Duidelijke website, snelle levering en goed product. Ik had eerst mijn twijfels omdat de website er een beetje te gelikt uitzag, maar de service past bij de website. Geslaagd!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestellen ging vlotjes. Ook het op de hoogte houden van de bestelling heb ik al zeer prettig ervaren. De iPad A16, was bij twee bedrijven voor dezelfde lagere prijs. Gekozen voer Enjoy2Day omdat z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã²ãŒã å°éåº
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãœãããŠã§ã¢åº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
- ãããªã²ãŒã åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zeer tevreden
Alles is vlotjes verlopen
Alles is vlotjes verlopen, werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling geleverd zou worden.
Mooie scherpe prijs Inclusief verzekering voor weinig. En top de code voor post nl, had ik nog nooit gehad zo.

From Belgium
From Belgium. Bought an iPhone 17 Pro. Top price, next day delivery. I also had a quick chat to get an additional confirmation about my purchase which was answered in a couple of hours by Lisa. Thank you!

Enjoy2day ããã®åç
Zeer goede klantenservice die je altijdâŠ
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden!
Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall zeer tevreden met deze webshop en de medewerkers!
Bedankt! :)

Vriendelijk geholpen door Lisa
Vriendelijk geholpen door Lisa. iphone17 besteld maar vanwege omverwachte kosten kon ik de bestelling nog tijdig zonder extra bijkomende kosten annuleren. Zoals toegezegd het aankoopbedrag netjes terug ontvangen. Betreft service en reactie snelheid zeker een aanrader!

Iphone 17 besteld
Iphone 17 besteld. Nette prijs; bestelling en betaling gingen probleemloos; vragen werden snel beantwoord; levering aan huis binnen een paar dagen.

Betrouwbare leverancier
Bestellen ging makkelijk online. Webkeur keurmerk en dat het een Nederlandse leverancier was met veel positieve recensies trok mij snel over de streep. Geen zin in gedoe, zeker niet voor een nieuwe telefoon. Top al met al.

Enjoy2day ããã®åç
Nieuwe iPhone 17 (geen refurbish!)
Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar⊠de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw!
Snel verzonden, alles prima in orde, dus super tevreden!

Nieuwe iphone netjes ontvangen
Nieuwe iphone besteld, volgende dag netjes ontvangen. Verzekerde verzending via Postnl. Alles in orde!

iPhone met defect
Na een moeizaam verloop rondom een defecte iPhone 17 (stof in de camera), heb ik uitgebreid contact gehad met de klantenservice van Enjoy2day.
Hoewel er in eerste instantie onduidelijkheid was over de waardevermindering en de retourkosten, heeft de webshop tekst en uitleg gegeven over hun proces en de gemaakte kosten. In goed overleg is besloten dat het volledige aankoopbedrag is teruggestort en dat ook de gemaakte retourkosten van â¬17,15 alsnog worden vergoed.
Ik waardeer dat er uiteindelijk naar een oplossing is gezocht die voor beide partijen acceptabel is. De zaak is hiermee voor mij afgehandeld.

Nieuwe Iphone gekocht
Nieuwe Iphone gekocht. Ten eerste was de telefoon scherp geprijsd, maar daarnaast (en zeker zo belangrijk) snel geleverd. Vragen werden super snel beantwoord, Kan niet anders dan zeer tevreden zijn en daarmee dus ook 5 sterren.

Klantgerichte service
Scherpe prijs en snelle verzending. Helaas ging het mis bij PostNL, waardoor ik mijn pakket niet in ontvangst kon nemen. Enjoy2Day heeft mij gedurende dit proces via WhatsApp bijgestaan en zodra het kon een nieuw pakket verstuurd. Dikke 10 voor de vriendelijke en goede service!

Top webshop
Top webshop, allereerst nette prijs betaald voor mijn nieuwe telefoon. Bij verzending heb ik van PostNL geen ontvangstcode ontvangen, waardoor ik mijn telefoon niet in ontvangst kon nemen. De ontvangstcode kreeg ik maar niet van PostNL waardoor ik helaas niet mijn telefoon kon ophalen bij een ophaalt service. Contact opgenomen met enjoy2day die hebben mij super geholpen zo snel mogelijk een nieuwe telefoon op te sturen met een ontvangst handtekening. Ze hebben mij per Whatsapp zelf in het weekend op de hoogte gebracht voor de levering van mijn bestelling.
Echt super dat ze mij goed kunnen helpen om het zo snel mogelijk op te lossen. Waar hun niks aankonden doen.
Nogmaals echt een aanrader en bedankt ðð»

Ipad gekocht
Ik liep een voordelige iPad-aankoop mis bij de concurrentie (bij Krefel kan je iets bestellen én betalen dat niet meer voorradig is) en zocht verder via google. Zo kwam ik bij Enjoy2day terecht. Zeer voordelige prijs en zeer snelle service. Ik ga jullie onthouden
Johan

Snelle levering tegen concurrerendeâŠ
Snelle levering tegen concurrerende prijs.

Enjoy2day ããã®åç
Vlotte service en scherpe prijzen
Eerst wat terughoudend gezien de site voor mij onbekend was, nieuwe telefoon tegen de scherpste prijs besteld en verliep top, vlotte en verzekerde verzending!

Enjoy2day ããã®åç
Snelle reactie op een vraag
Snelle reactie op een vraag. En snelle levering. Iphone 17 pro gekocht. Blij mee

iPhone 17 aankoop
Kwam website tegen via Tweakers.net en besloot de IPhone 17 te kopen. Kwam via premium delivery volgende dag aan en werkt als een zonnetje. Goede prijs actie en nog betere service. Keep it up

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã