Rigtig god service både fÞr og efter opholdet. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange inden ferien, for at sikre at alt var ok. Og alle bookninger gik som de skulle.
professionel rÃ¥dgivning og en god overskuelig hjemmeside og sÞde mennesker hvis man gerne lige vil have en snak om stedet m.v. Dem vi talte med kendte stedet og det levede fuldt op til vore forventnin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for en fantastisk ferie pÃ¥ Mallorca i byen Cala Ratjada. Fantastisk 4 stjernet hotel kun for voksne. God hygiejne,lÊkker buffet pÃ¥ hotellet. Tusind tak for at Êndre flybillet da easyJet aflyst afg... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service. Op til afrejse fÃ¥r man en mail med vigtige oplysningen, og man bliver ringet op og Þnsket god ferie samt man har mulighed for at fÃ¥ svar pÃ¥ evt. spÞrgsmÃ¥l. Escapeaway virker proof... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Pakkerejser med de bedst anmeldte hoteller. Design din rejse med prisgaranti og nyd ferien på hoteller omhyggeligt udvalgt af passionerede fagfolk.
Frederiksholms Kanal 4B, 1220, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯
- 33 15 13 13
- info@escapeaway.dk
- escapeaway.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Hhhhh
Der var styr på det hele, skÞnt hotel og rigtig god vejledning/service fra jeres side.
God oplevelse med rejsen
God oplevelse med rejsen. FÞrste gang vi rejste med Escape Away.
Kan kun anbefales herfra
Vh Charlotte
Fint arrangeret
Fint arrangeret, alt klappede til perfektion fly, transfer og ophold
Helt igennem god service fra Escapeaway
Helt igennem god service fra Escapeaway og dets medarbejdere. Vi oplevede ingen udfordringer, og havde kun en god oplevelse.
Det hele fungerede.5 stjernerðððð« ð« ð«
Rejse til Mallorca
Jeg bestilte rejse til Can Picafort, Mallorca juli 2023. Det har hele vejen igennem vÊret en rigtig god oplevelse. Det hele klappede med flyrejsen og transfer. Utrolig god service. Der var gode anvisninger i alle mails om fly, transfer og hotel ophold. Transfer selskabet havde gode busser med aircondition.
Hvis jeg havde spÞrgsmål, blev jeg ringet op. Mails blev besvaret hurtigt. Et par dage inden afrejse blev jeg ringet op og blev spurgt om der var spÞrgsmål og Þnsket en god rejse. På hotellet fik jeg et brev om afrejse, hvornår vi blev hentet på hotellet, selvom man selv skulle bekrÊfte booking på hjemmesiden.
Hotellet, Grupotel Gran Vista & Spa, var virkelig lÊkkert med god service, god beliggenhed, dejligt vÊrelse med fantastisk udsigt. Og som en ekstra bonus, har hotellet en open sky rooftop bar på 6.sal med udsigt til byen og havet. Hvor hele familien er velkommen.
Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger escapeaway.
Anbefales
Bestilte rejse til Kraków, Polen. Ingen problemer, god pris, kunne selv vÊlge afgange med deres valgte flyselskab, Ryan Air.
Alt fra start til slut har vÊret gnidningslÞst. Rart også, at modtage mails fra Escapeaway fÞr og efter rejsen, så fÞler man sig som kunde vÊrdsat.
Baby på under 1 år, bliver betragtet som en voksen.
Jeg ville til at bestille et hotel ophold + fly for min kone og datter.
Jeg skal åbenbart betale for fuld pris (svarende til en voksen pris, for min datter på 11 måneder. Det er under al kritik.

Escapeaway.dk ããã®åç
Helt igennem dejlig ferie
Helt igennem dejlig ferie! Mig og min veninde fandt en billig afbudsrejse til Portugal. Man fik en helt masse informationer hjemmefra, så man havde et godt overblik. Escapeaway havde rigtig god service og ringede kort inden ferien for at sikre sig alt spillede og Þnske os en god ferie. Vil klart rejse med den igen!
Tusind tak for et dejligt ophold iâŠ
Tusind tak for et dejligt ophold i Riga.
Escapeaway ringede 2 dage fÞr vi skulle afsted, for at informamerer os om indtjek ved rayanair, deres telefon nummer, hvis der skulle blive noget og Þnske os engod ferie. Super service.
