Escapeaway.dk レビュヌ

1,204
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service både fÞr og efter opholdet. Jeg blev kontaktet telefonisk et par gange inden ferien, for at sikre at alt var ok. Og alle bookninger gik som de skulle.

professionel rÃ¥dgivning og en god overskuelig hjemmeside og sÞde mennesker hvis man gerne lige vil have en snak om stedet m.v. Dem vi talte med kendte stedet og det levede fuldt op til vore forventnin... もっず芋る

䌁業が回答したした

Tak for en fantastisk ferie pÃ¥ Mallorca i byen Cala Ratjada. Fantastisk 4 stjernet hotel kun for voksne. God hygiejne,lÊkker buffet pÃ¥ hotellet. Tusind tak for at Êndre flybillet da easyJet aflyst afg... もっず芋る

Rigtig god service. Op til afrejse fÃ¥r man en mail med vigtige oplysningen, og man bliver ringet op og Þnsket god ferie samt man har mulighed for at fÃ¥ svar pÃ¥ evt. spÞrgsmÃ¥l. Escapeaway virker proof... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. 旅行情報収集サむト

圓該䌁業による蚘述

Pakkerejser med de bedst anmeldte hoteller. Design din rejse med prisgaranti og nyd ferien på hoteller omhyggeligt udvalgt af passionerede fagfolk.

優良

すべおのレビュヌ

(1,204)

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Escapeaway opfÞrer sig ikke ansvarligt

Vi har kÞbt en pakkerejse for 2 til Tyrkiet og er netop kommet hjem. Ved bestilling bliver vi ikke forinden betaling oplyst om vÊsentlige vilkår. Disse vilkår bliver vi opmÊrksom på forinden rejse, idet vi Þnsker prÊcise svar på bl.a. transfer mellem lufthavn og hotel. Vi får ikke prÊcise svar og Þnsker pakkerejsens pris tilbagebetalt. Escapeaway holder os hen og tilsidst oplyser de, at det er for sent at tilbagebetale rejsens pris. Selve pakkerejsen var en kÊmpe udfordring og vi havde ikke nogen samarbejdspartner i Escapeaway. Fx blev vi ikke afhentet i lufthavnen og kom fÞrst til hotel mere end 5 timer efter landing. Hotel, adgang til strand og have og vÊrelseindretning og vÊrelsekvalitet var ikke som Escapeaway havde beskrevet. I forhold til kvalitet var prisen hÞj sammenlignet med tilsvarende rejser.
Vi kan ikke anbefale andre at bruge Escapeaway og sÞrg forinden betaling for prÊcise informationer om lige netop dit rejsemål.
Mvh Annie og Jan

2022幎8月28日
自発的なレビュヌ

BedÞmmelsen her er udelukkende givet på

BedÞmmelsen her er udelukkende givet pÃ¥ vores oplevelser FØR afrejsen, men synes den er vÊsentlig ift. nye kunder. Jeg vil ikke bestille her igen. Vi har desvÊrre oplevet lidt vel mange overraskelser EFTER kÞb og Kundeservice har ikke vÊret speciel serviceminded. HÃ¥ber turen, opholdet mv. er af anden kvalitet. Og at vi mÃ¥ske er et enkeltstÃ¥ende tilfÊlde...

2022幎8月23日
自発的なレビュヌ

Nem måde at finde rejse på og fantastisk service

Escapeaway har gode priser og er utrolig serviceminded. De ringer endda inden man skal afsted (på dansk) for at hÞre om man har styr på alt inden rejse .

Under rejsen vÊlger de altid gode fly og hoteller, som de selv udvÊlger. Jeg har kun oplevet gode hoteller, så de har haft ret hver gang.

Der er plads til at tilpasse prisen så man selvfÞlgelig får dårligere/bedre fly - men det er jo rent og skÊr budget.

Jeg har brugt dem flere gange og endda under corona ringede de til mig for at oplyse mig om reglerne ang. corona i det land jeg rejste til - utrolig god service.

Jeg har altid haft de rigtige fly og de rigtige aftaler ang. tjek-ind på hoteller så vil virkelig anbefale dem.

God tur til jer der lÊser dette.

2022幎8月19日

Kan anbefale Escapeaway

Det var helt tilfÊldigt, at vi fandt en afbudsrejse, som var med Escapeaway, og jeg vil klart prioritere at vÊlge Escapeaway igen en anden gang. Det var super nemt at bestille, og jeg er tilhÊnger af, at man selv kan vÊlge fly, lufthavn mv. under bestillingen.
Et par dage fÞr afgang lå en besked på telefonsvareren fra Escapeaway, og jeg blev helt bange for, hvad der nu var galt, men de ville bare Þnske god rejse og komme med lidt tips og tricks i forhold til indtjekning mv. Jeg var imponeret over den behandling :)
Desuden levede hotellet helt op til beskrivelsen.

2022幎8月12日

Tur til Prag

Tur til Prag
Alt gik bare som planlagt, en sÞd medarbejder ringede et par dage inden med de sidste råd om hvad man skulle printe ud osv
Turen derned var flyet forsinket fra cph og jeg blev lidt nervÞs for vores transfer i Prag så skrev en mail til kundeservice. Da vi kom frem var der svar med prÊcis instruks på hvad vi skulle gÞre hvis chauffÞren var kÞrt. Det var dejligt med hurtigt svar og en klar plan.
1000 tak til Escapeaway det er ikke sidste gang vi bruger dem 😀👌

2022幎8月6日
自発的なレビュヌ

Alt spillede bare fra start til slut

Alt spillede bare fra start til slut.

Der blev lyttet til vores behov og Þnsker.
Og der blev lavet lige de justeringer vi Þnskede både i forhold til antal dage, indkvartering, fly osv.

Der blev hurtigt taget action på ting og vi fÞlte os hÞrt og taget i hånden hele vejen igennem, både af vores "egen" rejsekonsulent, men også af andre i virksomheden når vi var i kontakt med dem.

Deres kundeservice og forståelse for den enkelte kunde er helt uovertruffen, og vi glÊder os allerede til at booke vores nÊste ferie med dem.

2022幎8月5日

Super ferie

Fantastisk nemt, super dialog bÃ¥de med bestilling, betaling, opfÞlgende mails og opringning et par dage inden afgang, hvis der lige var noget man havde behov for at fÃ¥ svar pÃ¥. Super oplevelse. Alt klappede bÃ¥de med lufthavn, transfer og hotel. Kan kun varmt anbefale escapeaway ☺

2022幎8月4日

Totalt misvisende information

Min ven og jeg havde bestilt en rejse til Aiya Napa, Cypern. Det var vigtigt for os at der var komfur og kÞkkenredskaber pÃ¥ hotelvÊrelset/ferielejligheden sÃ¥dan at vi kunne holde prisen lidt nede pÃ¥ vores tur ved selv at lave mad. Vi vÊlger sÃ¥ et vÊrelse hvor der stÃ¥r i beskrivelsen at alle vÊrelser er udstyret med komfur og kÞkkenredskaber som enhver anden ferielejlighed. PÃ¥ billederne er der ogsÃ¥ komfur og mikrobÞlgeovn. Da vi sÃ¥ kommer frem til hotellet og ind pÃ¥ et utroligt lugtende vÊrelse, ser vi sÃ¥ at der ikke er et komfur, en mikrobÞlgeovn eller noget der minder om kÞkkenredskaber til madlavning. Vi gÃ¥r direkte ned i receptionen og de fortÊller at de har mÃ¥tte tage alle komfurer ned grundet at det er sundshedsskadeligt nÃ¥r de heller ik er udstyret med en emhÊtte. SÃ¥ hotellet og udbyderen som i dette tilfÊlde er escapeaway.dk har pÃ¥ ingen mÃ¥der kommunikerede sammen. Mig og min kammeret for sÃ¥ sÞlle 250 kr per mand da vi kommer hjem fra ferie som “kompensation” selvom ferien er blevet et par tusinde kroner dyrere per mand da to mÃ¥ltider om dagen har forgÃ¥et pÃ¥ restaurent/café. Man mÃ¥ sige det er for ringe at escapeaway ikke er i kontakt med deres hoteller og det gÃ¥r desvÊrre bare rigtig meget udover os feriegÊster. Det bare ikke godt nok.

2022幎8月4日

SÃ¥ fint

Vi bookede vores rejse igennem escape i sidste Þjeblik, da den rejse vi havde bestilt igennem Apollo blev aflyst pga latterlige SAS.
Vi flÞj fra Hamborg med flyselselskabet Eurowings og det var fint. Transfer til og fra hotellet var til UG👌🏻😎
Vi boede på Mitsis blue domes på Kos, et fint hotel, dog med MANGE bÞrn, så det kan ikke anbefales hvis man bare er 2 voksne, der vil vÊre i rolige omgivelser.

2022幎7月26日

Under al kritik.

Under al kritik.
Vi bookede et hotel gennem EscapeAway (Flora Garden Ephesus). For det fÞrste levede hotellet på ingen måde op til de 4,5 stjerne, som EscapeAway har bedÞmt det til, og deres hjÊlp for at gÞre vores situation bedre under opholdet var under al kritik.

Vi ringede ind (tog en halv time at komme igennem som kostede over 200kr fra Tyrkiet). Her bliver vi mÞdt af en, som fortÊller med det samme, at vi skal sende en mail..?
Det gÞr vi så, men svartiderne er så lange, at vi må rykke, da vi trods alt kun har 10 dages ferie.
EscapeAway er til absolut ingen hjÊlp, når de endelig svarer, er deres begrundede svar hver gang er, at de fÞlger "pakkerejseloven".

Vi beder f.eks. EscapeAway om hjÊlp til en opgradering, som vi kan se er tilgÊngelig på hotellets hjemmeside. Her går der 2 dage fÞr de svarer: "Beklager at jeg ikke har haft mulighed for at svare tidligere. Derfor vil jeg hÞre, om jeres forespÞrgsel fortsat er aktuel, for så vil jeg kontakte hotellet for at hÞre nÊrmere".
Hvad er det for et svar at komme med efter 2 dage af vores ferie, når man nu ikke må ringe ind, og de ingen guider har på hotellet?!

Vi skriver, at det fortsat er aktuelt, hvorefter der går yderligere en dag, hvor svaret nu er: "jeg har en kollega på sagen og kommer tilbage, når der er svar".

Der går yderligere en dag, hvorefter svaret er, at de desvÊrre ikke kan hjÊlpe med en opgradering på trods af, at det er ledig på hjemmesiden.

EscapeAway beskriver desuden hotellet til at vÊre "BÞrnevenligt". Det kan vi på det kraftigste afvise!

Det er absolut sidste gang, at vi rejser med EscapeAway.

2022幎7月25日
自発的なレビュヌ

No transfer even paid for it

All would be good, except the transfer from airport to hotel and from hotel to airport. Have contacted the company minimum 15times. We arrived, no one picked up us. They are giving transfer company phone number which does not work. We arrived at 45 C deg , waited outside for an hour until we gave up and took a cab. I have informed escapeaway, they send the same information with not working contact info. Very disappointed. The same story with transfer from hotel.

2022幎7月25日
自発的なレビュヌ

Supergodt arrangeret og yderst pålidelig

Efter en tur til Rhodos står vi tilbage med en fantastisk tur i erindringerne. Ikke mindst fantastisk fordi alt var utroligt nemt. Og vejen er blevet lagt af Escapeaway.
Opdateringer om flysituation og alt muligt andet, samt en fornemmelse af, at man ikke er overladt til tilfÊldighederne.
Og kombinationen med Corendon Airlines var bare helt i top, ligesom samarbejdet med SunTransfer.
TÞver ikke med at bruge Escapeaway igen.

2022幎7月20日