Super service
Tak for pakken jeg har modtaget fra jer, den fineste indpakning en hilsen og en prÞve pÃ¥ serum ð. Nem og overskuelig hjemmeside. Tak for god betjening og hurtig levering.
Jeg har bestilt en creme til min mormor i fÞdselsdagsgave, det var mega nemt og hurtigt. Da den kom hjem var der en lille tester med og en lille pose snollerð¬
Mega god oplevelseâïž
Nem og overskuelig hjemmeside, med hurtig leveringð fantastiske produkter. KÊmpe anbefaling herfra
Esthetixshop.dk er virkelig nem og behagelig at handle på. Jeg fik hurtig overblik over produkterne. Jeg havde et spÞrsmål til kundeservice og fik i lÞbet af kort tid et kompetent svar. De var imÞdekommende og meget hjÊlpsomme. Jeg fÞlte mig både tryg og godt behandlet som kunde. Bestillingen gik glat og varerne kom hurtigt og pÊnt pakket frem.
God service, hurtig levering og gode produkter :)
Super overskuelig webshop og hurtig levering. KÊmpe anbefalinger herfra ð€©
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Esthetixshop! Produkterne er af hÞj kvalitet, og servicen er både hurtig og personlig. Bestillingen blev leveret til tiden, og jeg fÞlte mig godt vejledt under hele processen. Det er tydeligt, at de går op i kundetilfredshed. Kan varmt anbefale!
Fantastisk service og hurtig levering ððŒð€© De er sÃ¥ sÞde bÃ¥de i kundeservice og nede i klinikken. De har gode priser. Jeg kan kun anbefale dem og jeg handler altid hos dem. Kunne jeg give dem 10 stjerner, sÃ¥ havde jeg gjort det! ð
âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk oplevelse hos Esthetixshop.dk!
Bestillingen var nem og overskuelig, leveringen hurtig, og produkterne levede fuldt ud op til mine forventninger. Kvaliteten er virkelig i top, og man kan mÊrke, at der er fokus på både professionalisme og kundetilfredshed. Kundeservice var desuden hurtig til at svare og meget hjÊlpsom. Jeg handler helt sikkert her igen og kan varmt anbefale Esthetixshop.dk til andre.