3.1

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

7件のレビュヌ

Maden var tip top lÊkker og kom

Maden var tip top lÊkker og kom hurtigt. Til gengÊld glemte de lidt at hÊlde vin op, og man skulle selv finde sin flaske bland en masse andre flasker på et anretter bord i midten. Til sidst havde tjeneren fjernet vinen, vi vidste der var lidt i endnu, men han Havde taget flasken vÊk hen til baren, hvor vi måtte bede om at få den udleveret igen- så måske bare lad vinen stå på bordet hvis I ikke har tid til at skÊnke den op? Ellers fin og hurtig betjening og dejlig dejlig mad.

2026幎4月3日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke kÞbe et jazz-sted

Man siger, at der findes mennesker der er så fattige, at de ikke har andet det end penge.
Det passer ganske godt, synes jeg, på det Lars Seier Christensen ejede Jazz-spisested der forsÞger at vÊre både en restaurant i den hÞje ende af "fine-dining" skalaen og et jazzsted i samme ende.- Med ypperlige Niels lan Doky som musikansvarlig - det burde også borge for kvaliteten. - Man får lidt en fornemmelse af, at stedet findes fordi Seier gerne vil have sådan et sted at tage hen når han ikke sidder i Schweiz.
Alt var også på en eller anden måde meget fint da jeg gÊstede stedet med en kammerat den 20/3 med en ok middag og den Êldre, men stadig yderst velsyngende og nÊrvÊrende Debbie Slegde som aftenes solist.
Fin fin menu med fire retter og tilvalgt "starter" med fire Þsters, der var ok, om end jeg fandt ud af, at Þsters og foie gras absolut intet har med hinden at gÞre, og at den sammenstilling burde fÞre til en omgående fyreseddel af en hvilken som helst kÞkkenchef. -
Men så har man da prÞvet det med.- RÊdselsfuldt, men pyt - der var tre andre Þsters, og de var fine. - Den naturel dog som altid den bedste.
Resten var ok, noget ganske fint, og den lille vinmenu vi efterspurgte var også ok. - SÞde medarbejdere, lidt engelsk og lidt dansk, men fint og prÊcist og det hele passede med tiden for koncerten i "kÊlderen".
Der også var fin og ok, og Debbie Sledge leverede endda en (een) mindevÊrdi og dybt indlevet sang som en god start efter at Lan Dokyn og resten af orkesteret havde leveret noget banal hygge-jazz.
Billigt er det jo ikke, men som nÊvnt ok, med pil op. Og så alligevel - der mangler noget. - Noget meget vigtigt.
Jazz (OG rigtig god mad) handler om nÊrvÊr, entusiasme, indlevelse, kÊrlighed om man vil. - Som gÊst skal man kunne mÊrke, at her er der nogen der vil noget med en. - Give oplevelser, noget Êgte. - Et sted hvor stemningen driver som lÞbesod ned ad vÊggene, og hvor det "perfekte" ikke er noget der opstår fordi nogen har givet ordre om det. - Som i den mesterlige film om Babettes GÊstebud.

Det findes på fx Montmatre, men her på Epicurus gÞr det ikke. -
Så vidt jeg kan lÊse af andre anmeldelser her, heller ikke blandt de andre der har besÞgt stedet, og som synes ligeså prÊtensiÞse som stedet.
Det holder ikke i mine Þjne. Lan Doky gÞr, men er for god en musiker til at han skulle spilde sin tid på noget der selv om alt sådan set er ok, alligevel kommer til at virke fake og en smule forlÞjet. - UÊgte.
Da aftenen var slut kunne man blive siddende og nyde flere drinks, men der kom en DJ der af uransagelige årsager skulle finde en helt anden genre af mystisk popmusik. - Det lÞd forfÊrdeligt, og der var pludseligt langt hjem, og vi flygtede. -
Hvis stedet findes om 20-30 år, bliver det måske godt, men til da: Gå på Montmatre. - Det er ikke så fint, og man skal selv hente rÞdvinen i baren. - Der kan også lugte lidt at tis fra gamle mÊnd, men til gengÊld er det Êgte.

2026幎3月20日
自発的なレビュヌ

Vi kommer helt sikkert igen

Midt i Indre KÞbenhavn, fÃ¥ skridt fra Kongens Have og Gothersgade, ligger Epicurus (chatgpt://generic-entity?number=0) – en restaurant, der fortjener langt mere retvisende anmeldelser, end nogle af de Êldre og desvÊrre forÊldede bedÞmmelser giver indtryk af.

Vores oplevelse var intet mindre end fremragende.

Allerede fra det Þjeblik vi trÃ¥dte ind, blev vi mÞdt af en opmÊrksomhed og professionalisme, der holdt hele aftenen igennem. Betjeningen var nÊrvÊrende uden at vÊre pÃ¥trÊngende – prÊcis som det skal vÊre i den mere elegante ende af restaurantscenen.

