Esplay レビュヌ 223

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.6

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bannade först pÃ¥ en mÃ¥nad för dÃ¥ligt beteende. fick inte matchen eller nÃ¥got för att visa hur jag har brutit mot regler. Försökte alltid vinna och hadde kul med lagkamrater samt alltid 1.5 kd. efte... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

TyvÀrr har de alldeles för mÃ¥nga dÃ¥liga servrar. Hitboxen Àr sÃ¥ konstigt om man jÀmför med prem. TyvÀrr sÃ¥ fuskar för mÃ¥nga pÃ¥ prem sÃ¥ man kan knappt spela nÃ¥gonstans om man inte Àr sugen pÃ¥ en tysk s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag tycker att de delar ut ban för snabbt,har ej koll pÃ¥ nÃ¥got ! De bara delar ban som de inte gillar, eller de som spelar verkligen bra. Man köper SUPER PREMIUM betalar 250 kr i mÃ¥naden som en mobi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Grymt bra spelsida för att samla ihop communityt. Har spelat över 100 matcher och Àven i förluster sÃ¥ har jag kÀnt mig trygg pÃ¥ denna plattform. Finns alltid spelare som gnÀller men det har inte v... もっず芋る

2.6

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

jag Àlskaqr esplay

jag tycker esplay Àr fantastiskt bra jobb och vika sjuka gw ni har och allt ni gör för oss pÃ¥ esplay och alla pÃ¥ esplay Àr underbara och för pani boostar mig lite xD men iallafall ni gör ett super fint jobb esplay tack för detta att ni gjort esplay puss ÄLSKAR ER ESPLAY <3

Esplay Àr grymt!

Esplay Àr utan tvekan den bÀsta plattformen jag har spelat på! Den har verkligen fått tillbaka mitt sug för gaming, och jag har haft så många grymma matcher och roliga stunder hÀr. Communityn Àr fantastisk, och det Àr alltid lÀtt att hitta spelare att köra med, oavsett om det Àr gathers, turneringar eller bara casual games.

Plattformen Àr smidig, vÀlorganiserad och har en riktigt bra struktur för tÀvlingar, vilket gör att det kÀnns både utmanande och motiverande att spela. Jag gillar också att det finns en bra balans mellan tÀvlingsinriktat och avslappnat spelande, så det passar alla typer av spelare.

Esplay tar gaming till en ny nivå, och jag kan verkligen rekommendera det till alla som vill ha en seriös men samtidigt rolig spelupplevelse. Oavsett om du vill utvecklas, trÀffa nya spelare eller bara ha kul, så Àr Esplay helt rÀtt plats!

Bra på alla sÀtt!

Ett otroligt grymt community som vÀrnar om allas upplevelse ny som rutinerad spelare. StÀndiga förbÀttringar och arbeten som sker för att göra det Ànnu bÀttre!
Det ska vara kul att spela och hÀr på Esplay Àr det exakt så :)

5぀星のうち5の評䟡

Har du inte skaffat ett konto, gör det direkt.

Hemsidan Àr en bra plats för alla oss som Àlskar att spela Counter Strike 2. Dessutom på en svensk plattform för svenska spelare. En hemsida med bra klimat, mycket tÀvlingar och turneringar erbjuds. Och inte nog med det. Det Àr helt gratis att spela på sidan och det droppas saker hela tiden till spelare. Man har också bra möjlighet till att kunna hitta nya vÀnner att spela med! Sidan Àr solklart 10/10 !!

Mycket bra sida för Svensk CS

Mycket bra sida för Svensk CS. Perfekt plattform för dig som vill börja som streamer och skaffa dig ett svenskt cs community. Hela sidan Àr gratis vilket Àr helt fantastiskt, underbara sponsorer! Det enda som krÀvs Àr att verifiera sitt egna bankid om man vill låsa upp fler möjligheter! Underbart Crew & Fantastiska spelare på plattformen, mycket kÀrlek och positivitet. Spaces har varit en mycket bra funktion dÀr du enkelt kan bygga ett community. Samarbeten med företag vilket ger oss anvÀndare möjlighet att vinna sjuka priser! Inget kan gå fel, Nu kör vi! <3

5぀星のうち5の評䟡

Detta Àr en fantastisk sida med

Detta Àr en fantastisk sida med engagerat folk som driver sidan framåt för svensk CS. Matchmaking, turneringar, ladders och mycket mer går att hitta på denna sida. Det var på esplay man blev påmind om varför man egentligen fortfarande spelar CS.

KÀnner du dig inte nöjd med din upplevelse på sidan så tÀnk på att som anvÀndare har man alla chanser att lÀmna feedback för både förbÀttringar på det som redan finns och Àven nya förslag på sånt de tycker saknas.

5぀星のうち5の評䟡

Bra plats för hÀrliga Counter Strike Spelare!

Hemsidan Àr en bra plats för att spela Counter Strike på Svenska!

Inte nog med att det Àr ett bra klimat men man har också bra möjlighet till att kunna hitta nya vÀnner och spela med!

Det kommer alltid finnas idioter - det gör det oavsett vart man spelar, men hÀr kÀnns det som att man faktiskt gör något åt det!

10/10 för Esplay i min upplevelse!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。