ZÅodzieje. Pobrali kasÄ za bilety na Phantom Of The Opera, spektakl zostaÅ odwoÅany, a oni nie oddali pieniÄdzy, choÄ mija juÅŒ prawie miesiÄ c od wydarzenia (oczywiÅcie ponad miesiÄ c od zapÅaty za bile... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
5 dni po zakupie nadal nie wysÅano biletu i widzÄ status "przygotowanie do wysyÅki". W dzisiejszych czasach dramat i kompletny brak profesjonalizmu. Ostatni raz korzystam z Eventim przy zakupie bile... ãã£ãšèŠã
Dzieci do 18 miesiecy za darmo. Ok fajnie. Ale wydarzenie zostaÅo przeniesione o 3 miesiace pozniej j dziecko mialo juz 21 miesiecy. Mielismy 2 bilety z zona, bo dziecko za darmo. Jednak na wejsciu ni... ãã£ãšèŠã
Jakby daÅo radÄ to daÅabym zero gwiazdek za obsÅugÄ, wydarzenie zostaÅo odwoÅane i nie odzyskaÅam caÅej kwoty zwrotu pomimo ÅŒe wydarzenie zostaÅo odwoÅane z winy organizatora. Serdecznie nie polecam... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Scam
If I can only select less than 1 star⊠Itâs been 2 years and they didnât refund me for a Trapeton event that THEY cancelled 2 DAYS BEFORE IT SHOULD HAVE HAPPENED. With this âjokeâ they instantly won the reputation of scammers. How is it possible to cancel an event 2 days before when everything should have been already ready? And if you anyway make this stupid decision you must make sure that youâll be able to give people their money back. I keep writing them and I receive the same automatic message that supposedly they didnât get all the money back themselves and suppose they do everything they can to fix this. For 2 years?! Seriously?! Admit that you screwed up big time and try harder.
OszuÅci i zÅodzieje
Bilety kupione przez Eventim w 2022 roku. Koncert dwukrotnie przekÅadany (co póŠroku). W koÅcy w 2024 roku koncert zostaÅ odwoÅany, po roku od jego pierwszego planowanego terminu. ZgÅosiÅem do Eventim w październiku 2024 wniosek o zwrot kosztów za bilety. Po kolejnym miesiÄ cu braku odpowiedzi ze strony Eventim, po mojej kolejnej interwencji dostaÅem odpowiedÅŒ, ÅŒe Eventim nie byÅ organizoatorem koncertu tylko proÅrednikiem i nie moÅŒe mi oddaÄ pieniÄdzy za bilety. Pytam zatem komu pÅaciÅem pieniÄ dze kupujÄ c bilety za stronie Eventim ? MinÄÅo kolejne 6 miesiÄcy i brak kontaktu od Eventim. Czekam jeszcze 3 miesiÄ ce i jak nie dostanÄ kasy to skÅadam zawiadomienie na Eventim z art. 286 KK. Klient zapÅaciÅ Eventim kasÄ, Eventim skasowaÅ prowizjÄ, a gdy ÅŒÄ dam zwrotu kasy za odwoÅany finalnie koncert problem jest tylko klienta.
Dramat
Dramat. Bilety zakupione dwa lata temu. Koncert dwa razy przeÅoÅŒony, a póŠroku temu ostatecznie odwoÅany. Pomimo licznych zgloszeÅ, zwrotu 5 zakupionych biletów, wykonanych 8 razy telefonach, nikt siÄ nadal nie odezwaÅ. OtrzymaÅam tylko zapewnienia, ÅŒe otrzymam informacjÄ mailem. Od kilku miesiÄcy cisza. Zwrotu pieniÄdzy brak.
BRAK SÅÃW !! NIE POLECAM ABSOLUTNIE !!!
Zakupilem bilety na impreze 12 dni przed wigilia na prezent pod choinke dla dzieci. ( impreza dopiero w kwietniu 2025 ale zamowione byly bilety kolekcjonerskie jako prezent pod choinke i to w dodatku za doplata + koszt przesylki kurierem ) minela wigilia, minely swieta i biletow nadal nie ma. a dzieci nie dostaly prezentu pod choinke przez jakis uposledzonych ludzi, ktorzy pracuja w tej pseudo firmie !!!! Wstyd przed dziecmi, ze " gwiazdor " o nich nie pamietaÅ :( BRAK SÅÃW !!!
Firma antyklienckaâŠ
Niestety podpisujÄ siÄ pod negatywnymi opiniami Przedmówców. Zero elastycznoÅci. Zero podejÅcia proklienckiego. Bilety w formie wydruku praktycznie nie dostÄpnÄ i finalnie i tak trzeba zamawiaÄ wersjÄ cyfrowÄ , mimo sporej dopÅaty. Zdecydowanie nie polecam.
Bardzo nie polecam
MiaÅam problem z biletami, gdzie przyznano mi losowe miejsce, a nie takie jakie chciaÅam. Pierwszego dnia otrzymaÅam informacjÄ, ÅŒe nie da siÄ zmieniÄ, mimo ÅŒe problem wystÄ
piÅ po stronie ich serwera. Dzisiaj mówiÄ
c o tym samym problemie konsultant mnie zbyÅ mówiÄ
c, ÅŒe zobaczÄ
co siÄ da zrobiÄ i powiadomiÄ
mnie mailowo. W takich sytuacjach powinnam dostaÄ maila z numerem zgÅoszenia. Takiego nawet nie dostaÅam.
Kilka lat temu zamówiÅam bilet, ale do domu (na pamiÄ
tkÄ) i nie przyszedÅ, jak zadzwoniÅam do nich, to dostaÅam informacjÄ, ÅŒe wyÅlÄ
duplikat. RównieÅŒ go nie dostaÅam, wiÄc mimo ÅŒe zapÅaciÅam za taki rodzaj biletu to koniec koÅców miaÅam elektroniczny. Å»enada
Nie polecam! Anulowali koncert i juzÌ rok czasu nie odzyskuje duÅŒych pieniÄdzy! Korespondencja jest od poczÄ tku taka sama, ÅŒe nie ponoszÄ odpowiedzialnoÅci za sprzedaÅŒ biletów!!! Co za kpina! Jednak nie poddam siÄ i chyba spotkamy siÄ w sÄ dzie EVENTIM!
OszuÅci
Niestety nie ma zero. Oszustwo. Do tej pory nie oddali pieniÄdzy.
Bilety na Dysney zakupione
Bilety na Dysney zakupione , koncert odwoÅany, pieniÄdzy od roku brak a oni twierdzÄ
ÅŒe firma zbankrutowaÅa i sÄ
w sÄ
dzie. OszuÅci i zÅodzieje a 500zl na drodze nie leÅŒy
ZakupiÅam bilety na Szalone Dni Muzyki
ZakupiÅam bilety na Szalone Dni Muzyki, kwota zostaÅa pobrana i zaksiÄgowana, na zakoÅczenie zamówienia otrzymaÅam informacjÄ, ÅŒe nastÄ piÅ bÅÄ d techniczny, zamówienie zniknÄÅo z konta. OczywiÅcie po kontakcie z infoliniÄ , otrzymaÅam informacje ÅŒe nastÄ pi zwrot Årodków, ale w miÄdzyczasie bilety na koncerty wykupiono i odtworzenie tego zamówienia nie byÅo moÅŒliwe. Mam nadziejÄ ÅŒe otrzymam zwrot Årodków, ale biletów na koncerty nie jestem w stanie juÅŒ odzyskaÄ.
Brak zainteresowania klientem
Brak opieki nad klientem przy sytuacji odwoÅania koncertu. PóŠroku czekamy na jakiekolwiek informacje i zwrot. Nie polecam
Koncert który nie odbyÅ siÄ w marcuâŠ
Koncert który nie odbyÅ siÄ w marcu dalej nie ma ustalonej nowej daty wiÄc zdecydowaÅam siÄ na zwrot pieniÄdzy . Wszystko zgodnie z ich instrukcjÄ na stronie. PytajÄ c siÄ mailowo o cokolwiek w tej sytuacji to dostawaÅam tylko odpowiedzi ÅŒe jeszcze nie ma informacji na ten temat lub nic nie odpisywali. Nie dostaÅam szczegóÅów odnoÅnie caÅej sytuacji gdzie klient straciÅ pieniÄ dze i to nie maÅe. Brak profesjonalnego podejÅcia do klienta. Samemu trzeba siÄ upominaÄ o jakiekolwiek informacje . OdesÅaÅam im bilety, formularze o zwrot pieniÄdzy i ciÄ gle cisza ⊠Im powinno zaleÅŒeÄ na zajÄciu siÄ klientem w takiej sytuacji ÅŒeby kolejnym razem teÅŒ bilet zakupiÄ od nich i ÅŒeby klient siÄ nie stresowaÅ utratÄ pieniÄdzy. Nie polecam
365 dni udrÄki
Tak jak wspomniaÅam w poprzedniej recenzji- odwoÅanie imprezy Trapeton na 2 dni przed festiwalem. Mija ROK od odwoÅanej imprezy, zwrotu brak, od lutego br. kontaktu brak. Zbywanie, ÅŒe Årodki bÄdÄ
zwrócone jak dostanÄ
od organizatoraâŠKIEDY? Prawie 1000 zÅ mi sÄ
winni nie liczÄ
c kosztów za transport i nocleg, które poniosÅam.
PrzetwarzajÄ
pÅatnoÅÄ to powinni klientom zwróciÄ a od organizatora ÅciÄ
gaÄ we wÅasnym zakresie. Odradzam!!!
Eventim kpi z klienta
Eventim uwaÅŒa, ze musical Edith Piaf bez dziaÅajÄ cego mikrofonu artystki jest peÅnowartoÅciowy. Na reklamacje odpowiadajÄ po 3 tygodniach, oczywiÅcie jÄ odrzucajÄ c. Nie widza problemu w cenie 500zÅ za dwa bilety utworów, które nie mogÅy byÄ wykonane poniewaÅŒ organizator miaÅ totalny problem techniczny. Odradzam tÄ firmÄ. Fatalna obsÅuga pod kaÅŒdym wzglÄdem. Kpina z klienta.
Solidna firma.
Kurier dostarczyÅ bilet na koncert Yasmin Levy we WrocÅawiu tak jak powinno byÄ.Nie byÅo ÅŒadnych komplikacji podczas zamawiania i dostarczenia biletu na koncert.Solidna firma.
brak zwrotu pieniÄdzy ... naciÄ gacze
Do tej pory pieniÄ
dze za nieodbyty koncet w lipcu 2023 Trapeton nie zostaÅy zwrócone, brak jakiegokolwiek kontaktu z nimi, Årodki zostaÅy wpÅacone w marcu ub roku i do dzisiaj nie mogÄ
ich oddaÄ.
Nie polecam tej agencji, brak profesjonalizmu i nabijanie ludzi w butelkÄ.
ZakupiÅam bilety który majÄ
byÄ prezentem na ÅwiÄta, ale zamówienie nadal nie byÅo wysÅane. Zero kontaktu ze strony pomocy.
Trapeton Bash Festival - GdaÅsk
Two days before the Trapeton Bash Festival in GdaÅsk, which should have taken place the days 14-15/07/23, they cancelled the event. What is not normal is that after 2 months after the cancellation of the event they didn't refund the money.
It was sad that the event was cancelled but as far as they would have done the things in a proper manner after that, I can strongly bet that this level of anger wouldn't have take place among the people. I really can't understand why is it so difficult to make the refunds when you suppose not using that money as there was no event.
0 credibility.
Everything was ok