Energy Healingレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Hvis du ønsker at arbejde med healing, vil jeg klart anbefale Reiki uddannelsen hos Christin. Det var et utroligt trygt og dejligt rum at træde ind i, og Christin er fantastisk dygtig formidler . Stor... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har været på 2 forskellige kurser hos Energy Healing. Det har været virkelig godt begge gang. Der er ingen tvivl om at Christin ved, hvad hun underviser i, så det er på et meget højt fagligt plan.... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Jeg har været på Reiki 1 ved Christin i København. Det var en god oplevelse at opleve hvad healing kan gøre og det at Reiki er både til dig selv og andre er yderst tiltalende. Christin er en god lærer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hvis du ønsker at arbejde seriøst med dig selv i tæt parløb med en, anbefaler jeg kraftigt Christin. Jo mere disciplineret du investerer i dig selv, så vil du opleve at få nye input til vækst, næste... もっと見る

企業情報

1. 代替医療の療養師
  2. 教室
  3. 瞑想講師
  4. 霊能者
  5. レイキ療法士

当該企業による記述

Kurser i Reiki healing efter den oprindelige metode Usui Shiki Ryoho, Chakra Balancering, Meditation og Regressionsterapi. Personlige sessioner med spirituel coaching og kanaliserede budskaber, healing, chakra balancering, regressionsterapi. Christin Bjergbakke er Reikimester, spirituel mentor, terapeut, forfatter.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

Christin: En Fantastisk Reiki-Underviser

Jeg har taget Reiki 1 hos Christin og vil helt sikkert også tage Reiki 2 hos hende. Christin underviser med høj faglighed og respekt for Reiki-traditionen i tråd med Reiki Alliance. Det var en smuk oplevelse og en enorm læring. Christin skabte trygge og åbne rammer, hvor der var plads til alle. Jeg er meget taknemmelig for den støtte, Christin gav mig, og alt, hvad jeg har lært under kurset hos hende.

2024年6月2日

Energy Healing からの回答

Kære Matilda, tak for de rosende ord. Jeg glæder mig til at se dig igen på et senere tidspunkt.

5つ星のうち5の評価

Jeg vil på det kraftigste anbefale Christin

Jeg tog Reiki1 hos Christin og kommer helt sikkert også til at tage Reiki2. Christin er en lærer, der kommer til sagen og ikke fortaber sig i gamle anekdoter om egne evner. Hun gør Reiki til noget nemt og overskueligt og samtidig blev det meget tydeligt for mig, hvor effektivt det er. Hvis man leder efter en Reikimester, der kan sine ting, vil jeg på det kraftigste anbefale Christin.

2024年4月26日

Energy Healing からの回答

Kære Mia, dejligt at have dig med på kurset og tak for dine ord. Det er skønt at være underviser med kursister som dig. Glæder mig til at se dig næste gang.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk Reiki 1 kursus med fokus på…

Fantastisk Reiki 1 kursus med fokus på læring. Underviser er inspirerende, kompetent, respekterende og med varm humor. Jeg har allerede god brug af, hvad jeg har lært, og jeg kan varmt anbefale kurset.

2024年4月28日

Energy Healing からの回答

Dejligt at læse om din gode oplevelse. Det er nemt at være en dygtig underviser, med så nysgerrige og dygtige kursister. Jeg glæder mig til næste gang.

Meget dygtig reiki underviser

Christin er en meget dygtig underviser og i tillæg til det et dejligt, sympatisk menneske. Jeg deltog i et reiki 1 kursus og havde en virkelig positiv oplevelse. Christin formåede at skabe trygge og åbne rammer, hvor der var plads til alle. Som underviser synes jeg virkelig, at hun brillerer ved sin evne til at undervise i komplekse ting med en lethed og masser humor. Jeg er meget taknemmelig for min oplevelse og det, jeg har lært i løbet af kurset, og vil gerne komme hos Christin igen. Enten til reiki 2 eller nogle af de andre interessante ydelser, hun tilbyder. Jeg er ikke i tvivl om, at Christin har nogle helt særlige evner.

