レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Omdöme för Euromaster HÀggvik/KuskvÀgen Otroligt bra! VÀldigt trevligt och bra bemötande, proaktivt och tog kontakt innan dÀckbyte om att det ingick torkarblad och spolarvÀtska. Punktliga och sn... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Försökte boka tid för dÀcksbyte men det vÀgrade man med hÀnvisning till att man inte fÃ¥r ha sommardÀck pÃ¥ bilen i mars mÃ¥nad. Uselt att en dÀckverkstad inte kan ge rÀtt information. Det Àr skillnad p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Euromaster i Trelleborg. Ärliga, kunniga och snabba. Rekommenderas. Hade punktering. De lagade dÀcket utan nÃ¥gra kommentarer. Priserna Àr satta innan. Inga konstiga överraskningar. De drog bultarn... もっず芋る

䌁業情報

1. タむダ専門店
  2. 自動車郚品店
  3. カヌ アクセサリヌ店
  4. ホむヌル専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Köp eller byt till bra dÀck, fÀlgar och hjul hos Euromaster billigt online eller på verkstad.

• StormhallsvÀgen 6, 432 32, Varberg, 米囜

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Omdöme för Euromaster HÀggvik/KuskvÀgen

Omdöme för Euromaster HÀggvik/KuskvÀgen

Otroligt bra! VÀldigt trevligt och bra bemötande, proaktivt och tog kontakt innan dÀckbyte om att det ingick torkarblad och spolarvÀtska. Punktliga och snabba, följer upp med sms och lÀnk med fordonskontroll.
Har Àven dÀckförvaring dÀr - De Àr toppen och Lollo i receptionen Àr en stjÀrna.
Tack så mkt!
/Kicki Lindgren

2026幎3月26日

Bristande kommunikation

Bristande kommunikation dvs att olika medarbetare ger olika information. Det inger inte förtroende hos kund. Jag har informerat berörd verkstad om mitt missnöje. Jag har enligt verkstan sjÀlva betalt för mycket för genomförd tjÀnst men har inte fått några pengar tillbaka. Jag Àr besviken och kommer inte att återvÀnda.

2026幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

VÀgrade montera sommardÀck på bilen.

Försökte boka tid för dÀcksbyte men det vÀgrade man med hÀnvisning till att man inte får ha sommardÀck på bilen i mars månad. Uselt att en dÀckverkstad inte kan ge rÀtt information. Det Àr skillnad på att ha sommardÀck monterade på bilen och att köra med sommardÀck i vintervÀglag.
VÀnd er till en seriös firma istÀllet

2026幎3月3日
5぀星のうち1の評䟡

slarvade bort min navkapsel och ljög

Köpte och förskottsbetalade fyra nya vinterdÀck med montering och balansering.
Euromaster slarvade bort min navkapsel och ljög om hur den försvunnit. Ingen dyr sak att köpa en ny men slarvar man bort eller har sönder kundens grejer så sÀger man till vad som har hÀnt. Vet att alla fyra hjulen hade navkapslar innan jag lÀmnade in dom eftersom jag sjÀlv lastade in dom i bilen. Sen var man också inne och pillade i ECUn och gjorde nån uppdatering jag inte bett om och nu går inte KörfÀltsassistansen att stÀnga av. Ringer och pratar med stationschefen som naturligtvis beklagar och varken vet eller hört talas om nånting om någon navkapsel eller uppdatering.

2025幎11月5日

Euromaster VÀxjö

Var inne på FRI funktion kontroll. Efter detta mÀrkte jag att bilen var skrapat på vÀnster fram. Jag åkte tillbaka till verkstaden,men fick inte prata med mannen som kollade på min bil. Hans chef var tydlig att det var inte han som skadade bilen.
En "fri" kontroll kommer att kosta mig nu 6000kr. i sjÀlvrisk och extra huvudvÀrk!

2025幎12月19日

Omdöme riktar sig till Euromaster Vulko

Omdöme riktar sig till Euromaster Vulko bildÀck i Eslöv.

Han som konstaterade att han Àr chef har ett bemötande som under all kritik!

