eVape - Din pålidelige partner inden for e-cigaretter og tilbehÞr
Hos eVape er vi specialister i e-cigaretter, e-vÊsker og tilbehÞr til både nye og erfarne dampere. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte mÊrker, der sikrer den bedste dampoplevelse. Vores fokus er på hÞj kvalitet, god kundeservice og konkurrencedygtige priser.
Vi er passionerede omkring at hjÊlpe vores kunder med at finde de rette lÞsninger, uanset om du leder efter dit fÞrste starterkit eller avanceret udstyr. Med hurtig levering, fair priser og kompetent vejledning strÊber vi efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du handler hos os.
Butikker
BesÞg os i vores butikker i HolbÊk og Roskilde, eller shop nemt og bekvemt online på vores hjemmeside. Vi står altid klar til at hjÊlpe dig med at finde det perfekte produkt, uanset hvor du handler.
Levering
Hos eVape tilbyder vi hurtig levering og i de fleste tilfÊlde, kan du forvente dag til dag levering, når du vÊlger GLS. Generelt er alle online ordre fremme efter max 2 dage i 98% af vores handler. Bor du på Þerne skal du forvente en ekstra dags levering.
Historie
eVape har eksisteret siden starten af 2019 og har derved godt 6 år på bagen. Vi startede med en lille hjemmebrygget webshop og har siden da åbnet butikker i både HolbÊk og Roskilde, med flere på vej.
Online har vi ekspederet mere end 7000 ordre og i vores butikker nÊrmere vi os 100.000 transaktioner.