Door de positieve ingesteldheid en het professionalisme van de persoon in kwestie, die ook nog uitleg gaf over wat er nog beter kan, gaf dit een gevoel dat de persoon zijn job tot in detail kende.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben zeer tevreden over de EPC-keuring en de asbestkeuring. De inspecteur was professioneel, grondig en respectvol voor mijn eigendom. Nadat hij de staaltjes voor de asbestkeuring heeft genomen he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Topman Wat we nodig hadden: inlichtingen over wat EPC inhoudt welke werken best eerst doen enz.zijn ons duidelijk uitgelegd.En een goede 200Euro voor 3uur woning onderzoek en attest van 14 paginaâs... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uw EPC-, asbest- en elektriciteitskeuring vlot geregeld in één klik. Wij ontzorgen u van A tot Z met een servicegerichte aanpak en een ervaren team professionals. Schakel ons in bij het aanvragen van de verplichte keuringsattesten bij verkoop, verhuur, renovatiewerken, premieaanvragen en financiering.
Wirixstraat 63, 2845, Antwerpen, ãã«ã®ãŒ
Snel een afspraak kunnen regelen. Professionele uitleg gekregen en een erg fijne correcte man over de vloer gekregen.
Bedankt

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Snelle service en een duidelijke uitleg over wat er in het attest staat en waarom. Op donderdagnamiddag langs geweest en vrijdagochtend zat het attest al in mijn mailbox.

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Vriendelijke, snelle service. Attest was reeds de dag na keuring beschikbaar.

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Had snel een afspraak. Is persoon die zijn job kent. Je kreeg heel veel bijkomende informatie. EPC attest na 1 dag in mijn mailbox. Echt een aanrader.

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Er werd zeer grondig en correct gewerkt. Hij nam zijn tijd en we kregen het rapport ook zeer snel.

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Controleur was correct, stipt en vriendelijk. Zeer snelle afhandeling dosier.

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Correcte werkwijze en stipte naleving van afspraken! Correcte prijs zoals afgesproken !

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Mohammed is stipt, correct, zeer snelle responstijden en een man van zijn woord. Zeker aan te bevelen

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Heel blij met aanpak van deze keurder. Er werd snel gereageerd op mijn online aanvraag, in de kerstvakantie. De keuring verliep helemaal volgens afspraak, kreeg ook bijkomende info. Rustig en efficiënt verloop. Het attest werd de avond zelf nog afgeleverd!

Topman
Wat we nodig hadden: inlichtingen over wat EPC inhoudt welke werken best eerst doen enz.zijn ons duidelijk uitgelegd.En een goede 200Euro voor 3uur woning onderzoek en attest van 14 paginaâs is eigenlijk veel te weinig!!!

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Ikzelf als klant kan enkel zeggen dat als ik iemand tegenkom die ook een EPC onderzoek wil doen ik hen zeker zal aanraden.
Mvg.
Gianni & Nina

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Korte wachttijd-goede communicatie-vriendelijke en beleefde contact persoon

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Supportive and knowledgeable service combined with a pleasant interaction.

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Volgende dag een afspraak kunnen maken! Alles duidelijke en concreet uitgelegd!
Ik weet wie te bellen voor mijn volgende Keuringen!

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Snelle afspraak, duidelijke uitleg en attest zeer snel afgeleverd. Top!

EPC Keuring Antwerpen ããã®åç
Vlotte communicatie, vriendelijk in omgang. Rapport snel beschikbaar

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã