Svindel
BelÞbet er trukket, men jeg har ikke modtaget mine varer, og virksomheden svarer ikke på henvendelser.
Fup og svindel.
Så kÞb IKKE noget hos dem.
Vil blive politianmeldt.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Fup og svindel.
Så kÞb IKKE noget hos dem.
Vil blive politianmeldt.
Har ventet 3 uger på vare, pengene trukket straks. De svarer ikke må mail. Må betragtes som svindel.
Nu har jeg ventet 21 dage på en opdatering om min varer, det er jeg ikke vant til.
Dette firma sender MobilePay anmodning til tilfÊldige personer, anmeld og advar andre!
Eriksen-mode er en viderefÞrelse af Rose-Mode, som pludselig forsvandt fra nettet uden at have opfyldt sine forpligtelser. Jeg fik ingen varer, men blev 599 kroner fattigere 4 dage efter bestillingen. Jeg var naiv/dum, sÃ¥ til alle andre âhold jer fra de svindlereâ.
Jeg ville give dem minus stjerner, men det kan man desvÊrre ikke.
Mvh. Hans Lyster