Frisk og sød, når kun det bedste er godt nok - ja, slikket og det øvrige sortiment ligeså! Christian fra kundeservice sendte mit humør højt til vejrs qua henvendelse omkring lev. af min bestilling Glæ... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det absolut bedste originale slik til halv pris. Jeg bruger Eventyrslik hver måned det sparer så meget når man spiser slik. God Service. Kæmpe kado herfra. 👍
Jeg lavede en større bestilling, som jeg hurtigt fortrød da jeg alligevel fandt et billigere alternativ. min ordrebekræftigelse kom kl. 15.49. 18 min senere (kl 16.07) sender jeg min anmodning... もっと見る
企業が回答しました
Altid hurtig til at svare. De er meget venlige og kommer med gode forslag hvis varen som er bestilt ikke er på lager. De har alt det jeg har bruge for og de er min Wasa snacks😁😁😁😁
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God oplevelse og gode priser
God oplevelse og gode priser. Jeg modtog en defekt æske slik, som Eventyrslik.dk prompte tilbød at erstatte med en ny eller erstatte med gavekort. Alt i alt en meget fin kundeservice og hurtig leverance.
Kan på ingen måde anbefales.
Har ændret min anmeldelse da eventyrslik da der er fundet en rigtig fin løsnin

Eventyrslik からの回答
Har idag fået varer men der manglede en…
Har idag fået varer men der manglede en familie pakke har sendt mail har ringet og kan ikke komme i kontakt med jer. Det var ikke en god service indtil jeg opdagede i havde en travl dag med tilbud så kort efter fik jeg svar og nu er pakken på vej.

Fantastisk service!
Fantastisk service!
God kvalitet og fantastisk service trods juletravlheden. GLS havde mistet pakken, hvilket medfører at de selv kørte ud og personligt leverede pakken, som var bestilt til en samarbejdspartner. Kun positivt herfra på de handler der er foretaget.

Super godt koncept
Super godt koncept, god service og levering. Rigtig god og sød kundeservice!

Super godt udvalg
Super godt udvalg! Gode priser og friske varer. Stor fan af de store mængder, så løber man ikke så hurtigt tør :P

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。