レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

FuldstÊndigt grotesk at blive afvist i dÞren for en mindre tatovering pÃ¥ kinden. Plus kun at fÃ¥ refunderet 100 kr ud af de oprindelige 130 kr. En anden blev afvist grundet en Joker tatovering pÃ¥ armen... もっず芋る

En kÊmpe joke at stÃ¥ og opleve at flere mennesker bliver afvist pga. synlige tatoveringer. OgsÃ¥ kvinder. Det er en erotik messe, ikke en natklub. HÃ¥ber i taber penge pÃ¥ jeres arrangement med den holdn... もっず芋る

Den der kÞ mÃ¥ i simpelthen lige fÃ¥ styr pÃ¥. At lade folk vente i en time i bidende kulde er helt godnat!! Totalt mangel pÃ¥ respekt for jeres kunder, og iÞvrigt en dÃ¥rlig forretning for jer selv da f... もっず芋る

䌁業情報

1. アダルトショップ
  2. セクシヌ ランゞェリヌ店
  3. セックス トむ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sexmessen Erotic World i Valby Hallen er et forum af Erotik, Sex, Design, Shows, Foredrag, Udstyr og Livstil samt Design.

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

54件のレビュヌ

En kÊmpe joke

En kÊmpe joke at stå og opleve at flere mennesker bliver afvist pga. synlige tatoveringer. Også kvinder. Det er en erotik messe, ikke en natklub. Håber i taber penge på jeres arrangement med den holdning.

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

45 minutters kÞ for at komme ind!

45 minutters kÞ for at komme ind!

Det er fuldstÊndigt på månen at man laver så lang en kÞ for at komme ind. Folk der har kÞbt billet og folk der ikke har billet samt folk der skal i garderoben, bliver alle sammen smidt i samme kÞ. Garderoben var fuldstÊndig til grin. Det er et kÊmpe amatÞrcirkus. Da vi kom stod folk 20 minutter i kÞ for at få udleveret deres jakker, da de tydeligvis havde fået nok.

Når du skal have en Þl, så slipper du 80kr og venter i kÞ i 15 minutter. Vel at mÊrke efter at du skal stå og holder alle tre personer i hånden, som er en del af betalingen og skÊnkningen af din Þl. Jeg har aldrig oplevet noget der fungerede så ringe.

Det er de samme udstillere der kommer hvert år og det samme Kina bras.

Hold jer langt vÊk fra sexmessen, De har tabt sutten fuldstÊndigt i år.

2026幎4月10日

UFATTELIGT LANG KØ I BIDENDE KULDE

Den der kÞ må i simpelthen lige få styr på. At lade folk vente i en time i bidende kulde er helt godnat!! Totalt mangel på respekt for jeres kunder, og iÞvrigt en dårlig forretning for jer selv da folk i kÞ ikke kÞber noget.

Flere indgange og flere folk i garderoben, hvor svÊrt kan det vÊre? De lÞnninger tjener i på barsalg fordi folk kommer hurtigt ind. Hold nu kÊft hvor er det elementÊrt, hvor svÊrt kan det vÊre. Fyr den person der har planlagt det der, det er sgu ret amatÞragtigt og giver jer et unÞdigt dårligt ry.

2026幎4月9日
自発的なレビュヌ

Vi stod i kÞ i over en time

Vi stod i kÞ i over en time. MÞg koldt. Og det gik mega langsomt. Pludselig måtte man ikke have jakke på. Efter vi havde stået og frosset. Og så ville de have 35 kr for garderobe . Det stod der intet om da vi kÞbte billetter. Der var kun åben i en indgang . Derfor det gik mega langsomt. MÞg dyre priser. I drikkelse. Da man ville have kaffe kunne man ikke snakke dansk. Og maskinen virkede ikke. En bette maskine. MÞg kedelig mad til deres champagne mÞg. Det samme efter det samme dildo piske og småt sexet undertÞj. Til små petit kvinder. MÞg kedelig strip. Hun brugte kun den ene ende af senen. Så man intet kunne se. Ej kommer ik til at ske vi kommer der igen.

2026幎4月9日

Misvisende priser

Har lige kÞbt "Early Bird" billetter til "kun" 100 kr pr styk.

Den pris er fin nok.

Hvad man så fÞrst får når man kommer til selve betalingen, er et billetgebyr på 25 kr og et e-mailgebyr på 10 kr.

For to billetter blev der altså lige lagt 30% oveni som gebyrer... Det er simpelthen uetisk at den slags ikke fremgår tidligere i processen, plus totalt åger for en proces der er rent digital.