2024年4月27日

Energy Healing からの回答

Kære Clara, så dejligt at læse dine ord, tak for rosen. Din fine energi var med til at skabe det særlige rum på kurset. Jeg vil glæde mig til at se dig igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Christin er meget dygtig og kurset vil forandre dit liv til det bedre

Christin er en dygtig formidler! Kurset gjorde mig i stand til at heale og selvheale, så jeg fik 100% opfyldt mit ønske, og mere til, fordi Christin også deler ud af hendes store spirituelle viden og budskaber, kombineret med en hendes skønne personlighed og store livserfaring. Mit liv er forandret til det bedre efter dette kursus og jeg vil anbefale ALLE at tage et Reiki kursus hos Christin, for det vil kun gøre verden til et bedre sted ♥️

2024年4月28日

Energy Healing からの回答

Kære Maria, tak for de smukke ord. Dejligt at du har haft så god en oplevelse. Det var en fornøjelse at have dig med på kurset.

Reiki 1+2 hos Christin Energy Healing

Jeg har taget Reiki 1+2 hos Christin. Jeg er vild med Christin’s energi og hun er kniv skarp, professionel, ærlig, direkte og spilder ikke tiden. Christin lærer os kursister Reiki så vi kursister får MAX ud af Reiki healing til os selv.

2024年3月8日

Energy Healing からの回答

Kære Mette, tak for dig! Det er skønt med kursister der er så åbne for at tage imod nyt.

Jeg har taget Reiki 1+2 hos Christin

Jeg har taget Reiki 1+2 hos Christin. Det har været en fantastisk oplevelse og der har åbent sig en hel ny verden for mig. En strømmende energi og harmoni har der været under hele forløbet. Der har været god tid til at foretage praktisk Reiki healing på briksen, samt tid til de utallige spørgsmål omkring Reiki healing er blevet besvaret smukt og kærligt af Christin. Absolut 5 stjerner herfra.

2024年3月11日

Energy Healing からの回答

Kære May, tak for de fine ord. Det er altid en fornøjelse at have dig med på mine kurser. Glæder mig til at se dig igen.

5つ星のうち5の評価

Et weekend kursus med Christins har…

Et weekend kursus med Christins har givet mig stor information, vejledning i Reiki og efterlader mig meget inspireret og klar til at fortsætte min rejse i dette forunderlige ‘land’ med ny viden om mine hænders mulighed.

Jeg kan varmt anbefale Christin som formidler og underviser - hun er streng, tydelig og kærlig på een og samme tid.
En beriget weekend i Gilleleje.

TAK

2024年2月24日

Kære Birgitte,
tak for at vælge mig som din reikimester. Det var en fornøjelse at indvi dig til Reiki.

5つ星のうち5の評価

Tak for en helt igennem fantastisk…

Tak for en helt igennem fantastisk weekend med Reiki 1 kursus.
Du får min varmeste anbefaling 🙏

2024年2月25日

Energy Healing からの回答

Kære Mariah, det var så dejligt at have dig med. Din blide kærlige energi var et godt bidrag til vores cirkel.

Mine varmeste anbefalinger.

Jeg var til Reiki 1 kursus hos Christin i Gilleleje.
Det var en dejlig, tryg og lærerig weekend i et nærværende og kompetent rum faciliteret af Christin.
Jeg ser frem til Reiki 2!

2024年2月23日

Energy Healing からの回答

Kære Dan, skønt at læse om din gode oplevelse. Du bidrog med gode spørgsmål undervejs, der fik undervisningen til at gå dybere.

Fantastisk Reiki 1 kursus

Jeg kan SÅ varmt anbefale Christins Reiki1 kursus.
Christin er virkelig dygtig, nærværende og varm med en helt fantastisk energi. Hun forstår meget hurtigt at skabe en kærlig og tillidsfuld stemning som gør kurset til noget helt specielt.
Christin har en kæmpe viden og erfaring som hun meget gerne deler ud af.
Tusinde tak for en meget fantastisk og lærerig weekend - jeg glæder mig til at komme igen på Reiki 2.

2024年2月23日

Energy Healing からの回答

tak for de smukke ord. Det var en fornøjelse at have dig med på kursus. Glæder mig til at se dig igen.

5つ星のうち5の評価

Christin skaber et kærligt og ærligt…

Christin skaber et kærligt og ærligt rum for at lære og folde sig ud som menneske, sjæl og reki healer.
Tak for kærlig vejledning på livets vej🙏

2024年2月24日

Energy Healing からの回答

tak, kære Maria. Det er en fornøjelse at give min viden videre til dig.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。