Vi her fÃ¥et skiftet dÞre og vinduer over 3. Etaper. Hver gang har vi oplevet professionel service og aftaler der bliver overholdt. Klar og god kommunikation med Jackie og hele teamet som har levere... ãã£ãšèŠã
FuldstÊndig elendigt og mangelfuld service. Vi havde Jackie ude tilbage i maj mÃ¥ned hvor der blev mÃ¥lt op og givet en fin vejledning pÃ¥ hele huset. +15 vinduer og terrassedÞr. Efter at have... ãã£ãšèŠã
Vi har et lidt ukonventionelt hus fra 60erne som skulle have skiftet dÞre og vinduer, men stadig gerne skulle beholde noget af det originale udtryk. Vi fik tilbud fra flere hÃ¥ndvÊrkere som alle var e... ãã£ãšèŠã
God oplevelse. Godt forlÞb fra start til slut. To friske og dygtige tÞmrere som vidste prÊcist hvad opgaven gik ud på. Kan varmt anbefale EnergitÞmreren. Finn Nielsen
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EnergitÞmreren har vÊret vinduesmester i over 25 år med mere end10 ansatte. Vi udfÞrer vinduesudskiftninger og nymontering af dÞre vinduer - For private, boligforeninger og erhverv i hele StorkÞbenhavn og NordsjÊlland. Vi er aut. Outrup/Velfac/Lacuna vinduesmontagespecialister. Vi er stolte over at vÊre én af de bedst bedÞmte vinduesmontagevirksomheder i landet. Vi har eget showroom hvor vi rådgiver og prÊsentere elementerne fÞr bestilling, hvis dette Þnskes.
Nyholms Alle 36 B, 2610, RÞdovre, ãã³ããŒã¯
- kontakt@energitoemreren.dk
- energitÞmreren.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Meget profesionel service
Meget profesionel service, svare hurtigt på e-mail/telefon. Der var desvÊrre sygdom på dagen hvor de skulle installere dÞren, men de om bookede os til dagen efter og dÞren blev installeret.
PÊn afslutning omkring dÞren og alt var super skarpt.

God oplevelse og glad for resultatet
Simpel opgave med udskiftning af dÞre, men god oplevelse hos EnergitÞmreren.
VÊrd at fremhÊve fokus på detaljen og kundetilfredshed ved udfÞrelsen af arbejdet
God oplevelse og glad for resultatet

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Super dygtige og sympatiske håndvÊrkere
Super dygtige og sympatiske mennesker. Installation af meget store vinduespartier gennemfÞrt effektivt og med et super flot resultat. Varmeste anbefalinger herfra.

Godt professionelt håndvÊrk
EnergitÞmreren har lige fÊrdiggjort et projekt med udskiftning af vinduer og dÞre samt isÊtning af laguna foldedÞre hos mig. Hele processen har vÊret gennemfÞrt professionelt og til absolutte tilfredshed. Jeg kan varmt anbefale dem.

Flot udfÞrt arbejde
God kommunikation og flot udfÞrt arbejde med sans for finish. Hjalp mod forventning også med puds-arbejde, hvilket er et kÊmpe plus. Vi vil bestemt kigge mod EnergitÞmreren nÊste gang vi skal have skiftet vinduer eller dÞre. Stor anbefaling herfra.

God sparring med Jackie
God sparring med Jackie. Rigtig flot og fin lÞsning.

Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse. Hele forlÞbet var nemt og transparent. Selve jobbet er udfÞrt godt! Ikke nok med de var omhyggelige og forlod stedet pÊnt bagefter, så var de også hurtige.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Virke godt håndvÊrk og god dialog!
Jeg har brugt Jackie og EnergitÞmreren, efter min mor havde brugt dem til en lignende opgave. Hendes resultat, dialog og pris var så fornuftigt at jeg selvfÞlgelig måtte tale med EnergitÞmreren. De er netop blevet fÊrdige og alt lever op til mine forventninger, og jeg kan på det varmeste anbefale Jackie og hans folk.
Henrik

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Fantastisk til nye dÞre og vinduer
Fantastisk god oplevelse med EnergitÞmreren. De skiftede 3 dÞre og 14 vinduer hos os.
God kommunikation og rådgivning undervejs, produkter leveret til aftalt tid, fabelagtig og flot isÊtning inkl finish og fin oprydning efterfÞlgende. Alt sammen til en fair pris.
Kan varmt anbefale dem til nye dÞre og vinduer.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Flotte nye vinduer og dÞr
Vi havde behov for at få skiftet 15 gamle vinduer og 1 dÞr i et Êldre hus.
ForlÞbet og resultatet var rigtigt godt - super dygtige folk der var lÞsningsorienterede og hurtige.
Vi var hjemme under udfÞrelsen, og oplevede dem som meget behagelige.
Alt i alt - et firma som vi klart vil og HAR anbefalet til andre.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Udskiftning af gamle vinduer / dÞr
Udskiftning af gamle vinduer / dÞr med nye vinduer / dÞr på specialmål fra Outrup. God og reel kommunikation med Jackie fra start til slut. Projektet har kÞrt snorlige og professionelt, indgåede aftaler er blevet overholdt. Omhyggelig med detaljerne. Kan varmt anbefale Jackie.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Hurtigt og flot håndvÊrk som aftalt
Hurtigt og flot håndvÊrk som aftalt. Og god rengÞring efter.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Dygtige fagfolk og god service
Jeg har kun rosende ord og gode tanker omkring EnergitÞmreren og hans medarbejdere. De har skiftet Vinduesparti, samt ToflÞjsdÞr og jeg var meget tilfreds. Alt blev udfÞrt hurtigt og professionelt. Kan varmt anbefale EnergitÞmreren

