Enø Bageri レビュー 117

TrustScore 5段階評価の3.5

3.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Elendig kvalitet !!! Man skulle ikke tro at det er faguddannede bagere & konditorer der arbejder der... Men det er det måske heller ikke , for så havde kvaliteten været langt højere & klasser over... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Vi lejede værelse til rimelige priser. Fint og rent. Lejer man gennem deres hjemmeside enobageri.dk får man morgenmad med i prisen. Bageriet fortjener mange stjerner. Stort udvalg mums hvor var der m... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi havde lejet et værelse til overnatning og blev mødt med venlighed og hjælpsomhed selv om vi kom efter “lukketid” Vi blev indlogeret i det mest fantastiske værelse, stort, flot og rent og så var... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig dejlig oplevelse lige fra vi ankom, fik vist værelset og fik et par dejlige kardemomme snurrer som velkomst. Værelset var smukt indrettet og meget gennemført i stilen. Morgenmaden blev i... もっと見る

企業情報

1. パン屋
  2. 洋菓子屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Enø Bageri er et konditori, bageri og mejeri. Hos os kan du kan nyde hjemmelavet is, kaffe, chokolade samt alle vores lækre kager m.m.

• Ved Broen 6, 4736, Karrebæksminde, デンマーク

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Virkelig dårlig kundeservice!

Virkelig dårlig kundeservice!
Jeg og min veninde køber is og sætter os på bænkene (som er markeret med tilhører Enø Bageri) ovenfor caféen, hvor der også sidder andre isspisende kunder.
Da vi rejser os, kan vi konstatere at vi har fået oliemaling på begge vores bukser, og at bænkene åbenbart for nyligt er blevet oliemalet.
Vi henvender os til ejeren, som er ubehagelig og totalt ansvarsfralæggende, og siger det kan han ikke tage dig af.
Vi kommer til at føre sagen videre, evt som civilt søgsmål.

2024年6月19日
5つ星のうち1の評価

Travle dage = super sjuskede is

Vi er nede for at købe is en søndag eftermiddag. Vi stiller os i kø foran butikken som så mange andre. Da det bliver vores tur bestiller vi den første is, en vaffel med to kugler og guf. Den bliver sat i holderen mens næste is bliver lavet. Allerede inden næste is er lavet færdig (to kugler tager ikke lang tid at fylde i et bæger) er den første is i vaflen allerede løbet ud over det hele. Medarbejderen der betjener os siger “du skal nok lige passe på den guf”, som allerede var løbet ned på disken.. Virkelig uhøfligt at give kunden skylden for at man ikke kan finde ud af at lave en is. Guffen var lunken og ret flydende, den stod simpelthen ikke på køl som en guf burde. Det resulterede i at guffen fik isen til at smelte hurtigt og at guffen løb ud over det hele, bogstavelig talt. Tredje is vi bestiller sker det samme med guffen, ingen hjælp, man får bare kastet en vaffel smurt ind i guf i hånden. Virkelig dårlig service.
Jeres medarbejdere burde have sagt at guffen ikke var til at sælge eller noget i den stil, istedet for at kaste den udover alle is og ødelægge dem fuldstændig, for derefter at ligge ansvaret over på os kunder.
Vi plejer at få god is hos jer, men efter denne oplevelse kan vi ikke anbefale at købe is hos jer på travle dage.

2024年5月26日
5つ星のうち4の評価

Enø bageriet kan anbefales. God oplevelse.

Bageriet fortjener mange stjerner. Stort udvalg mums hvor var der mange dejlige kager og brød. Hyggelig café. Værten var meget serviceminded. Kan kun anbefales

2024年3月16日

Overnatning på Enø Bageri

Overnatning på Enø Bageri

Skønne værelser til rimelige penge.
God og hurtig service trods travlhed i butikken.
Vi skulle overnatte fra søndag til mandag, hvor der normalt er lukket, men fik så meget brød og kage, at der både var til aftensmad søndag og morgenmad mandag - samt kage til eftermiddagskaffen, da vi var kommet hjem.
Kommer gerne igen.

2024年2月25日

Softice

Softice, som løber og ingen smag har. Softice løber så snart du er ude af butikken. Du sidder tilbage med softice ned ad hænderne og ingen smag.

2023年8月13日
5つ星のうち3の評価

De har ikke styr på betaling....

Vi fik lavet bryllupskage hos enø bageri, kagen fejlede ikke noget, og smagte godt. Men da min veninde, som aftalt, stod og skulle hente den mente de kagen ikke var betalt, og derfor blev min veninde nødt til at ligge ud. Kagen var betalt en måned forinden efter aftale med dem på MobilePay. Det altså en stor udgift som veninde at stå med uden varsel. De simpelthen for dårligt at der ikke er styr på systemerne. Godt nok fik vi pengene tilbage da vi afleverede stativet til kagen, men det var ikke uden at den skulle igennem flere hænder og vi skulle vente en god rum tid. Selvom kagen var god står jeg tilbage med en dårlig oplevelse som desværre fylder ret meget i den ellers store dag. Der skal simpelthen være styr på det når der er en så stor udgift...

2023年6月10日

レビューの対象になっている企業の方へ