Erielly レビュー

過去12か月のレビュー数: 16

レビューを書く

レビューの確認を行います

Firma zwyczajnie oszukuje ludzi

Firma zwyczajnie oszukuje ludzi. Zamówiłem dwa projektory wpinane w gniazdka, z wymiennymi kartridżami wyświetlającymi obraz nieba nocą, bądź księżyca itp. dostałem projektory z jednym obrazem, bez możliwości zmiany wyświetlanego obrazu. Po kontakcie z bok i przedstawianiem sytuacji.... Polecili mi żebym komuś to odsprzedał ewentualnie sprezentował a oni mogą mi dać 20 % rabatu na kolejne zakupy. Jeśli chcę zwrócić to koszt zwrotu ponoszę ja...po kolejnej odnowie zaproponowali zwrot połowy kosztu zamówienia. Odradzam!

2026年6月30日

Erielly からの回答

Szanowny Kliencie, jesteśmy głęboko zasmuceni Twoją opinią. Serdecznie przepraszamy za niezgodność produktu z opisem i rozczarowanie, jakie Cię to spotkało.
Aby jak najszybciej naprawić ten błąd, prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia i zdjęć produktu na adres service@erielly.com. Zorganizowaliśmy pilną pomoc specjalisty, który skontaktuje się z Tobą w ciągu 24 godzin, aby rozwiązać problem zwrotu/wymiany.
Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza. Cenimy Twoje zaufanie i dołożymy wszelkich starań, aby zapobiec podobnym zdarzeniom w przyszłości. Dziękujemy za zrozumienie i umożliwienie nam naprawy.

5つ星のうち3の評価

Rzęsy już mam ogarnięte, więc mogę się przyczepić do szczoteczki

Już wrzuciłam go do codziennej kosmetyczki. Najpierw wkurzył mnie sam kształt szczoteczki, bo wyglądał jak z tych tanich tuszy, które sklejają wszystko w trzy grube igły. A tu akurat rozstaw włosków zrobił robotę, szczególnie przy zewnętrznym kąciku. Nie daje mi efektu idealnie miękkiego, bo po drugiej warstwie czuć lekkie usztywnienie, ale za to rzęsy nie opadają po paru godzinach i nie robi się ciemny pył pod okiem.

2026年6月5日
5つ星のうち3の評価

Po kilku dniach szkła nie parują

Najpierw ustawiłem je na biurku obok starych okularów żeby porównać ciężar — tutaj widać różnicę, są konkretniejsze w dłoni. Nie spadają z nosa po schyleniu, bardziej stabilne niż supermarketowe. Chyba będę częściej używać nawet przy laptopie.

2026年5月7日
5つ星のうち1の評価

Towar niezgodny z opisem i zdjęciem

Towar niezgodny z opisem i zdjęciem, kompletne oszustwo. Potem obietnica zwrotu pieniędzy i … cisza. Nie kupować, nie płacić, nie wierzyć w ofertę! Oszuści!

2026年3月30日

Szanowny Kliencie,
Przepraszamy za niezadowalające doświadczenia zakupowe.
Czy mógłbyś przesłać szczegóły swojego zamówienia na adres e-mail naszego działu obsługi klienta: service@erielly.com?
Rozpatrzymy Twoją sprawę i udzielimy Ci dalszej pomocy.

Totalnie beznadziejne

Totalnie beznadziejne. Nie polecam. Szkoda pieniędzy. Jestem totalnie zawiedziona

2026年4月22日

Szanowny Kliencie,
Szczerze przepraszamy za rozczarowujące doświadczenia zakupowe.
Potraktujemy Twoją opinię niezwykle poważnie i niezwłocznie wszczęliśmy wewnętrzne dochodzenie w sprawie opisu produktu i reklamacji.
Prosimy o przesłanie szczegółów zamówienia na adres e-mail naszego działu obsługi klienta (service@erielly.com), a my niezwłocznie zaproponujemy odpowiednie rozwiązanie.
Życzymy wszystkiego najlepszego!

5つ星のうち1の評価

Jedynie reklama jest bardzo dobra…

Jedynie reklama jest bardzo dobra produkt już nie rękawiczki słabej jakości pękają przy wkładaniu. Nie polecam

2026年3月20日

Erielly からの回答

Szanowny Kliencie, bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Jesteśmy niezmiernie zasmuceni Państwa doświadczeniem. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie Państwu perfekcyjnego doświadczenia, a tym razem ewidentnie nam się to nie udało. W pełni rozumiemy Państwa rozczarowanie i frustrację. Prosimy o przesłanie szczegółów dotyczących Państwa sytuacji na adres: service@erielly.com. Nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Państwem w ciągu 24 godzin w celu rozwiązania problemu i mamy nadzieję, że uda nam się naprawić szkody powstałe w wyniku tego niedopatrzenia.
Jeszcze raz przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za zaufanie i cierpliwość.

Beznadzieja

Te pseudo zamki nie działają. Nadal zamek się nie zapina, wszystko się rozchodzi

2026年3月19日

Erielly からの回答

Szanowny Kliencie, otrzymaliśmy Twoją opinię i bardzo dziękujemy!
Bardzo nam przykro, że tym razem spotkała Cię negatywna reakcja. Serdecznie przepraszamy. Chcielibyśmy jak najszybciej rozwiązać ten problem. Prosimy o przesłanie krótkiego opisu sytuacji na adres e-mail naszego działu obsługi klienta: service@erielly.com. Nasz zespół obsługi klienta jest do dyspozycji i udzieli satysfakcjonującej odpowiedzi w ciągu 24 godzin!
Prosimy o danie nam szansy na rozwiązanie problemu. Dziękujemy za zrozumienie!

5つ星のうち5の評価

Udane zakupy

Wahałam się, ale zakup to strzał w dziesiątkę.
Nie jest to jakaś tania podróbka, ale naprawdę dobry produkt, wart swojej ceny. Polecam

2026年1月15日
5つ星のうち1の評価

Reklama produktu a jego możliwości to…Nie polecam

Rejklama produktu a jego możliwości to dwie zupełnie różne rzeczy. Jestem rozczarowany zakupem. Produkt otrzymałem w podniszczonym opakowaniu. Nie spełnił moich oczekiwań. Nie działał tak jak w reklamie.

2026年3月2日

Erielly からの回答

Szanowny kliencie, bardzo dziękujemy za podzielenie się z nami swoją opinią.
Jest nam niezmiernie przykro czytać o Twoich doświadczeniach. Naszym obowiązkiem jest zapewnienie Państwu doskonałych wrażeń i tym razem najwyraźniej nam się to nie udało. Całkowicie rozumiemy Twoje rozczarowanie i frustrację. Prosimy o przesłanie szczegółów swojej sytuacji na adres: service@erielly.com, a nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Tobą w ciągu 24 godzin, aby rozwiązać problem i, miejmy nadzieję, naprawić to przeoczenie.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。