Energi Viborg Kraftvarme レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Deres adgang via internet er hÃ¥blÞs. Starte altid pÃ¥ vandforbrug, som i en energikrisetid ikke er sÊrlig relevant. NÃ¥r man vil have vist energiforbrug (el) bliver man koblet af og skal logge pÃ¥ ige... もっず芋る

Alle de dÃ¥rlige anmeldelser herinde siger det hele, hvis man kunne give minus stjerner fortjente i det.. elendig kundeservice, hÃ¥blÞs struktur og fakturering. Det vÊlter rundt i regninger fra Þst... もっず芋る

Ærgerligt med de mange negative oplevelser. Jeg har netop vÊret i kontakt med kundeservice for at fÃ¥ rÃ¥dgivning om ansÞgning om reduceret elafgift, og alt var godt. Telefonen blev taget pÃ¥ u... もっず芋る

ひどい

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Det er jo rÞveri af kunderne!

Har ventet nogle uger med at skrive for at kÞle lidt ned, det har desvÊrre ikke virket.

Vi betaler nu 4 kr/kWh i ren elpris selvom elprisen hele oktober måned har vÊret gratis halvdelen af tiden. Vi har hele måneden spist rugbrÞd for at spare på strÞmmen.

Jeg ringer til selvskabet så snart jeg får kendskab til den nye pris d. 4 oktober, men nej de kan ikke få os over på en fleksafregning fÞr 4. november. Det bliver vores dyreste måned nogensinde.

Hvordan kan det vÊre lovligt at sÊlge et produkt som hverken jeg som forbruger eller elselskabet kender prisen af?
Og når så prisen bliver offentliggjort så er man bundefanget i 30 dage, det er simpelthen for ringe!

Som nye kunder i EnergiViborg er vi meget skuffede over at man kan finde på at sÊtte prisen op med 150% fra den ene dag til den anden uden at vi får noget valg.

2022幎10月4日
自発的なレビュヌ

Energi Viborg adgang til data via internet er håblÞs

Deres adgang via internet er håblÞs. Starte altid på vandforbrug, som i en energikrisetid ikke er sÊrlig relevant. Når man vil have vist energiforbrug (el) bliver man koblet af og skal logge på igen. Hvis man vil se regninger skal man også logge på igen.
Web adgangskode ikke oplyst på regningsoversigt, selvom den burde vÊre tilgÊngelig, så man har adgang til at have flere målepunkter tilgÊngelig på eloverblik.
Undrer også at det tager 5 dÞgn fÞr måledata er tilgÊngelige, Norlys som jeg også anvender på anden adresse klarer det på 3 dÞgn.
Der er absolut behov fo forbedringer.

2022幎9月15日

Meget dårlig app

Meget dårlig app. Fungerer ikke med både vand og el, starter altid med vandforbrug?
EnergiaflÊsning virker ikke. Jeg fortryder i den grad mit skifte til EnergiViborg!
Det undrer mig, at der aldrig bliver svaret på de dårlige anmeldelser, de får her. Måske medarbejderne presset arbejdsmÊssigt.

2022幎8月16日
自発的なレビュヌ

Sjusk med ukorrekte gebyrer - PAS PÅ!

Selve oprettelsen og forsyningen var sådan set ok, men deres svartider på mail er fuldstÊndig horribel.

Mails der "forsvinder" og som der enten ikke svares på eller blot svartider på op til 1 måned.

Derudover var der rod i opsigelsen og datoen for opsigelsen blev ikke registreret korrekt i data-hubben. Dette har boligselskabet bekrÊftet.

Derudover blev jeg faktureret for et "fraflytningsgebyr", selvom jeg blot havde skiftet leverandÞr, og jeg henvendte mig med dokumentation på, at jeg blot havde skiftet leverandÞr. Ydermere har Energi Viborg påstået, at det er OK som har lavet oprettelsen forkert som en fraflytning. Men det er der nu lavet en undersÞgelse på, og OK har oprettet aftalen korrekt, nemlig som et leverandÞrskifte. OK havde desuden aldrig hÞrt om et såkaldt "fraflytningsgebyr", som Energi Viborg gÞr brug af, hvilket bare virker endnu mere kvalmende.