Till och med skrek på oss och lade på luren tre gånger i rad, blott för att vi tog upp en upplysning samt ville Àndra en bokad tid.

Har haft flera uppsÀttningar hos Euromaster genom åren och detta Àr det första gång såna intrÀffade.

Vi mår fortfarande inte bra och depressiva.

2025幎11月24日
5぀星のうち2の評䟡

NÀtbokning

Om ni till och med skickar ut mail till era filialer varför folk kommer utan bokad tid pga att er hemsida Àr idiotisk så borde ni kanske göra en Àndring på hemsidan. Det Àr ju inte så att ni Àr ett litet företag utan ett ganska stort företag som borde vett att förstå en sådan sak.

2025幎11月20日
Euromaster AB ロゎ

Euromaster AB からの回答

Hej Johan,
tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse. Vi förstÃ¥r att det skapar frustration nÀr hemsidan inte upplevs som tydlig och nÀr det i sin tur leder till missförstÃ¥nd kring bokningar. Det ska sjÀlvklart vara enkelt att veta vad som gÀller – bÃ¥de för dig som kund och för vÃ¥ra verkstÀder.

Vi tar din feedback på största allvar och arbetar löpande med att förbÀttra både informationen och funktionaliteten på vår hemsida. Din synpunkt hjÀlper oss i det arbetet, och vi beklagar att du har drabbats av onödigt strul.

Om du vill får du gÀrna höra av dig till vår kundservice så att vi kan titta nÀrmare på just det du upplevt och sÀkerstÀlla att det inte hÀnder igen.

Tack igen för att du hörde av dig. Din trygghet och upplevelse hos oss Àr viktig.

Respektlöst och slarvigt utfört arbete Euromaster Varberg

Jag lÀmnade in min bil hos Euromaster Varberg för ett enkelt dÀckbyte eftersom jag bestÀllt nya sommardÀck. NÀr de var klara och jag kom hem sÃ¥g jag att de hade skrapat lacken pÃ¥ bakskÀrmen under bagageluckan – tydliga mÀrken som absolut inte fanns dÀr innan. NOTERA bilen polerades för en mÃ¥nad sedan!

Detta Àr ett solklart bevis på hur oaktsamt och slarvigt de hanterar kundernas bilar. Det finns noll respekt för varken fordonet eller kunden. Att en auktoriserad verkstad kan orsaka skador vid något så enkelt som att lasta på gamla dÀck Àr under all kritik.

2025幎9月9日
Euromaster AB ロゎ

Euromaster AB からの回答

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det Àr verkligen trÃ¥kigt att höra att du upptÀckt mÀrken pÃ¥ bilen efter besöket hos oss – sÃ¥ ska det sjÀlvklart inte bli.

Vi hade uppskattat om du hört av dig direkt nÀr du såg reporna, så vi snabbt hade kunnat titta på det tillsammans. Du Àr varmt vÀlkommen att komma förbi eller kontakta oss så att vi kan gå igenom bilen och göra en ordentlig bedömning. Vi tar sådana hÀr frågor på stort allvar och vill gÀrna reda ut vad som kan ha hÀnt och hitta en lösning som kÀnns bra för dig som kund.

Hoppas vi hörs snart.
VÀnliga hÀlsningar,
Euromaster Varberg

5぀星のうち3の評䟡

Extremt överprisad offert – sparade över 15 000 kr genom att sjÀlv köpa delarna

Det visade sig att det bara var en bussning som var sliten, men istÀllet för att byta den erbjöd verkstaden att byta hela bÃ¥da lÀnkarmarna – för att de inte ”hade rÀtt verktyg” att göra det enklare jobbet.

Jag bad om en offert för att byta bÃ¥da bakre nedre lÀnkarmarna. Svaret blev en totalsumma pÃ¥ nÀstan 20 000 kr – utan att ens inkludera hjulinstÀllning.

Efter att ha gjort egen research kunde jag köpa rÀtt delar för 765 kr och få jobbet utfört på annat håll för under 2 000 kr. HjulinstÀllning tillkommer såklart, men Àven med det inrÀknat hamnade hela jobbet på under 4 000 kr totalt.

