Eventyrslik レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Frisk og sød, når kun det bedste er godt nok - ja, slikket og det øvrige sortiment ligeså! Christian fra kundeservice sendte mit humør højt til vejrs qua henvendelse omkring lev. af min bestilling Glæ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Det absolut bedste originale slik til halv pris. Jeg bruger Eventyrslik hver måned det sparer så meget når man spiser slik. God Service. Kæmpe kado herfra. 👍

5つ星のうち3の評価

Jeg lavede en større bestilling, som jeg hurtigt fortrød da jeg alligevel fandt et billigere alternativ. min ordrebekræftigelse kom kl. 15.49. 18 min senere (kl 16.07) sender jeg min anmodning... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Altid hurtig til at svare. De er meget venlige og kommer med gode forslag hvis varen som er bestilt ikke er på lager. De har alt det jeg har bruge for og de er min Wasa snacks😁😁😁😁

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

God oplevelse og gode priser

God oplevelse og gode priser. Jeg modtog en defekt æske slik, som Eventyrslik.dk prompte tilbød at erstatte med en ny eller erstatte med gavekort. Alt i alt en meget fin kundeservice og hurtig leverance.

2021年1月26日
5つ星のうち5の評価

Kan på ingen måde anbefales.

Har ændret min anmeldelse da eventyrslik da der er fundet en rigtig fin løsnin

2021年1月22日

Hej Hanne.

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager din oplevelse. Vi er blevet fuldstændig overvældet over den tilslutning der har været på vores lagersalg. De PEPSI MAX til 40 kroner for en ramme med 24 som vi har over 1.000 rammer af, forsvandt som dug for solen den første time. Med mere end 500 køb i timen i de første timer, så kunne vores lagersystem ikke følge med ift. opdatering.

Netop på grund af begrænsede mængder har vi taget forbehold for udsolgte varer, og jeg beklager at vi - trods du stod tidligt op - ikke har kunnet levere det hele af din ordre.

Vi har udover ovenstående kompensation som du nævner også tilbudt dig en anden løsning for at sikre at du får de varer du har bestilt.

Håber vi ser dig igen - vores leveringssikkerhed uden for lagersalg er normalt over 99%.

Nicolai fra Eventyrslik.dk

5つ星のうち5の評価

Har idag fået varer men der manglede en…

Har idag fået varer men der manglede en familie pakke har sendt mail har ringet og kan ikke komme i kontakt med jer. Det var ikke en god service indtil jeg opdagede i havde en travl dag med tilbud så kort efter fik jeg svar og nu er pakken på vej.

2021年1月21日

Hej Helle.

Tak for din anmeldelse, og jeg beklager at vi har været helt lagt ned. Alle ressourcer er på lagersalget herude torsdag-lørdag. Men det betyder jo ikke at det er i orden at du ikke høre noget, så det beklager jeg.

Vi har sendt dig resten af pakken i går, så håber den når frem i dag.

Beklager endnu engang fejlplukket på vores lager.

Mange hilsener
Nicolai fra eventyrslik.dk

Fantastisk service!

Fantastisk service!

God kvalitet og fantastisk service trods juletravlheden. GLS havde mistet pakken, hvilket medfører at de selv kørte ud og personligt leverede pakken, som var bestilt til en samarbejdspartner. Kun positivt herfra på de handler der er foretaget.

2020年12月17日

Hej Sebastian.

Vi ved hvor vigtigt der er at personlige hilsener når frem i denne tid, hvor enhver hilsen luner. Så selv når vores ellers MEGET stabile pakke-partner snubler, så gør vi altid alt hvad vi kan for at gøre vores kunder glade.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, billigt og friskt slik der smager godt

2020年12月9日

Hej Isabella.

Hold op hvor der varme helt ned i storetåen at få en 5-stjernet anmeldelse. Tusind tak fra alle på kontoret og vores lager.

god hjemmeside

det er en super billig hjemmeside og det smager dælme godt

2020年12月3日

Hej Simone.

Tusind tak for dine dejlige ord! Det varme vores chokoladehjerter hos eventyrslik.

Super godt koncept

Super godt koncept, god service og levering. Rigtig god og sød kundeservice!

2020年11月23日

Hej Tania.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi kæmper hver dag for at få så mange glade kunder som muligt.

Super godt udvalg

Super godt udvalg! Gode priser og friske varer. Stor fan af de store mængder, så løber man ikke så hurtigt tør :P

2020年11月8日

Hej Louise.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi gør alt hvad vi kan, for at sikre de bedste spriser i Danmark på slik og sodavand. Men vi går ikke på kompromis med kvalitet og friskhed, og det er jeg glad for at du sætter pris på.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。