2026幎2月20日
自発的なレビュヌ

Der var solgt for mange billetter

Der var solgt for mange billetter online. Vi stod i regn og koldt vejr og kÞen stod helt stille i over 30 min. Vagter og personale kom med foskellige meldinger. Konen skulle tisse så vi måtte forlade kÞen og så var det 300m ned bag i kÞen igen da vagterne var nogle fjilser. Penge spildt. Det gider vi aldrig besÞge igen. KÞb aldrig online du risikerer aldrig at komme ind.

2025幎10月4日

Skandale skandale

Skandale ; tilgang til WC -altid lang kÞ, lang tid til garderobe, gammel show program -Ingeting nyt, event organisation - dårligt - lÞrdag aften ,vi med kÞbte kunne ikke kone in fordi det var overbelastning in i, folk var stående i mega lang kÞ ( jeg står 20 min udenfor uden jakke, kold )
-kedeligt , vagter var som konger, kun druk -Þv

2025幎10月5日
自発的なレビュヌ

Man kan ikke ringe til kundeservice

Man kan ikke ringe til kundeservice, kun skrive, virker ikke sÊrlig imÞdekommende. Jeg skrev til kundeservice om vores firma kunne få tilladelse til at dele flyers/reklamer ud ved messen, og om de havde nogle rabatkuponer til vores kunder, jeg fik et meget kort og ikke uddybende svar, "det koster 18.000 for en flyers pakke" jeg skrev tilbage om det er prisen for at dele vores egne flyers ud, eller for deres flyers/rabatkuponer? Fik aldrig svar tilbage. Mega arrogant holdning og svar, tÊnker at det ikke er vÊrd at bruge tid på det sted i fremtiden.

2024幎9月9日

Vi ventede over 1 time i kÞ og oplevede sur velkomst

Vi ventede over 1 time i kÞ. Da vi endelig nåede frem, var kvinden ved indgangen super arrogant og fortalte os, at garderoben var tvungen på trods af, at min veninde kun havde en blazerjakke på, som hun ikke Þnskede at tage af, da hun havde korte Êrmer indenunder. Det skulle hun, sagde damen. "Det er ikke mig der har lavet reglerne. Tag den med vagten" Vi havde en time hver vej i transport, og sammenlagt med den lange ventetid, havde vi ikke ret lang tid derinde. Messen var fin nok, men lidt tam. Dog var tantra området super stemningsfuldt, så hele min ene stjerne går til dem. Jeg kommer ikke "forbi" igen.

2024幎10月3日

Torsdag d.3/10 2024 skulle erotic world

Torsdag d.3/10 2024 skulle erotic world i Valby hallen åbne kl 18.00. Vi kom 20 min fÞr, allerede der var kÞen 200m lang. Derefter ventede vi intil 18:40 fÞr de faktisk åbnede dÞrene til de kÞ der nu var 1km lang. De tusinde mennesker skulle nu igennem to små skranker med sammenlagt 5 vagter. Tingene var dyre, selvom de blev markedsfÞrt som på tilbud. Stemningen var måske halv lummer, men slet ikke lummer nok til at der behÞvede at vÊre så koldt derinde(der var store åbne dÞre). Hvis man i det mindste havde fået lidt rabat på billetten som undskyldning for den lange ventetid havde jeg måske givet tre stjerner.

2024幎10月3日

EROTIC WORLD VALBY 2024

EROTIC WORLD VALBY 2024

UTROLIGT SKUFFET!!

Magen til dårlig behandling og service skal man lede lÊnge efter!!

Vores venne gruppe og en anden gruppe blev afvist i indgangen, pÃ¥ trods af ‘vi’ den samme gruppe mennesker har deltaget hvert Ã¥r og endda ogsÃ¥ var der dagen fÞr.

Vi fremlagde billeder, men personalet var ikke til at tale med, var påståelige, benÊgtede alt og fralÊg sig alt ansvar.

Vi er kÞrt 1,5 time for at kunne deltage i arrgenmentet, for at bliver afvist i dÞren.. og ovenikÞbet afvist refusion af alle biletterne, da det “kun” var en der ikke kunne komme ind. SÃ¥ personalet ville have vi skulle efterlade 1 person alene ude foran, mens vi andre tilbragte aften derinde? Hvilket ikke er optimalt.. Det under alt kritik!

