EverShape NL レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

企業情報

1. 衣料品店

当該企業による記述

Zie er gewoon altijd goed uit. Dat is onze gemeenschappelijke missie. Wij bieden alleen de hoogste kwaliteit en meest diverse productvariaties om de ervaring van onze klanten met onze EverShape™ producten zo uniek en effectief mogelijk te maken!

期待以下

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

OPLICHTERS!!

OPLICHTERS!!! KOOP HIER NIETS!!! Wel betaald maar niks ontvangen. Emails worden niet beantwoord. Zie ook evershape.nl Zijn gewoon onder andere website verder gegaan met dezelfde praktijken...

2023年12月15日

Reine Abzocke

Reine Abzocke! Kauft dieses Produkt nicht! Meine Strumpfhose ist nach pflegegerechten Waschen kaputt gegangen. Unterstützung bekam ich nicht, da zwei Wochen bereits vergangen sind. Mir wurde lediglich ein 10 % Rabatt Gutschein für meine nächste Bestellung angeboten. Dies ist eine bodenlose Frechheit. Als ich darauf hingewiesen habe, dass es sich nicht um einen Umtausch handelt, sondern um eine Reklamation, werde ich ignoriert. Ich rate wirklich allen davon ab, bei dieser Firma zu bestellen. Qualität ist richtig mies, vergleichbar mit einer 1 Euro Feinstrumpfhose von einem Discounter. Für dieses Geld (35 Euro) erwartet man sich mehr. Das Schlimmste daran ist, dass ich nicht einmal Ersatz bekomme, bzw. sich jemand zu der mangelnden Qualität äußert.

2023年2月6日

Oplichters.

1 ster is natuurlijk al te veel.
Had de reviews eerst moeten opzoeken.
Ik ben de zoveelste die de bestelling niet krijgt.
Na meermaals contact komen we geen stap verder. Bezorging blijft uit.
Annuleren is om logistieke redenen niet mogelijk.
Kijk uit met deze oplichters

2023年1月6日

één bak ellende!

Als je reviews over dit bedrijf zoekt, Google dan eens op EverShape trustpilot en pak die andere, niet deze.

Dit is een waardeloos dropshipping bedrijf. Panty komt uit China, is niet mooi en véél te klein. Retourneren is een chaos, moet naar Oostenrijk maar zodra je daarover begint geeft EverShape niet meer thuis. Niet bestellen dus!
De positieve reviews op deze pagina zijn in hetzelfde rare, vertaalde taalgebruik als de emails van de zogenoemde klantenservice. Trap er niet in!

2022年12月10日

Oplichters zijn het!

Wat een slecht bedrijf! Al meer dan een maand geleden iets besteld (op 2-12) maar nog steeds niets ontvangen, ook geen verzendbevestiging of wat dan ook. Komt door de drukte zeggen ze nou daar geloof ik NIKS van! Ze willen vooral makkelijk geld verdienen bij de goedgelovige mensen! Annuleren kan niet dus maar afwachten zeker. Gelukkig heb ik niet direct betaald want dan was mijn geld mooi kwijt geweest. Klantenservice is ook bagger, ze kunnen je niet helpen en weigeren elke normale vorm van medewerking. Ik zou zeggen bestel hier niet!

2022年12月22日

Trustpilot エクスペリエンス