Zeer tevreden over de onderhandeling en de uitvoering van de zolderisolatie met glaswolvlokken en PIR-platen. De verkoper kwam zelfs 2x langs voor alle zekerheid en was zeer flexibel. Ook qua inplanni... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De communicatie met de contactpersoon Sven Verhas verliep vlot vanaf het begin. Hij nam de tijd om de offerte te bespreken en hield rekening met onze wensen. Nadien werden de gemaakte afspraken goed n... ãã£ãšèŠã
Slechtste ervaring die ik ooit heb mee gemaakt. Ik heb offerte nooit getekend en ze hebben namens ons zelf een handtekening onder opdracht bon. Ze dreigen tot betaling tenzij ik ze wel eerste opdracht... ãã£ãšèŠã
Vorig jaar een achtergevel van een appartementsblok laten isoleren. In het begin liep de communicatie een klein beetje stroef maar éénmaal de werken begonnen waren kon ik steeds terecht bij Sven. Het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- 倪éœãšãã«ã®ãŒäŒç€Ÿ
- ãšã¢ã³ã³è«è² æ¥è
- ãšãã«ã®ãŒæ©åšãšãœãªã¥ãŒã·ã§ã³
- æç±å·¥äºè«è² æ¥è
- PVCçªæäŸæ¥è
- çŸœç®æ¿æœå·¥è«è² æ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Energy Protect is dé specialist in totale energetische renovaties met oog voor detail. Voor isolatie, gevelafwerking, ramen, deuren, zonnepanelen, slimme thuisbatterijen, laadpalen, aircoâs of warmtepompen: bij ons alles onder één dak. Energy Protect begeleidt gezinnen en bedrijven moeiteloos doorheen de energietransitie. Reken op doordacht advies en een vlekkeloze installatie door onze in-house experts.
é£çµ¡å
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ramen en deur via groepsaankoop Test Aankoop.
Wij hebben ramen en een deur laten plaatsen door de firma Energy Protect met een groepsaankoop via Test Aankoop, dit is een hele saga geworden. In mei 2025 nam iemand contact met mij op en er is dan een afspraak gemaakt. Dezelfde maand is Tim Van Den Bruele langs geweest. Die gaf een prijs en liet mij direct een document ondertekenen. Hij ging buiten met de mededeling dat hij nog ging langskomen met hun expert, Sven Verhes, en zoals ik gevraagd had fotoâs van ramen die ze reeds geplaatst hadden. De volgende maand kwam Sven langs, Tim kon niet meekomen. Heeft nog aanpassingen aangebracht aan het document dat hij mee had en we hebben hem ook gezegd dat we de plinten aan iemand anders gingen laten doen. Toen ik vroeg naar fotoâs beloofde hij ze nog dezelfde dag door te sturen. Op 12 julie kreeg ik een voorschotfactuur waar de schrijnwerkerij nog aangerekend werd. De offerte was ook al veel hoger dan wat Tim gezegd had, de prijs die hij zei was enkel voor de ramen en deur aan te kopen, zonder de werken. Ik antwoorde dus op die mail dat dit niet door hen moest gebeuren en ik vroeg ook of er met de aanpassingen van Sven rekening gehouden werd voor de bestelling want anders zouden er ramen verkeerd op gaan. En ook weer de vraag naar fotoâs. Tim belde mij op en na een discussie zei hij dat ik onbeschoft was en dat hij niks wist van mijn vraag over fotoâs. Dan kreeg ik op 14 juli een nieuwe voorschotfactuur met de correcte prijs, die dezelfde dag werd betaald. Dan op 22 september een mail van Frederic Dewildeman dat hij de nieuwe persoon was bij Energy Protect voor ramen en deuren en dat hij dezelfde dag nog alles bij de leverancier ging bestellen. Moest dat normaal niet rond die periode geplaatst worden ? Hij is eens op mijn vraag langs geweest om dat plan van Sven nog eens na te kijken. Ik had dan nog steeds geen fotoâs en ook nog geen documenten die ze bij ons hier opgemaakt hebben (getekend document bij Tim, verbeterde tekeningen van Sven en Frederic). Op 5 december stuurde ik Frederic een mail met de vraag wanneer de plaatsing ging gebeuren, die hij doorstuurde naar Remart Windows met mij in copie met de vraag op een datum. Toen ik niks hoorde heb ik in de late namiddag de firma Remart opgezocht en zelf gebeld. Deze stelde mij voor om langs te komen de dinsdag erop. Toen ik dit aan Frederic liet weten, was zijn antwoord dat hij daarvoor gezorgd had. Mijn antwoord : excuseer, ik heb zelf de firma Remart gegoogeld en gebeld. Ondertussen staat alles erin, de firma Remart Windows heeft uitstekend werk geleverd. Ze zijn enkel malen terug moeten komen voor nog wat problemen, maar dat verliep zeer vlot. Op 24 februari kreeg ik telefoon van Danny De Taeye, de vervanger van Frederic Dewilderman. Die kon er nog mee lachen dat ik terug contact had met een andere persoon. Ik zei hem dat ik in contact was met Remart en dat er nog 1 probleem was. Ondertussen heb ik dinsdag 14 april de afrekeningsfactuur gekregen in de voormiddag. In de namiddag is Remart de laatste keer geweest. Energy Protect is zelfs niet meer komen zien of alles in orde is, heeft hiervoor ook niet voor 14 april gebeld. De firma Remart Windows is een zeer goed bedrijf, maar ik vraag mij af wat Energy Protect kan bewijzen wat ze voor mij gedaan hebben en waarom ik hen moet betalen. Als we volgende keer nog in een groepsaankoop van Test Aankoop instappen, zal ik zeker meer informatie opzoeken over die firma en Energy Protect bij niemand aanraden. We zijn heel blij dat we onze zonnepanelen vroeger bij een andere firma hebben aangekocht via Test Aankoop.
Vlot proces
Vlot proces, goede communicatie, betrouwenswaardig

Energy Protect ããã®åç
Alles perfect in orde .Zeer tevreden .

Energy Protect ããã®åç
Alles is volgens afspraak verlopen
Alles is volgens afspraak verlopen, goede prijs/ kwaliteit verhouding

Vlotte werkzaamheden
Vlotte werkzaamheden, stipt in levertermijn, na de werken tevredenheidsevaluatie.

Energy Protect ããã®åç
Mooi werk en alles correct verlopen

Correct en vlotte samenwerking

Energy Protect ããã®åç
Heel goede en vriendelijke service.

Correcte service
Correcte service, goede planning, vriendelijke medewerkers. Een aanrader.

Planning et exécution trÚs bien passé
Planning et exécution trÚs bien passé

Energy Protect ããã®åç
Alle afspraken werden zeer goedâŠ
Alle afspraken werden zeer goed nagekomen. Prachtig werk.

Energy Protect ããã®åç
TrÚs bon travail effectué.
TrÚs bon travail effectué.
2 voisins de notre rue ont été également trÚs contents du travail d'isolation façades

Energy Protect ããã®åç
Goede uitvoering van de afgesprokenâŠ
Goede uitvoering van de afgesproken werken

Prettige samenwerking
Prettige samenwerking, duidelijk en alles uitgevoerd volgens afspraak.

Energy Protect ããã®åç
Very good service, higly recommended!
Very organised plannig, super quality of work and nice after work service.

EnergyProtect is betrouwbaar
EnergyProtect is een betrouwbaar bedrijf. Goede uitleg, efficiënt proces.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