Fantastisk service -og kundeservice ogâŠ
Fantastisk service -og kundeservice og smukke ting
English Silver House er specialister i alt indenfor sÞlvtÞj. Vi har et stort sortiment indenfor: SÞlvrammer, vin- og flaskebakker, champagne- og vinkÞlere, servietringe, sÞlv til dit bord osv. På englishsilverhouse.dk webshoppen finder du også mange gaveidéer til f.eks. bryllupsgaver, barnedåbsgaver, studentergaver og jubilÊumsgaver - en gave i sÞlv giver glÊde i mange år! English Silver House blev grundlagt i 1910, og vi bygger stadig på de samme vÊrdier - blot i en mere opdateret og nutidig form!
Ordrupvej 70A, 2920, Charlottenlund, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Fantastisk service -og kundeservice og smukke ting
Fantastisk forretning med det mest vidende personale, altid fantastisk serviceððð»

Englishsilverhouse ããã®åç
Vi får altid den bedste service hos English Silver House, og når man kÞber gaver, er de pakket virkelig fint ind!
Det er skÞnt at lade sig inspirere af den lÊkre onlineshop, og der er så mange idéer til, hvad man selv kan Þnske sig!
Eksklusivt og lÊkkert!

Englishsilverhouse ããã®åç
Fantastisk butik! Var inde i butikken i KÞbenhavn for fÞrste gang forleden, for at kÞbe en gave. Meget fine ting - og vi fik en forrygende service.
KÊmpe anbefaling herfra. :-)