レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Marjory Felter, wij danken u vanuit ons hart u deed een enorme goede daad en een goede Job! Een droomhuis voor ons gezin dat wij zelf nooit hadden verwacht. Wij zijn zo gelukkig dat wij in dit pracht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Je voudrais vraiment remercier Mika Van Nuffelen, agent dans le quartier de Overijse. Grâce à lui, nous avons trouvé la maison de notre rêve! Il est ouvert, accessible, drÃŽle et à l'écoute! Je le rec... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na eerder contact ivm.aankoop bouwgrond hadden ze al een groot deel van het vertrouwen ivm de verkoop van ons huis. We hebben 3 makelaars een schatting gevraagd en Era -connect had samen met nog... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業
  2. 財産鑑定士
  3. 䞍動産管理者
  4. 䞍動産業者
  5. 䞍動産コンサルタント
  6. 䞍動産開発業者

圓該䌁業による蚘述

ERA Belgium werd in 1995 opgericht en is intussen uitgegroeid tot het grootste vastgoednetwerk van België. ERA omvat meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA-kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. - ERA, un groupement d'agents immobiliers de qualité, a été fondé aux États-Unis en 1972 et est actif sur le marché belge de l’immobilier depuis 1995. Actuellement, ERA compte plus de 2.300 agences affiliées et indépendantes dans 48 pays, dont plus de 1100 agences dans 13 pays européens. En Belgique le réseau compte plus de 100 agences ERA

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Oneerlijk geïnformeerd over mijn aankoop

ONID BOECHOUT: Na mondelinge beloftes van de makelaar dat er geen vocht- en dakproblemen aan het huis waren én een mooie folder waarop letterlijk stond dat het huis dat ik kocht instapklaar en licht te renoveren was, blijkt het een huis met overal vochtproblemen en een dak dat vernieuwd moet worden
 schandalig. Verkopen is dus belangrijker dan de koper eerlijk informeren.

2026幎4月17日

Marjory Felter

Wij zijn zo gelukkig dat wij in dit prachtig huis kunnen leven en ons kinderen gelukkig zien.Marjory u bent een topper en een Ster!

2026幎4月9日

Lennert Leys heeft ons fantastisch

Lennert Leys heeft ons fantastisch geholpen deze man is werkelijk ongelofelijk hij staat dag en nacht vr je klaar. Hij zoekt alles tot in de puntjes voor je uit. Hij is heel gedreven. Hij is werkelijk een voorbeeld voor andere makelaars!!! Dus een hele fijne ervaring met hem

2026幎3月25日

Vente maison

Nous avons fait appel à l'agence ERA à Ixelles pour vendre notre maison.
Celle-ci a été vendue en 1 mois au prix souhaité.
Nous sommes trÚs satisfait de leur service.

2026幎2月4日

MAGIQUE

MAGIQUE 🥰
DÚs le premier contact, j’ai été impressionnée par le professionnalisme d’Anaïs Ivankovich, son écoute attentive et sa parfaite compréhension de mes besoins m’ont tout simplement bluffés!!
Elle s’est montrée incroyablement disponible, réactive et d’une transparence irréprochable.
Au-delà de ses compétences techniques, c’est surtout son engagement humain qui a fait toute la différence, une vraie bienveillance et un souci constant de satisfaire.
Grâce à elle nous pouvons enfin commencer un nouveau chapitre en toute sérénité.
Elle a tout gérée sans même que j’ai le temps de réaliser, une vraie PERLE!!!
Je recommande cette agence les yeux fermés Anaïs est passionnée par son métier et m’a offert un service exceptionnel de qualité, efficace et digne de confiance.
Vraiment une référence incontournable.
Julie et Nathan

2026幎3月16日

ATTENZIONE!!!!

ATTENZIONE!!!!! La ERA Real Estate srl con sede a Pomezia e franchising del marchio ERA pubblica sui suoi annunci che Ú associata FIMAA. Questo non Ú assolutamente vero perché la FIMAA nega che loro siano iscritti con la loro associazione. QUESTA È PUBBLICITÀ INGANNEVOLE fate attenzione

2026幎3月13日

Teleurstellend

We hebben één huisbezoek gehad bij ERA in Belsele en dit viel enorm tegen.
De makelaar gaf zeer weinig uitleg en was meer bezig met de hond binnen en buiten te krijgen. Hij joeg ons onterecht op door te zeggen dat er al een ander bod was en de snel moesten zijn. Nu 4 maand later, staat het huis nog steeds te koop.

2025幎11月25日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer professioneel ,betrouwbaar en vriendelijk Team.

We hebben 3 makelaars een schatting gevraagd en Era -connect had samen met nog 1 ander exact dezelfde realistische richtprijs. Daar heeft het vertrouwen en ervaring met het Team de doorslag gegeven om met Era- connect verder te gaan.
Ook dit is allemaal naar onze verwachtingen goed en vlotjes verlopen.
Dikke pluim aan het Team blijf jullie maturiteit verder benutten.
Dank U wel.

2026幎2月27日

ERA Lafaut

Beste mensen, wij hadden gepland om onze woning eigenhandig online te verkopen. Vlug bleek dit geen goed idee te zijn. Na tal van ontgoochelingen, tijdverlies en hopeloze bezoeken was de maat vol en hebben we besloten om onze “rugzak” alsnog af te geven aan een immokantoor.
Na contacten allerhande is de keuze gegaan naar ERA-Lafaut Tielt.
Van bij aanvang werd ons project professioneel, krachtig en gericht aangepakt met een goed en vooral veilig gevoel.
Ook de communicatie verliep uitstekend !!!!!
Binnen de 10 dagen was onze woning verkocht, en dit aan de ideale kopers !!!!
Alle lof naar Mathieu en Delphine die dit project met hart en ziel hebben voorbereid en correct afgehandeld.
Dus
 bezint eer je begint en laat het over aan de juiste instanties.

2026幎1月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス