ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Am început sÄ folosesc Enroush la recomandarea surorii mele, deoarece orice foloseam mÄ irita groaznic. Èi niciodatÄ n-am fost mai mulÈumitÄ de alte produse decât sunt de Enroush. Se vede cÄ sunt extr... ãã£ãšèŠã
Am cedat cu greu in fata reclamelor de promovare, insa ma bucur ca am facut-o. Am adorat produsele de la prima utilizare! Sunt foarte delicate si nu irita pielea, am scapat si de iritatiile pe care... ãã£ãšèŠã
Produsele Enroush sunt super, este prima luna când le folosesc . Plasturi pentru dureri menstruale sunt top, chiar mÄ ajutÄ cu durerile Èi efectul lor Èine clar peste 8 ore l am Èinut toatÄ noaptea È... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
At ENROUSH, we believe every woman deserves menstrual care that is safe, sustainable, and empowering. Thatâs why we create high-quality, organic cotton period products â free from toxins, fragrances, and unnecessary chemicals â designed to respect your body and the planet. Weâre proud to be one of Europeâs fastest-growing menstrual care brands, trusted by thousands of women for our transparency, performance, and mission to redefine what normal should feel like during your cycle. From pads and tampons to intimate care and wellness essentials, every ENROUSH product is crafted with your comfort and health in mind. No compromises. Just care â pure and simple. Join the #laviENROUSH movement and discover a better way to period.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Cea mai buna experienta
Cea mai buna experienta! Produsele sunt la un alt nivel. Recomand neaparat, le folosesc de un an, le am luat cu mine in USA pentru 4 luni
Produse minunate
Produse minunate, nu regret alegerea. Stop iritaÈiilor datorita absorbantelor folosite înainte. UrmeazÄ sa încerc Èi alte produse Enroush.
Sunt cele mai bune absorbante pe careâŠ
Sunt cele mai bune absorbante pe care le-am folosit, recomand cu încredere
The bestð
Enroush a fost una dintre cele mai bune descoperiri pentru mine. Produsele sunt extrem de confortabile Èi naturale, iar de când le folosesc simt mult mai puÈin disconfort Èi iritaÈie. Ãn plus, ambalajele Èi mesajele lor sunt superbe Èi te fac sÄ te simÈi bine. Un brand care chiar transmite grijÄ Èi feminitate. ð
A D O R
A D O R.
De mult mi am dorit sa imi schimb viaÈa Èi sÄ incep sÄ mÄ scap de tot plasticul ce mÄ Ã®nconjoarÄ Èi consider ca acesta a fost un prim pas foarte important în aceastÄ schimbare. Recomand !!
îmi plac foarte mult produsele
îmi plac foarte mult produsele, recomand !
Foarte mulÈumitÄ de absorbantele enroush
Foarte mulÈumitÄ de absorbantele Enroush! Sunt extrem de confortabile, moi Èi delicate cu pielea. Nu provoacÄ iritaÈii Èi oferÄ protecÈie foarte bunÄ chiar Èi pe timpul nopÈii. Ãmi place cÄ sunt din bumbac organic Èi nu au miros puternic sau senzaÈia aceea neplÄcutÄ de plastic. Se simt mult mai naturale decât alte branduri pe care le-am folosit. Recomand cu încredere!
Produsele Enroush sunt super
Produsele Enroush sunt super, este prima luna când le folosesc .
Plasturi pentru dureri menstruale sunt top, chiar mÄ ajutÄ cu durerile Èi efectul lor Èine clar peste 8 ore l am Èinut toatÄ noaptea Èi dimineaÈa încÄ era la fel de cald.
I have a subscription!
I have purchased their items twice and have signed up for the subscription !
Definitely notice a difference in the material used for this product compared to the known brands. Reasonable price for the amount you get!
Lives up to the advertising!
Lives up to the advertising! Much more comfortable than my usual brand and will be purchasing more! Great quality!
Best feminine froduct
They are absolutely great! I've never felt any discomfort while wearing them or that strong smell of perfume because they are organic!
Recomand 100%!
Highly recommended natural durable andâŠ
Highly recommended natural durable and reliable
Pur Èi simplu le ador
Pur Èi simplu le ador, nu am cuvinte! Voi reveni curând cu o nouÄ comandÄ pentru prietenele mele! Recomand cu încredere! Nu voi renunta la ele !
Beste binden aller zeiten
Always had rash on my 3rd day withâŠ
Always had rash on my 3rd day with regular pads, for the first time in 20 years never had one. Would definately recommend.
O experienÈÄ plÄcutÄ
Pe lângÄ ca ambalajul este foarte drÄguÈ Èi inspirÄ calitate Èi dorinÈa de a polua cat mai putin fiind folosite ambalaje din carton, absorbantele m au surprins plÄcut absorbind foarte bine lichidul. Cu absorbantele convenÈionale fÄcea întotdeauna iritaÈii foarte urate iar mirosul era foarte urat Èi nu absorbeau mai deloc,dar de când am început sÄ folosesc produsele Enroush experienÈa mea cu menstruatia a cÄpÄtat o notÄ pozitivÄ. Un dezavantaj este ca sunt cam scumpe, în rest nu am nimic rÄu de spus.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