レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ben 3 x met Estivant op vakantie geweest allemaal top vakanties. Kinderen worden vermaakt extra activiteiten zijn leuk nette tent etc. Helaas moest ik dit jaar wegens prive omstandigheid annuleren. A... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helaas een slechte ervaring. Schrijf deze review omdat estivant zelf de klachten over de reisleidster niet serieus neemt en alles geloven wat zij zegt zonder krotisch te bekijken wat er in zijn tota... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De jonge reisleiding kon helaas de grote groep met kinderen niet managen. Er was veel ruzie onderling binnen de groep kinderen en de leiding deed daar weinig aan. Ik vermoed dat wij echt pech hebb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

5e x Estivant, dat zegt al wat. Team in Bled was onwijs enthousiast. Prachtige omgeving, mooie camping, schoon sanitair, veel gave activiteiten. Enige minpuntje, s avonds geen plek waar de tieners me... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Estivant is al meer dan 20 jaar dé specialist in eenoudervakanties. Zorgeloze vakanties voor ouder én kind. Bekijk al onze alleenstaande ouder vakanties.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Prettig en toegankelijk.

Fijne site waar je makkelijk kunt zoeken en vergelijken. Ook leuk dat er een online meetingpoint is om vragen te stellen en jezelf voor te stellen aan de anderen die mee gaan naar de bestemming en week die je geboekt hebt. Ook de klantenservice is makkelijk bereikbaar en heel behulpzaam en vriendelijk. De reis moet nog komen, maar tot op heden heel tevreden!

2022幎2月11日
5぀星のうち3の評䟡

Meeste informatie was heel duidelijk en

Meeste informatie was heel duidelijk en overzichtelijk. Ik kon alleen niet goed vinden wat voor activiteiten er bij de vakantie inbegrepen zit. Het geen waar je extra voor betaald was duidelijk aangegeven, maar ik zocht naar wat meer duidelijkheid over wat dan inclusief activiteiten is.
Groetjes Anneloes

2022幎2月7日

Estivant Vakanties からの回答

Goed punt Anneloes, daar moeten we iets aan doen. Bedankt voor de tip!

5぀星のうち4の評䟡

Prettige site.

Prettige site, ik kon snel vinden wat ik zocht. Wel zou het fijn zijn als je voordat je daadwerkelijk een boeking doet kunt zien wat de leeftijden zijn van de kinderen die meegaan. Hierdoor weet je of er voldoende leeftijdsgenootjes mee gaan en dat de kinderen dan makkelijker aansluiting zullen vinden.

2022幎2月6日
5぀星のうち2の評䟡

Ongewenste marketing

De vakantie is nog geen 24 uur geleden geboekt en er zijn al twee marketingmails binnen gekomen. Ongewenst.
Antwoord op reactie:
Klopt, 1 marketingmail via singlereizen en 1 via jullie met de vraag om een review=ook marketing.
Voor de klant is er geen onderscheid, want het gaat om dezelfde boeking. Wellicht handig om daar iets over af te spreken. Ook de vraag om een review kwam veel te snel. De factuur was nog niet eens betaald.
Overigens heb ik na bovenstaand review een zeer behulpzame medewerker aan de lijn gehad.

2022幎2月5日

Estivant Vakanties からの回答

Bedankt voor je feedback! En wat vervelend dat je ongewenste mailtjes hebt ontvangen. Ik heb even gekeken, maar als het goed is heb je van ons alleen een uitnodiging gehad voor deze review en een boekingsbevestiging. Verder zie ik dat je via een andere aanbieder (website) bij ons hebt geboekt. Kan het zijn dat daar de marketingmails vandaan komen?

Team Estivant Vakanties

5぀星のうち4の評䟡

Ik ga nu al 3 jaar met Estivant op

Ik ga nu al 3 jaar met Estivant op vakantie, top organisatie. Nu voor het eerst skiën....en daar hebben we zin maar zorgde voor wat uitdagingen, omdat de kamer op aanvraag was en hotel vol, uiteindelijk is het opgelost. De reactie en hulp van de medewerkers is top, toch zou ik duidelijker communiceren dat er een kans bestaat dat het niet doorgaat, om teleurstelling te voorkomen. Verder nog steeds heel blij dat ik dit concept tegen ben gekomen. Ciao Pauline

2022幎2月3日

Estivant Vakanties からの回答

Goed punt Pauline! Gaan we naar kijken. Veel plezier in de sneeuw!

Top weken

Wij gaan dit jaar voor de 5e keer weg met Estivant. Het zijn altijd top weken, waar we het hele jaar naar uitkijken. Mijn dochter is nu 8,5. Ik vind de klantenservice ook altijd erg vriendelijk en behulpzaam!
Nicole

2022幎1月23日