Alt spillede bare
Med Escapeaway får du mulighed for at få tilbudt de bedste og mest unikke destinationer til din ferie. Jeg bookede overnatning, fly og bil igennem dem og man må bare sige. ALT SPILLEDE BARE. Det er skÞnt. De er opmÊrksomme på dig og ringer inden ferien for at fÞlge op på om man har husket alt. Det er kundeservice ud over det sÊdvanlige.
Ekstrem serviceminded
Ekstrem serviceminded - opkald fÞr ferien for at informere om lidt praktiske forhold. Og langt billigere end andre rejsebureauer til samme hotel.
Kan klart anbefales.
Vil helt sikkert rejse med jer igen
Det var fÞrste gang vi prÞvet dette rejsebureau. Dagen fÞr afrejse blev vi ringet op af dem, for at de ville Þnske en, en god rejse - det har jeg godt nok aldrig oplevet fÞr.
Vi var noget utilfredse over, at der ikke var oplyst om, at Ibiza er nÊrmest en rÞgfri Þ og man kun mÃ¥tte ryge pÃ¥ gaden - der mÃ¥tte ikke ryges pÃ¥ hotellets omrÃ¥de, alle barer, restauranter med udeservering og pÃ¥ stranden. Vi kontaktet dem og de var sÞde til at undersÞge om det bare var vores hotel eller alle. De kunne desvÊrre ikke gÞre noget ved det og det er ogsÃ¥ Ok og vi overlevet ð men bare det, at de gav sig tid til at undersÞge det, synes jeg var pÊnt af dem.
Vores hotel var fint nok, men de red ikke den dag de sadlet. Vores dÞr til altanen kunne ikke lukke da håndtaget rÞg af hele tiden. De lovet på hotellet at der ville komme en - men der kom ingen hele ugen. Hotellet var nÊrmest helt fyldt og deres ene elevator gik i stykker - det fik de heller ikke fixet. Men ved godt at rejsebureauet ikke kunne gÞre noget ved det.
Det er bestemt ikke sidste gang at vi rejser med dem - mÃ¥ske det bare bliver til et andet sted ð og sÃ¥ ville det vÊre dejligt, hvis der blev skrev lidt om rygeregler for hvert land, for vi kunne virkelig ikke google os til andet end, at man fÃ¥r en bÞde pÃ¥ 2.500 euro, hvis man ryger pÃ¥ en spansk strand og det synes jeg faktisk er vigtigt at oplyse om, da der ingen skilte er, da turister kan blive ruineret pÃ¥ det.
Topprofessionelt rejsebureau
Topprofessionelt rejsebureau - Vi fik den allerbedste rådgivning, da vi skulle på vores fÞrste rejse til Sicilien.
De foreslåede hoteller var fÞrste klasses og var perfekt beliggende.
Ligeledes blev der fulgt op på rejsen både fÞr og efter.
Vi medgiver Escapeaway vores bedste anmeldelse.
EscapeAway havde god forstÃ¥else ogâŠ
EscapeAway havde god forståelse og håndtering af vores specifikke Þnsker til individuel rejse.
Igennem hele forlÞbet, fÞlte vi os vejledt og "holdt i hånden" på en flot og proaktiv måde. Hotellet var fremragende og transportlÞsning fra og til lufthavnen i sÊrklasse.
Vi ved nu, hvilken operatÞr vi vÊlger fremover.
Escapeaway giver rigtig god service
Escapeaway giver rigtig god service. man er i trygge hÊnder hele vejen igennem, helt frem til hjemkomsten. Deres anbefaling af det lille lÊkre B&B var ikke overdrevet.
Escapeaway er super gode at rejse med
Escapeaway er super gode at rejse med, kan varmt anbefales. Globale panama Super godt hotel god mad og Super serviceððð
God service fra start til slut
God service fra start til slut. Dansk talende kundeservice som fÞlger op med en telefonsamtale et par dage inden afrejse.
Dette selvskab kan varmt anbefales
Helt klart 5 stjerner herfra
Helt klart 5 stjerner herfra. *****
Fantastisk services fra Escapeaway, blev ringet op om Þnsket om en god ferie, og om alt var i orden, det har vi ikke vÊret vandt til. Meget fint at man på mail får alle relevante oplysninger omkring rejsen, fly, hotel og meget mere. Vi er super tilfredse og anbefaler gerne Escapeaway. :)