Epicurus tilbyder bÃ¥de à la carte, en fire-retters og en 10-retters menu. Vi valgte fire-retters menuen med tilhÞrende vinmenu – og det fortrÞd vi ikke ét sekund.

Serveringerne var smukt anrettede, gennemtÊnkte og samtidig mÊttende. Smagene var intense og balancerede, og vi oplevede flere deciderede smagseksplosioner i lÞbet af aftenen. Vinmenuen var velvalgt og lÞftede retterne yderligere.

AtmosfÊren er stilfuld og afslappet pÃ¥ samme tid – et sted man bÃ¥de kan fejre noget sÊrligt eller bare forkÊle sig selv med en gastronomisk oplevelse.

At nogle tidligere anmeldelser skulle give et andet billede, virker i dag skamfuldt forÊldet og på ingen måde retvisende for den oplevelse, vi havde.

Herfra får Epicurus en klar:

10 ud af 10 stjerner 🩷
Ø

2026幎2月28日

Den 19.12 var jeg til winemakers Dinner

Den 19.12 var jeg til winemakers Dinner samt efterfÞlge jazz. Maden var god, vinen perfekt (Binivista) og jazz med Doky junior og Sledge var klasse.
Efter koncerten da vi skule hjem, så var min hat - Stetson til 2.000 kr. - stjålet fra garderoben og jeg gik frysende hjem (jeg er skaldet, så det er koldt).
Jeg fik at vide, at de havde video på og ville kigge det igennem.
Dagen efter kom jeg forbi og spurgte til videoen, men nej. Den optog nu kun ved alarm, så Êrgerligt med den hat - og ikke andet. Bare Êrgerligt - 2.000 kr. ud af vinduet.
Jeg mÃ¥ sige, at jeg fÞler mig noget trist. Ikke engang “vi er kede af det - her er et gavekort til en koncert og en drink”
Der er egentlig et par spÞrgsmål:

- hvorfor er garderoben ikke overvåget?
- bemandet?
- bare et skilt med “eget ansvar”

SÃ¥:

- Kommer vi igen? - nÊppe
- Vil jeg anbefale stedet? - nÊppe
- fÞler jeg mig velkommen og godt behandlet? - nÊppe

Jeg sendte en mail 23.12 med stort set samme indhold - er der svaret? - nÊ  larmende tavshed.
Det er uprofessionelt og ringe - derfor 1 stjerne.

Musikken? - burde have 4 stjerner

2025幎12月19日

Musikken var til 5 stjerner

Musikken var til 5 stjerner. Cocktailsene havde dog ikke det niveau som vi forventede. Deres longdrinks var en fÊlde. Tre fjerdedele af glasset bestod af en kÊmpe aflang isterning. Det så ud som om glasset var fyldt, men da man lÞftede isterningen, var der kun meget lidt i glasset. Jeg skulle have filmet det på video, havde vÊret rigtig sjov på youtube. Deres cocktails manglede friskhed og var bare ikke ekstraordinÊre. En skuffelse i forhold til den hÞje pris. Dumt, at man er tvunget til at kÞbe en, hvis man vil hÞre musik til 5 stjerner. Koncertlokalet var meget smukt og lÊkkert. Bare dog baren ville leve op til samme hÞje niveau.

2025幎12月13日

Plads til forbedring

Har vÊret på Epicurus med et voksent selskab og spise restaurantens Epicurus-meny. Stemningen på restauranten var hyggelig og afslappet med smukke omgivelser og vel indrettede lokaler. Servicen var på ingen måde vÊrd at tale om for en restaurant i denne priskategori. Lang ventetid på at få anvist vores bord, 4 forskellige tjenere i lÞbet af aftenen som ikke havde koordineret deres service. Dette resulterede i at de 2 hovedretter "blev glemt" og fÞrst blev serveret efter vi venligt mindede dem om at vi gerne ville have noget at spise! Retternes sammensÊtning var fin men de 2 hovedretter var halvkolde ved servering. Med en pris pr. gÊst på små 2000 dkr. (incl. vin og kaffe) må man forvente en langt bedre service og nogle retter som serveres koordineret og er nyelig anrettet (varme).

2025幎12月13日

Reklamen fra Epicurus er vildledende

Reklamen fra Epicurus er vildledende, så man får indtryk af, at det er en helt sÊrlig restaurant, hvor du kan spise samtidig med, at du lytter til live jazzmusik.
Virkeligheden er, at det er en helt almindelig restaurant i stueetagen, og et selvstÊndigt lokale i kÊlderen, hvor der spilles live jazz
Oplevelsen vi havde i restauranten var derfor en stor skuffelse.
Denne anmeldelse er relevant, for der var flere i den lange kÞ til restauranten 2 og alt for få toiletter, der fÞlte sig vildledt på samme måde

2025幎10月31日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