Yderst tilfredsstillende arbejde. EnergitÞmreren er meget anbefalelsesvÊrdig. Grundigt forarbejde, krav fra Andelseforeningen om helt korrekte farver pÃ¥ murarbejdet og vinduerne, der skulle skiftes, blev imÞdekommet uden problemer. Tre dygtige folk med Þje for detaljer klarede jobbet indenfor lovet tid - inklusiv oprydning i arbejdsomrÃ¥det og nede pÃ¥ gaden ð€©

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Fantastisk stykke arbejde og virkelig kompetence håndvÊrkere
Vi har fået skiftet alle dÞre og vinduer. Fra start har Jackie givet en kompetent vejledning og vi har fÞlt os guidet hele vejen.
EnergitÞmrene har lavet en helt fantastisk stykke håndvÊrk og vi er absolut mere end tilfredse. HåndvÊrkerne har krÊset for detaljerne og det er tydeligt det er et firma der går op i deres kunder.
De fortjener mine varmeste anbefalinger!

Super oplevelse!
Her kan man virkelig mÊrke, at man har gÞre med specialister i vinduer. Super kommunikation og process op til montering, og perfekt finish.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
En helt igennem fantastisk oplevelse
En helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har fået nye vinduer og dÞre i hele huset og kommunikationen samt serviceniveauet har vÊret i top fra start til slut.
Holdet, som tog sig af montage bestod af yderst professionalle, meget hÞflige og arbejdsomme håndvÊrkere og jeg fÞlte mig tryg igennem hele processen.
Der blev hver dag ryddet super flot op og alt blev klaret på kun to dage!!!
EfterfÞlgende blev der udfÞrt eftersyn med små justeringer og jeg er virkelig tilfreds med resultatet.
Tak til Jackie for et super godt forlÞb og tusinde tak til Darek og hans hold for et flot udfÞrt arbejde.
Jeg er virkelig tilfreds og kan kun varm anbefale firmaet ð

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Godt udfÞrt arbejde til tiden!