レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Har både ham fornøjelsen af Tina og Ninna og de er begge meget dygtige og professionelle. En fantastisk klinik der giver ro ved blot at træde ind i klinikken Er helt klar et besøg værd.

5つ星のうち5の評価

Har været fast kunde ved Nina igennem flere år og kommer stadig fast en gang om mdr. Nina mærker altid hvad kroppen fortæller, og behandler mere end blot det du selv mærker- bedre massage får du ikk... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Har nu været der nogle gange og kan varmt anbefale Nina ,hun er empatisk forstående og meget behjælpelig

5つ星のうち5の評価

Jeg får zoneterapi hos Tina ca 1 gang i måneden. Jeg har stor tillid til Tina og føler at uanset hvilke udfordringer jeg har haft siden sidst, formår hun at jeg går afslappet, gladere og meget mere... もっと見る

企業情報

1. マッサージ師
  2. 日帰りスパ
  3. フットケア
  4. リフレクソロジスト
  5. ワックス式脱毛サービス

当該企業による記述

Vi er et klinik fællesskab, der tilbyder behandlinger med fokus på dit velvære. Her er blandt andet healingsmassage, zoneterapi, lifting gua sha, eyelash extensions, karmisk healing, akupunktur og meget mere. Vi sammensætter behandlingen ud fra dine behov og hvad din krop kalder på.

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Professionel og behagelig

Jeg var så heldig at vinde en Advents konkurrence hos Tina, En Glad krop. En fodbehandling, som var meget behagelig og professionel. Råd og vejledning til pleje af mine fødder. Sidst men ikke mindst var det rigtig hyggeligt. Sikken en fin oplevelse. Tusind tak. Kommer igen 8 uger

2026年1月21日
5つ星のうち5の評価

Endnu engang har jeg fået en fantastisk…

Endnu engang har jeg fået en fantastisk behandling hos Tina til fodterapi og zoneterapi. Havde et smertefuldt hold i nakken og Tina tog fat i det under zoneterapien, og har ikke mærket til det siden. Fantastisk 🤩
Kan varmt anbefale Tina, som er super skøn og dygtig.

2025年7月14日
5つ星のうち5の評価

En rigtig, rigtig, glad krop.

En oplevelse hos Nina, har ingen rygsmerter mere. Men masser af ømme muskler alle steder (og blå mærker 🫣😉), hun kan noget med de fingere. Samt jeg har fået meget mere bevægelighed i min arm, som har været låst fast i et halv år. Vær god ved dig selv og giv dig selv mere velvære og "en glad krop". Så går en tur hos Nina. Mine varmest anbefale til Nina.

2025年6月12日

Trustpilot エクスペリエンス