Jag förstår att verkstÀder har omkostnader, men ett påslag på över 400 % utan ens att nÀmna hjulinstÀllning Àr inte rimligt. Det Àr svårt att inte uppleva det som ett försök till ocker.

Rekommenderar att man alltid jÀmför priser och ifrÃ¥gasÀtter offerter – man kan spara mycket pengar.

2025幎5月28日
5぀星のうち5の評䟡

Euromaster i sisjön hjÀlpte mig med

Euromaster i sisjön hjÀlpte mig med inköpta vinterdÀck med fÀlg.
De kom till mig och sa att balanseringsvikter lossnat och ett dÀck var det 120gr obalans på.
De löste det galant och fick ner det till 35gr.
Balansen blev så bra att det kÀnns som sommar dÀck.
Ärliga och jÀtteduktiga.

2024幎12月2日

Rekommenderar Euromaster i Kalmar

Rekommenderar Euromaster i Kalmar . Alltid mycket trevligt bemötande och hjÀlpsamma. Jag körde dit och bad dom kolla mina dÀck då dÀckskiftarna vÀgrat sÀtta dit dom. De kom 2 st och kollade dom . Bokade tid och nu sitter dom perfekt

2024幎11月14日
5぀星のうち2の評䟡

Köpte en uppsÀttning dÀck som de

Köpte en uppsÀttning dÀck som de krÀngde på.
I fakturan stod det att balansering var utförd.

NÀr jag körde ut på motorvÀgen upptÀckte jag vibrationer och såg då att de gamla vikterna fortfarande var monterade vilket uppenbart var orsaken.
NÀr jag sjÀlv skulle skifta från sommar- till vinterhjul så mÀrkte jag att de Àven hade satt ditt hjulbultarna med på tok för högt moment vilket resulterade i en trasig gÀnga i hjulnavet som jag sedan fick byta.

2023幎10月11日
5぀星のうち5の評䟡

Euromaster i Trelleborg rekommenderas..

Euromaster i Trelleborg. Ärliga, kunniga och snabba. Rekommenderas.
Hade punktering. De lagade dÀcket utan några kommentarer.
Priserna Àr satta innan. Inga konstiga överraskningar. De drog bultarna med momentnyckel. Proffsigt.
Jag frågade om de kunde kolla om avgassystem lÀckte medan bilen Àndå var på lyften. Det gjorde de utan att tveka. De tog inget extra betalt heller.

2024幎6月10日

Jag kÀnner mig lurad

Hej, god morgon!

Mitt namn Àr Jaime och jag bor i Östersund.
Den 1 maj Ã¥kte jag för att byta dÀck pÃ¥ Östersunds dÀckstation pÃ¥ följande adress;
MinnesgÀrdsgrÀnd 4F, 831 45 Östersund.
Jag har varit dÀr två gånger tidigare år och har inte haft några problem.
Men den hÀr gången fick jag veta att det var fyra skruvar i dåligt skick som hade skadat gÀngan dÀr hjulet sitter fast.
För varje skruv tar de 300 kr, och hur vet jag att de inte har gjort det sjÀlva med en skruvmejsel?
Det finns alltid oerfarna mÀnniskor som anvÀnder samma tryck för alla bilar och om de sÀtter skruven fel och skadar gÀngan på bilen och då måste jag betala för det.
då får jag betala för det.
Det Àr otroligt att den som organiserar arbetet sÀger till mig att han måste betala killarna och för det tar han 300kr för varje skruv,
dÀckbyte och balansering, totalt 1799 dollar.
De skadar min bil och dessutom tar de betalt av mig, som om jag hade skadat den, eftersom de måste tjÀna pengar för att betala killarna som arbetar dÀr.
De måste tjÀna pengar för att betala dem som arbetar dÀr. Jag kÀnner mig lurad och ser det som stöld. Jag tror inte att jag kommer att
Jag kommer aldrig att byta dÀck dÀr igen.
Jag hoppas att detta inte Àr ett knep för att tjÀna mer pengar. För hur kan du sÀga att de inte passar skruvarna. Du kan inte åka dÀrifrån med tre dÀck.

BÀsta hÀlsningar och ha en trevlig dag.
Jaime.

2024幎5月1日