Vi havde en virkelig god oplevelse med Eventlageret og Michael. Vi skulle holde 2x30 Ã¥rs for 100 mennesker og lejede fadÞlsanlÊg og slushicemaskine. Michael var super rar og alt blev aftalt meget nemt... ãã£ãšèŠã
KÊmpe meget sjov og sikke en fantastisk service. Vi havde lejet promillebriller til vores sommerfest og de kom som lovet i en kasse med returlabel for let returforsendelse. Det bliver ikke sidste gan... ãã£ãšèŠã
Helt fantastisk fest-gimmick ð€© Vi lejede en popcornmaskine til vores sÞns dÃ¥bs- og 1 Ã¥rs fÞdselsdagsfest. Det var et kÊmpe hit hos gÊsterne, bÞrn som voksne. God kommunikation og fleksible og... ãã£ãšèŠã
Rigtigt god service, snakkede med Michael i telefonen hvor vi meget hurtigt aftalt det hele. Nemt at leje samt at returnere efter brug. Alle artikler var u rigtig fin stand og meget nemt at bruge. Som... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EVENTLAGERET tilbyder udlejning af professionelle DJs, festudstyr og sjove aktiviteter til alle typer af events. I kan f.eks. leje FadÞlsanlÊg, Slush Ice maskiner, popcornmaskiner, Bumper Balls, Promillebriller, StÞd armbånd, hÞjtalere og meget mere... EVENTLAGERET har Danmarks billigste priser på udlejning af festudstyr og sjove aktiviteter, alle EVENTLAGERETs DJs har minimum 10 års erfaring og sidst men ikke mindst, så tilbyder EVENTLAGERET også tilfredshedsgaranti på udlejning af alle deres produkter.
Farverland 5, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@eventlageret.dk
- eventlageret.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Rigtig god lÞsning, når du skal holde fest eller event
Timing og udlevering ved virksomheden. Super venlig og serviceminded. OpfÞlgning efter ordre, ved udleveringsdato og bekrÊftelse efter tilbagelevering. Klar og tydelig ekspeditionstidsinterval.
Et firma man kan regne med
Et firma man kan regne med, som gjorde tingene let for mig og holder hvad de lover. Og så er de ikke engang dyrere end andre på nettet. TvÊrtimod.
Rigtig god oplevelse
Vi havde en virkelig god oplevelse med Eventlageret og Michael. Vi skulle holde 2x30 års for 100 mennesker og lejede fadÞlsanlÊg og slushicemaskine. Michael var super rar og alt blev aftalt meget nemt. Om aftenen, dagen inden festen, blev vi opmÊrksomme på, at vi ikke havde fået plastikkopper med til fadÞlsanlÊgget. Jeg ringede til Michael, som 1,5 time senere troppede op med de manglende plastikkopper. Super god service og bare en rigtig god oplevelse.
God service og kommunikation inden ogâŠ
God service og kommunikation inden og ved reservation. Vi brugte promillebrillerne til vores sommerfest i forskellige discipliner og havde en mega god og sjov sommerfest. Det er ikke sidste gang vi booker hos Eventlageret.
Super god vejledning
Super god vejledning, fleksibel lÞsning til lys og diskokugle, som vitterligt gjorde vores fest enormt fed!
Fem stjerner
Jeg havde lejet en slushice maskine til en fest denne weekend. Hele forlÞbet har kÞrt upåklageligt med afhentning af maskinen, opsÊtning og brug hjemme, og aflevering igen.
Maskinen er meget nemt at betjene og rengÞre, og kommunikationen med Michael har vÊret hurtig og i orden.
Kan klart anbefale at leje en slushicemaskine igennem eventlageret.
KÊmpe meget sjov og sikke en fantastiskâŠ
Det bliver ikke sidste gang at jeg bruger Event lageret. En lille ting der kunne gÞre det hele meget lettere kunne vÊre en online formular man kunne udfylde, men det var nu ogsÃ¥ meget let at fÃ¥ fat i dem pÃ¥ mail ðð» Stor tommel op herfra.
Utrolig god og personlig service
Utrolig god og personlig service. Fleksibel på alle måder. En god popcornmaskine, der i den grad levede op til forventningerne. - Vender helt sikkert tilbage, når der igen er fest i gaden.
En fornÞjelse
Super kommunikation, alt levede op til forventningerne. Alt i alt en fornÞjelse.
StÞdarmbåndene fungerede perfekt
StÞdarmbåndene fungerede perfekt, servicen var sublim, og både afhentning og aflevering var enkel og effektiv. Michael var imÞdekommende, forstående og meget empatisk. 6 ud af 5 stjerner.
Nemt og god service og vejledning heleâŠ
Nemt og god service og vejledning hele vejen igennem ð€©ð
Super fin service
Super fin service. Svarede hurtigt på henvendelsen og kom med et tilbud, som nemt kunne betales over mobilepay. Sendte pakken, så jeg havde den allerede torsdag, hvor den skulle bruges lÞrdag. Retur forsendelse var nemt med det vedlagte label.
Alt spillede 100%
Maskinen virkede upÃ¥klageligt. Nem afhentning og aflevering og grundig instruks i hvordan den anvendes ð
Absolut en anbefaling
PÊne og rene maskiner, alt spillede! Michael svarer hurtigt og levererer alt til tiden. Absolut en anbefaling
Nemt og det virker bare som det skulle
Nemt og det virker bare som det skulle.
Vil klart bruge det sted igen.
God betjening
God betjening, venligt personale og god service. Vil helst sikkert bruge dem en anden gang.
Min bedste anbefaling herfra.
De svarer hurtigt på mails
De svarer hurtigt på mails, når man har spÞrgsmål og gÞr det nemt at leje hos dem, selvom man skal have varen tilsendt. Jeg modtog min pakke 2 dage fÞr jeg skulle bruge den, returlabel var vedlagt, så den skulle bare sÊttes på pakken inden returneringen - nemt!
Super service og alt virkede som det skulle
Super service og alt virkede upåklageligt. Vi lejede shuffleboard, beerpong og trÊstub. KÊmpe hit blandt gÊsterne til vores arrangement. Både levering og afhentning var helt problemfri, og det er bestemt ikke sidste gang vi booker hos eventlageret.
God information og venlig service