Tack så mycket Victor
Tack så mycket Victor. Din expertis var över förvÀntan och jag skulle varmt rekommendera både vÀnner, bekanta och frÀmlingar att anvÀnda sig av denna tjÀnst.
eRocket Àr en unik, innovativ, digital helhetslösning för småföretagare som tröttnat på att betala för "luft" nÀr det kommer till Webb och SEO. eRocket Àr lite som din smartphone. Den blir aldrig gammal. Håller sig uppdaterad med Googles riktlinjer, samtliga lagkrav som stÀlls på företagare och allt annat som gör att en webbplats belönas utav Google med en bra placering på relevanta sökningar som genererar besökare, som sedermera blir dina kunder. Med eRocket har du framtidssÀkrat din verksamhet, digitalt. Det Àr ingen som kommer kunna påstå att företagets webbplats Àr för gammal om några år. eRocket stannar inte i tiden, som många webbsidor gör idag. Det Àr en högst dynamisk och levande plattform som stÀndigt lanserar nya funktioner och kopplingar till andra tjÀnster. eRocket går att teckna på prov, utan bindningstider, helt resultatbaserat, eller fasta planer, för den som vill veta vad fakturan kommer landa på. Du kan också nÀr som helst byta mellan prestationsbaserad modell till fasta planer. Vi har bokstavligt talat gjort allt vi kunnat för att ta bort precis allt som vi vet att företagare ogillar nÀr det kommer till detta med webb och hemsida, synlighet på Google med mera. Allt Àr löst med eRocket, och du kan prova tjÀnsten kostnadsfritt i 30 dagar, helt utan förpliktelser för att avgöra sjÀlv. Bolaget bakom eRocket-tjÀnsten heter Nordic Digitalization AB och Àr ett systerbolag till Adwisemedia AB som i sin tur efter att ha anlitats utav halva nöjessverige och vÀrldskÀnda varumÀrken, efter pandemin, nÀr kundbasen slogs ut - innoverat fram hela plattformen som eRocket Àr byggd på. Denna plattform har Adwisemedia AB med ensamrÀtt licensierat ut till Nordic Digitalization AB som i sin tur erbjuder andra byråer/aktörer att anvÀnda eRocket-plattformen white-labelat. Nordic Digitalization AB har Àven startat Svensk Digitalisering, som Àr ett initiativ fattat av branschproffs och syftar till att stÀrka digitaliseringen inom det svenska nÀringslivet genom att tillhandahålla en helt prestationsbaserad, 100% riskfri tjÀnst, utan bindningstider och som framtidssÀkrar verksamheter online, lite som Spotify framtidssÀkrade musiken, digitalt. LÀs mer på https://erocket.se samt https://adwisemedia.se och slutligen https://svenskdigitalisering.se
VÀsterbrogatan 8C, 50330, BorÃ¥s, ã¹ãŠã§ãŒãã³
Jag Àr i uppstarten av att starta flyttfirma och har trÀffat victor och hans kollega. Jag förstod inte erocket från början men nu kÀnns det vÀldigt bra. Bra tjÀnst för billig peng.
Tack så mycket.
Hade uppföljning med sÀljaren vicktor, en person som vet hur man tar hand om sina kunder! Ãr super nöjd och skulle starkt rekommendera erocket till alla men framförallt nystartade som behöver navigera bland allt nytt.
Jag har varit i kontakt med teamet på Erocket och hur vi på bÀsta sÀtt ska göra för att hjÀlpa mig med hemsida och synlighet på Google.
Det kÀnns vÀldigt bra att få betala om deras arbete presenterar.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã