Escape World Homebox レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. リアル脱出ゲーム体験センター

当該企業による記述

Escape World Homebox - dé unieke handgemaakte escape room box voor thuis! Ontdek nu het 400 jaar oude occulte mysterie uit een andere wereld.. Van de creators van Escape World, dus méér dan spannend!

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち4の評価

Goed doordacht spel met leuke twists

We hebben afgelopen vrijdag met 4 personen de escape box "message from beyond gespeeld". Het team bestond uit een goede mix van ervaren escapers en leden die weinig geescaped hebben. Voor een ieder was wat te doen waarbij er zich leuke twists voor doen. pluspunten zijn:
- gevarieerd materiaal
- verschillende puzzels
- een doordacht verhaal waarbij de puzzels het verhaal en andersom elkaar ondersteunen.
- leuke twists vooral aan het eind.

verbeterpunten:
- eigenlijk maar 1. Op een bepaald moment liepen we vast omdat we iets verkeerd hadden geïnterpreteerd. (niet puzzeltechnisch of anderzijds aan het verhaal of puzzels gelinked) Hierdoor liepen we een tijdje vast. Omwille van spoilers zal ik niet in detail treden. Gelukkig dankzij de hints wel duidelijk hoe we verder moesten.

Al met al een leuke ervaring die we zeker aan willen raden aan anderen. Op ons allemaal een goede/zeer goede indruk achter gelaten.

2023年2月9日
5つ星のうち3の評価

Tip!

We hebben een gezellige avond gehad.
Als je de doos opent, krijg je direct toegang tot alle attributen. Er staat geen nummering aangegeven, zodat je maar begint met zoeken. Omdat we gewend zijn om te (onder)zoeken, hebben we aanwijzingen geopend die pas voor later waren. Daardoor is het doel niet helder en is iedereen onoverzichtelijk en verwarrend bezig. Ook was het niet duidelijk dat je de app moest gebruiken. We dachten dat deze alleen voor hints was.
Voor een nog betere ervaring raden we aan de volgorde duidelijk aan te geven, want de escape room zit perfect in elkaar!

2022年1月22日
5つ星のうち4の評価

Gave escape ervaring voor thuis

Het zat erg goed in elkaar. Supertof bedacht!
We speelden het met zijn vieren en kwamen eigenlijk redelijk snel uit de opdrachten. Alleen hadden we op een gegeven moment geen idee wat we met sommige antwoorden moesten doen. We wilden geen hints gebruiken, dus we hadden de QR-code niet gescand. Omdat we dus vastliepen toch maar gescand en toen ging het heel snel, want toen kwamen we ergens waar we de antwoorden konden invoeren. Dat had wel iets beter aangegeven mogen zijn.
Sommige onderdelen waren overbodig, want al vroegtijdig "ontdekt".
Al met al goed geweest voor een leuke avond.

2022年1月6日

Super voor thuis

Dit was echt een superleuke ervaring. Je wordt echt in het verhaal gezogen mede dankzij het interactieve gedeelte. Het is ontzettend goed te volgen en prima te doen zonder hints. Zeker een aanrader!!!!

2021年12月27日

Volwaardige escaperoom voor thuis

Eerste kerstdag gespeeld met 4 personen.
Hele leuke escaperoom met spannende elementen, waar je echt een avondje mee vermaakt kan worden.
Extra puzzelen omdat we al (te) snel alles open hadden, waardoor we niet wisten wat we wanneer moesten gebruiken.
Op een gegeven moment konden we niet verder, maar wilde we niet direct de QR-code gebruiken omdat we dachten dat die alleen bedoeld was voor hints als je er niet zelf uit kon komen. Maar achteraf bleek dat je hem sowieso toch nodig had, voor verdere instructies.
Ik heb overigens geen idee waarvoor het kaartje "mijn lot is jouw lot" bedoeld was. Die hebben we uiteindelijk niet gebruikt, en ik lees hier ook nergens iets over in de hints (die we na afloop nog hebben bekeken).
Ik weet niet zeker of het daardoor kwam, maar mijn dochter kreeg een allergische reactie (heftig niezen en jeukende ogen) nadat we het poppetje erbij hadden gehaald en gebruikt.

2021年12月26日
5つ星のうち3の評価

Leuke Escape Box, maar...

Leuke Escape Box met een goed verhaal, maar doordat we meerdere onderdelen onbedoeld eerder hadden gevonden/opgelost gingen een aantal puzzels aan ons voorbij, kregen we veel info te vroeg en werd het onoverzichtelijk.
Plus de smartphone integratie werkte niet altijd even goed.

2021年12月13日

Voor de originaliteit een 10

Op sinterklaasavond met het hele gezin de escapebox message from beyond gespeeld.
Wat een creativiteit zit er in die doos verpakt. Elk onderdeel in de uitdaging om de vloek op te heffen is zo origineel bedacht. We hebben het lot getart en een geweldig leuke avond gehad. Een aanrader voor thuis.
Henk-Jan, Amstelveen

2021年12月7日
5つ星のうち4の評価

Message from Beyond, te leuk om te laten liggen

We waren begonnen met 3 maar al heel snel haakte er eentje af. Simpelweg omdat dit niet zijn ding is. Vriendin en ik zijn uren zoet geweest op de zaterdagavond. Vond het geniaal in elkaar gezet, niet te makkelijk maar ook zeker niet te moeilijk. Leuk onderwerp en prijs/kwaliteit prima. Wat een tijd en energie is er gestoken in dit spel. Heb er ongelooflijk veel plezier aan beleefd. Onze fout was dat we meteen van alles gingen uitzoeken i.p.v. goed te kijken met wat te beginnen. Als we dat hadden gedaan waren we zeker sneller klaar geweest en had er meer structuur in gezeten maar ik hoop zeker op een volgend spel.

2021年12月5日
5つ星のうち5の評価

Mooie en spannende escape box

Super mooie escape room box! Mooi gemaakt en een heel spannend verhaal met mooie effecten. Wij waren met z'n zessen in een klein half uur klaar. Dit was de beste thuis escape room die we tot nu toe gegaan hebben!

2021年12月4日

Trustpilot エクスペリエンス