Energi Viborg var helt rigide og fastholdte gebyret.

Ud fra andres oplevelser her på Trustpilot, så kan man vist hurtigt konkludere, at Energi Viborg ikke samler på kunder.

De vil faktisk hellere undvÊre god omtale og et potentielt stÞrre forretningsomfang baseret på god og effektiv service.

Jeg kan kun sige; held og lykke fremover. Det bliver et nej tak herfra.

2022幎7月12日

Verdens dårligst app

Verdens dårligst app. Fungerer ikke med både vand og el, starter altid med vandforbrug? bliver smidt af og skal logge ind igen for se energiforbrug.
I Þjeblikket fungerer energiaflÊsning ikke. AmatÞragtig app og styring.

2022幎6月14日
自発的なレビュヌ

Alle de dårlige anmeldelser herinde

Alle de dårlige anmeldelser herinde siger det hele, hvis man kunne give minus stjerner fortjente i det.. elendig kundeservice, håblÞs struktur og fakturering. Det vÊlter rundt i regninger fra Þst og vest, og prÞver man at spÞrge ind til det kan de kraftedme ikke en gang selv finde rundt i det!

Har aldrig haft nogen som helts problemer med energiselskaber fÞr - men skal da lige love for det er en rodebutik her.

FÃ¥ styr pÃ¥ jeres ****, og prÞv med lidt god kundeservice, det ville klÊ’ jer.

2022幎3月1日

Meget arrogant kundeservice

Meget arrogant kundeservice. De kommer med ekstra regninger. Deres aconto er helt vÊltet rundt. De vil ikke forsÞge at undersÞge ting. Deres medarbejdere er ligesom at snakke til en "robot/dÞr" lad vÊr med at lade jer lokke af deres "tilbud de tager ved senere". Scam virksomhed

2021幎5月11日
自発的なレビュヌ

"Corona tider" findes ikke i deres

"Corona tider" findes ikke i deres verden !!!

Minus -10 stjerner får de; vi lever i 2020 og så findes der stadig store firmaer der ikke fatter service, arrogante klovne...

Jeg har haft svÊrt ved at finde jobs nok på grund af corona, og ellers altid betalt ALLE mine ting til tiden. Så jeg ringede ind for at bede om lidt kredit tid på betalingen, men ingen empati og forståelse fra deres side. De holder sig til deres åndsvage regelsÊt (dyre rykkergebyrer etc.) og procedurer som var verden "normal". De kan ikke fatte at corona har Þdelagt alt der er/var normalt. Derved og logisk nok, så burde en lille måneds kredit (måske kun 2 uger) da ikke skade noget, over for så STORT et firma. TÊnk sig at så stort et firma skal gå i så små sko og ÞdelÊgge deres image ved IKKE at vÊre empatiske, forstående og hjÊlpsomme (god service) over for en god betaler/kunde/borger. Plus; som ringer ind i fin tid for at informere og bede om hjÊlp.

MÃ¥ske de i virkeligheden er en flok amatÞrer og ikke har fattet hvad service er, og agere hardcore business nÃ¥r pengene skal falde, men udadtil profilere de sig positivt. FALSK MARKEDSFØRING og en flok klovne de har ansatte... AmatÞr forretning...

2020幎11月11日

VÆRSTE OPLEVELSE

VÆRSTE OPLEVELSE - uhÞfligt, stÞdende og truende personale. Kundeservice er helt i bund og pÃ¥ ingen mÃ¥de prioriteret. Ledelsen benÊgter uacceptabel behandling og holder hÃ¥nden over deres ringe personale - samtidig med de selv har en undertone af arrogance. Per 1. februar har jeg skiftet til andet selskab - aldrig har jeg oplevet sÃ¥ ubehagelig og forfÊrdelig behandling.
De fortjener ikke én eneste stjerne herfra.

2018幎1月14日