Deres behandling og mÃ¥de at tiltale folk pÃ¥, er nedladende
 sÃ¥ mens vi sÃ¥ stÃ¥r og prÞver at finde ud af hvad vi sÃ¥ gÞr, bliver 2 andre fyre lukket ind med hÃ¥nd tatoveringer, hvor den ene ogsÃ¥ havde tatoveringer i nakken.. og for det sÃ¥ ikke skulle vÊre lÞgn, blev ydeligere en fyr og kvinde med voldsomme ansigts tatoveringer lukket ind.

Hvad er det for en forskels behandling? Er skuffet og MEGET CHORKERT over den diskrimination af der var på stedet i år, når det skulle forestille sig at vÊre et åbent og fordomsfrit sted..

Den anden venne gruppe vi ikke havde kendskab til som også var blevet afvist, havde fået afvide de ikke måtte komme ind pga. hånd tatoveringen ramte ud på knoerne og nakke tatoveringen ikke måtte ramme over Þrekanten, som Security lagde vÊgt på ville give bÞder fra politiet og var grunden til nÊgtet adgang. MEN! deres venne gruppe kontaktede politiet for at hÞre om reglerne, men fik til deres overraskelse afvide at de intet havde med arrangementet at gÞre. Da det var et privat arrengement?

Vi stÃ¥r tilbage mÃ¥llÞse og med flere billetter det ikke blev brugt
 Lige ledes gÞr en anden venne gruppe, som kom helt fra Esbjerg og ogsÃ¥ mÃ¥tte kÞre tomhÊndet derfra.

自発的なレビュヌ

Diskriminerende på baggrund af religion og etnicitet + penge grisk!

Min kone og jeg valgte i år online a kÞbe en ENKELT par billet.
Vi kÞre godt og vel 80 km for vores fÞrste oplevelse i valbyhallen.
DesvÊrre blev vi afvist i dÞren, grundet jeg har 2 tattoos i mit ansigt. Jeg bÊre et religiÞst mÊrke under mit ene Þje og en etnicitet stamme tattoo på min lÊbe.

Jeg bliver straks sat i en ubehagelig situation hvor jeg skal stå på åben gade og forsvare min religion og de mÊrker jeg bÊrer, grundet jeg straks blev sat i bås med bande kriminelle.
DÞrmanden var fornuftig og flink og kunne sagtens forstå mig men der var intet han kunne gÞre.
Men som event blev mine markeringer ilde set og sat overkam med bande tattoos.

Vi kommer til konklusionen at vi ikke kommer ind. og vi skal fÞlge med for at få refunderet billetten.
Han kalder efter "Lotte" Som mÞder os med en attitude af foragt fra start trods vi imÞdekommer billet båsen med et smil.
Jeg fremviste vores par billet til 480 kr.
Og HER knÊkker filmen for os ! FuldstÊndig.

Lotte fortÊller vi kun kan få halvdelen tilbage, da min kone reelt set stadig kan gå ind.
Hvor jeg forklare jamen jeg har kÞbt en ENKELT par billet, og vi går ikke ind som par da jeg jo ikke kan komme ind.
Lotte var ikke til at tale til fornuft, så vi fik 240 kr i kontanter og forlod stedet.

Så praktisk talt har jeg ufrivilligt doneret penge til eventet efter umådelig diskriminerende behandling!
Kunne forstå hvis det var 2 separate billetter, men det var en PAR billet, en ENKELT par billet.

Og ja vi faldt jo så ud af at JA der står på hjemmesiden at ansigts tattoos osv ikke er tilladt.
Men alle andre Ã¥r bekendte har besÞgt messen har der intet problem vÊret sÃ¥ MÅSKE man skulle gÞre LIDT mere ud af pÃ¥ hjemmesiden, at lige skrive "Hey der er nye retningslinjer som i skal forholde jer til SE HER"

Men nej da, vi vil hellere afvise folk i dÞren.
Jeg så selv en MOR som havde 2 små sÞde hjerter under Þjet for hendes tvillinger som blev afvist, og en gut med et "M" under Þjet... Ej kom nu det er 2024..

Har sendt dem en mail, men ja intet svar.

Halleluja for åbenhed og frisind.

自発的なレビュヌ

Det er kanont med de boder med

Det er kanont med de boder med sexlegetÞj der er mange spÊndende ting og man har mulighed for at få det nyeste til sin samling der hjemme. Der mangler nogle steder med live sex som man kan se på rundt omkring,det kunne vi godt tÊnke os og der mangler også noget Strip med mand og kvinde sammen og hvor de slutter slutter af med sex,det er jo en sex messe,hvis det kommer så giver det 5 stjerner fra os

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。