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Dårlig oplevelse med EnergitÞmreren.
Vi har desvÊrre haft en dårlig oplevelse med EnergitÞmreren. Vi fik i november 2019 sat nye vinduer og terrassedÞr i vores udestue. Opmåling var sket et måneder fÞr af mester (Jackie) selv. DesvÊrre viste det sig at terrassedÞren ikke var opdelt som aftalt, og at den derfor i lukket stand ikke flugtede med en stolpe som holder taget. Stolpen er 20 cm forskudt i forhold til rammen på dÞren. Dette blev påtalt og der blev i januar 2020 indgået en aftale om at stolpen ville blive flyttet på firmaets regning. Dette var et kompromis fra vores side, da vi godt kunne se at en helt ny dÞr vil vÊre en dyr omgang for firmaet. Flytningen af stolpen er desvÊrre endnu ikke sket, efter utallige hÞflige henvendelser og flere aftaler, så vender mester aldrig tilbage eller dukker op til aftalte tider.
Så vi kan ikke anbefale EnergitÞmreren og har du alligevel valgt firmaet, så betal aldrig fÞr du har sikret dig at alt er lavet 100% tilfredstillende.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Vi fik skiftet 5 vinduespartier.
Vi fik skiftet 5 vinduespartier.
Alt gik efter det aftalte, de mÞdte til tiden og overholdt aftalerne.
De har udfÞrt et rigtigt flot stykke arbejde og til en god pris, så vi er meget tilfredse.
Vi kan kun anbefale dette firma

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
En helt igennem sjÊlden god oplevelse
En helt igennem sjÊlden god oplevelse. Vi fik skiftet 4 vinduer fra outrup. Alt foregik med god dialog og til tiden. Arbejdet er flot udfÞrt og der blev ryddet sirligt op. Kan bestemt anbefales. Prisen er også fin.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Vi har i vores lejlighed fÃ¥et skiftet âŠ
Vi har i vores lejlighed fået skiftet vinduer til lydtÊtte lavenergi vinduer og fået sat ny lydtÊt branddÞr i og er rigtig glade for resultatet kan anbefale energitÞmreren til andre

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Endnu en positiv oplevelse...
Så er de sidste (af de gamle) vinduer skiftet og hvor er jeg glad. Super godt og professionelt arbejde. Alt udfÞrt iflg aftale og til tiden.
Man bliver glad og overrasket når der samtidigt er ryddet op og stÞvsuget efter endt arbejde.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Har netop overstÃ¥et en stÞrre âŠ
Har netop overstået en stÞrre renovering af vores hus. På anbefaling valgte vi energitÞmreren til at stå for udskiftning af dÞre og vinduer, det har vi ikke fortrudt.
Fra fÞrste kontakt, top service. EnergitÞmreren var den eneste af de 3 vi havde bedt om tilbud der mÞdte op og så på opgaven inden han gav tilbud, de Þvrige gav et overslag via mail.
Levering fra Outrup vinduer kom som aftalt , Jackie holdt os hele tiden orienteret omkring levering.
Det fÊrdige resultat står bare helt perfekt, Jackie og hans team overholdte alle aftaler og efterlod "byggepladsen" ryddet for affald og gamle vinduer, fuld tilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale EnergitÞmreren.

EnergitÞmreren ApS ããã®åç
Super professionel og pligtopfyldende håndvÊrker Team
Jeg har brugt mange håndvÊrkere til de boligere jeg har boet i gennem årene, MEN EnergitÞmmeren Jackie og hans team er til dags dato den bedste, mest pligtopfyldende og professionelle håndvÊrker jeg nogensinde har mÞdt. Vi skulle have skiftet 24 vinduer og dÞre i vores hus (nogle af vinduerne vejede op mod 200 kg stykket). Vinduerne blev leveret som aftalt (Outrup Vinduer, Super flotte og lÊkker hÞj kvalitet, 3 lags) og Jackie fik skiftet alle vinduer på 1 uge!!
Vinduerne stod 2 dage i vores indkÞrsel (hvor Jackie iÞvrigt kom samme dag og kontrollerede leveringen, samt pakkede den ind, selvom de stod i vore carport!) fÞr de startede og 8 dage efter levering, var alt fÊrdig.
Slut resultatet overgår min vildeste fantasi. Flot finish indvendigt (med lister og fuger) uden nogen skader på vores karme eller vÊgge. Udvendigt er alt flot fuget/muret op og uden skader på vores facade og ved karmmene (vores hus er pudset hvidt). De har gennem hele processen ryddet op efter sig, kÞrt de gamle vinduer vÊk og stÞvsuget i huset, når de har skiftet vinduerne.
Jeg må indrÞmme at jeg er meget imponeret over deres professionalism og pligtopfyldenhed. Jeg kan varmt anbefalde EnergitÞmmeren til andre som skal have skiftet vinduer og dÞre. Deres rådgivning omkring lÞsninger er også helt i top.
Tusind tak Jackie for et god udfÞrt stykke arbejde.
Hilsen Christoffer, Kgs. Lyngby