レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej jag heter Alireza Alizadeh jag bor i Jönköping Sverige min adress:Sagogatan 5 C Lgh 1102, 55449 Jönköping Sverige mitt mobilnummer:+46760966620 mitt ordernummer: ZSXTNFIXV orderdatum:2024-03-15 ja... もっず芋る

LektÀltet gick sönder pÃ¥ mindre Àn en vecka. Pinnarna som ska hÃ¥lla upp det sticker ut pÃ¥ tvÃ¥ sidor. Estore var snabba pÃ¥ att svara pÃ¥ min reklamation och löste snabbt problemet! Stort tack till Jul... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en steppemaskine, men desvÊrre var ledningen til skÊrmen knÊkket over. Det kunne de midlertidig ikke gÞre noget ved, sÃ¥ jeg blev tilbudt kompensation for det. Jeg fik hele belÞbet for... もっず芋る

䌁業情報

1. 雑貚店
  2. カヌ アクセサリヌ店
  3. 携垯電話アクセサリ店
  4. ディスカりント ストア
  5. 電子機噚アクセサリ卞業者
  6. フィットネス甚品店

圓該䌁業による蚘述

Leksaker till barnen, laptopbord till hemmakontoret och nya kastruller till köket i ett enda prisvÀrt paket. eStore erbjuder ett brett sortiment av produkter i många kategorier till hela familjen. Både lager och kontor ligger i Sverige. VI erbjuder alltid 30 dagars öppet köp och ett års garanti på alla produkter. Vi erbjuder trygga betalmetoder som Klarna, Swish och kortbetalning. DU kan vÀlja om du vill ha paketet hem till dörren, till ditt ombud eller hÀmta ut i paketskåp. Vår kundtjÀnst finns tillgÀngliga via telefon, livechatt och mail - alltid redo att hjÀlpa dig med frågor och funderingar!

4.0

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

1䞇件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

TyveknÊgte

Hold jer langt vÊk fra den butik, de trÊkker ulovligt dine penge med det samme, helt uden at sende dine varer. Det er ikke lovligt i Danmark pengene må fÞrst trÊkkes når varerne sendes. Jeg har tÊnk mig at melde dem til Politiet og min bank vil krÊve tilbagebetaling af mine penge. En butik der ikke svarer og varerne sender de ikke. så det er tyveri de kÞrer en ulovlig forretning i Danmark

2026幎3月21日

MÃ¥ske er det unfair?

MÃ¥ske er det unfair?
Ved nemlig ikke om Dao eller estore er dem, der har ansvar for at levere pakken hos Silvan flere km vÊk. Da jeg bestilte, valgte jeg levering til en shop tÊt på mig. Jeg har ikke bil. Den er for stor til bus. Så. Gider lissom ikke handle her mere.

2026幎3月21日

Fup og fidus firma

Sjovt at denne hjemmeside har 2 steder at bedÞmme dem - rent fup og fidus - de er ikke til at stole på!!!!! Lad vÊre at kÞbe her, og ej heller på deres anden svenske side!

2026幎3月7日
自発的なレビュヌ

Jeg handlede hos Estore og kÞbte i den

Jeg handlede hos Estore og kÞbte i den anledning en kontorstol. Stolen havde en defekt som naturligvis kan forekomme hos andre stole ved også andre butikker, men de 5 stjerner går til den tillidsfulde service, da jeg modtog hele belÞbet retur! Det giver kun ro i maven til at handle hos jer igen.

2026幎1月28日

Leveringstid og dårlig kundeservice

Jeg har d.10. december bestilt en vare, og her d.21. december har jeg endnu intet hÞrt noget fra firmaet om afsendelse. Jeg har rykket kundeservice 2 gange for svar, men intet hÞrt. BelÞbet er trukket fra min konto. Jeg kan på ingen måde anbefale at kÞbe noget fra eStore.

2025幎12月21日
自発的なレビュヌ

UseriÞs firma og for lang leveringstid

Jeg bestilte en varer d. 4/12, hvor planen er at det skulle vÊre en julegave og de skriver forventet levering mellem d. 10-17. dec. De var hurtige til at trÊkke pengene (lige efter bestilling), men jeg har fÞrst modtaget en mail d. 14/12 om, at pakken afsendes. DernÊst har jeg prÞvet at kontakte kundeservice, men stadig intet hÞrt. Jeg kan lÊse på andre anmeldelser, at levering er de ikke skarpe til og tÊnker også at kunne vinke farvel til denne julegave, da pakkefirmaet stadig ikke er kommet i besiddelse af varen endnu og vi har i dag d. 16/12 og påtÊnker ikke, at den ankommer i morgen:/ Kan derfor ikke anbefale dette firma. Det virker simpelthen for useriÞst!

2025幎12月16日

5 days to send the order

5 days to send the order - when u try to cancel they claim its already sent although track n trace tells another story - They do not answer the phone and way to long to respond on mail and not helpful with order cancelation they will rather lie to u as a costumer

EivÀt vastaa meileihin

EivÀt vastaa meileihin. Salasanan nollaus toimii 24 h tunnissa,jonka aikana salsanan uusimisyritys on jo canceloitunut. Tilauksesta ei tullut mitÀÀn tositetta. Vain kiitosmeili ostoksesta ilman tietoja siitÀ ja uutiskirjeen tilauksesta. Ei hyvÀltÀ nÀytÀ. Saa nÀhdÀ tuleeko tilaus 2026 aikana tai ylipÀÀtÀÀn ollenkaan. En suosittele. Kirjoitettu 15.12.2025

自発的なレビュヌ

For det fÞrste bruker dere altfor lang

For det fÞrste bruker dere altfor lang tid til å sende varer, ihvertfall opplevde jeg det! Når jeg fÞrst får beskjed om at varen er ankommet nÊrmeste hentested, så har det gått så lang tid at jeg ikke trenger den lenger da jeg har skaffet meg tilsvarende et annet sted! Når jeg forsÞker å kontakte dere på telefon, blir det bare brutt! Dette skjer hver gang jeg ringer dere, enda det står tydelig på deres nettside at telefontid er alle hverdager fra 10-14. Som kunde foretrekker jeg helst å prate med en saksbehandler og IKKE måtte chatte med en robot! Elendig service, og kommer aldri til å bestille noe mer fra dere!

Aldrig mer köp hÀr!

BestÀllde för 2 veckor sedan och inte fått en enda avisering om vad som hÀnder förutom orderbekrÀftelse. Försökt få kontakt med företaget flertalet gånger via mail men inget svar. Ringer under deras öppettider men går inte att komma fram, det blir bara ett automatsvar och sedan lÀggs det på.
Otroligt dåligt att inte ens få tag i dem och inte veta någonting om sin order som skulle levereras inom 1 vecka.
Kommer aldrig mer handla på detta företag.
Under all kritik.

自発的なレビュヌ

Elendig webshop med elendige produkter

KÞbte i august 2024 en skumsÊbe dispenser, som gik stykker efter 8 måneder. Fik efter en del besvÊr tilsendt en ny, som nu også er gået i stykker. Har nu skrevet til deres support 2 gange, og har ikke fået respons på nogen af henvendelserne.
Så slet og ret, elendigt produkt fra en elendig webshop. 😡

2025幎12月7日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。