Io ho ordinato una e bike. Era tutta rigata, graffiata.l, non sembrava per niente nuova. Lo rimando indietro, questi non hanno voluto ridarmi i miei soldi(+ di 800€). La loro risposta è che io devo pa... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Precies gekregen wat ik dacht te hebben gekocht. Duidelijke uitleg (middels pdf-download) wat te doen om je aankoop te installeren. Ik zou binnen 12 uur mijn licentie via e-mail toegestuurd krijgen. O... もっと見る
Alles ontvangen zoals toegezegd, ook wat leveringsduur en down load duur betreft maar had wat moeite het gedownloade bestand te vinden plus installeren. Stap 4 van de handleiding had wat dat betreft... もっと見る
Ik had problemen met installeren van Office 2016 vanwege een verouderde laptop. Na twee dagen zelf tobben dacht ik laat ik nu maar eens bellen met eProducts. Binnen no time was het probleem opgelost... もっと見る
企業情報
eProducts BV について
当該企業による記述
eProducts is dé specialist in softwarelicenties! Dagelijks werken we met een team van specialisten aan het verbeteren van onze website, het scherp houden van ons aanbod en het verbeteren van onze installatiehandleidingen.
Installatiehandleiding op maat
U krijgt de beschikking over een installatiehandleiding die volledig afgestemd is op het gekochte product. Deze handleiding helpt u stap voor stap met het downloaden, installeren en activeren van de software.
Technische support
Zoekt u ondersteuning bij een van onze producten? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling. Onze specialisten helpen u graag verder! 24/7 en binnen 12 uur antwoord, óók in het weekend.
Installatiegarantie
eProducts is pas tevreden wanneer u tevreden bent. Bij ons staat de klant centraal, wij streven naar 100% tevredenheidsgarantie, wij nemen geen genoegen met minder. Met onze installatiegarantie weet u zeker dat de software werkend op uw computer komt te staan.
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snelle levering van antivirus product…
Snelle levering van antivirus product aan meer dan degelijke prijs
hoedje af
Ik heb windows 7 geinstalleerd op een…
Ik heb windows 7 geinstalleerd op een oude laptop met windows vista. Ik had een update gedaan echter alle drivers en instellingen waren weg. Ik kon ze op internet niet vinden. Ik heb toen Vista er op nieuw op gezet, was weer helemaal in orde. Toen een upgrade naar windows 7. Dat verliep helemaal goed. Ben verder zeer tevreden
Nog niet geinstalleerd
Nog niet geinstalleerd. Dvd is al klaar gemaakt. Allés werkte tot heden goed!
Data Recovery Wizard werkt niet en mijn geld kwijt
Ik heb EaseUS Data Recovery Wizard gekocht via jullie website. Ik heb dit gekocht om belangrijke video files terug te halen maar het product werkt niet. Al mijn video files waren damaged en corrupted waardoor ik mijn files niet heb kunnen recupereren en 70 euro kwijt.
Mijn video files waren damaged en corrupted na het gebruiken van het product.
Waardeloos product en mijn geld kwijt.

eProducts BV からの回答
De setup van de door mij aangeschafte…
De setup van de door mij aangeschafte Office versie weigerde . Na e-mailcontact een inbelafspraak gemaakt. De medewerker belde volgens afspraak. Was zeer vriendelijk, kundig en geduldig.
Één woord TOP service.
De beide software's (gekocht) hadden…
De beide software's (gekocht) hadden beide gevallen issues.
Positief is , dat er steeds antwoord werd gegeven , doch zoiets zou vlekkeloos moeten werken.
Ikzelf ben IT-background technieker , ... uiteindelijk heb ik zelf oplossingen bedacht , men heeft het wel aangeboden om langs de helpdesk van het bedrijf(je ?) te melden ... doch klopt er iets niet in heel het verhaal...
Het werkt , en in orde , via tal van omwegen die ik zelf machtig ben , maar een "normaal" mens geraakt daar niet wijs uit hoor.
een drie is daarom toereikend, het resulteerde uiteindelijk in een re-installatie van heel de laptop , wat niet echt een bedoeling is.
Ik ben eigelijk de aankopen kwijt, want ik heb zelf ergens anders andere software bekomen.
Daniel
Ik had Avast besteld in de…
Ik had Avast besteld in de veronderstelling dat ook Cleanup erbij zat zoals vorig jaar. Dit bleek alleen alleen Security te zijn. Jammer.
Makkelijk in gebruik te nemen.
Blij met het Office-pakket. Makkelijk te installeren, duidelijke instructies. En niet duur.
Was de perfecte oplossing voor ons
Was de perfecte oplossing voor ons ! Enkel de outlook module aankopen, voor relatief weinig geld. Wie maalt erom dat de licentie van 2019 is ? Een half uurtje na betaling was het al geïnstalleerd en mailboxen gesynchroniseerd . Top !
Perfect werkende licenties
Perfect werkende licenties. Keer op keer zonder enig probleem. Erg fijn
Zeer vlugge verwerking en probleemloos
Zeer vlugge verwerking en probleemloos. Een aanrader.
Aanschaf Windows 7 Pro (x86)
Een 2e PC ingericht met Windows 7 Pro. eProducts hanteert daarvoor, zoals voor vele andere programma's, een aantrekkelijke prijs en heeft ook nog een snelle levering. De handleiding voor telefonische activering was ook handig, want nog niet eerder gedaan.
Samengevat: voor herhaling vatbaar !
Werkt niet !!!
Langzame downloaden !!!
Geen opstartfase bestand , als die eindelijk gedownload is !!!
Naar 24 uur !!!
Trustpilot エクスペリエンス