Spara pengarna och köp riktig solfilm direkt. Evofilms produkt är grumlig, blir aldrig helt klar och har dålig passform (krymper om man försöker justera den). Att de sedan använder monteringen som sv... もっと見る
企業が回答しました
Diese Firma hat ein UNGLAUBLICH guten Kundenservice! Ich habe das erste mal Folie verklebt und fand das die Heckscheibe 2cm breiter hätte sein können. Dies habe ich bei Facebook erwähnt und am nächste... もっと見る
企業が回答しました
Satte filmen helt enligt deras instruktions film 2ggr, första gången kanon, efter 2 dygn massa blåsor, tog bort gjorde om ännu mer nogran längre skrapningar, klar kanon igen, efter 2 dygn samma res... もっと見る
企業が回答しました
Geweldig product met een geweldige service. Snel besteld en geleverd en het product is ook top!! Aanbrengen is heel gemakkelijk. Zeker met de duidelijke instructievideo. Mijn kinderen kunnen vrij va... もっと見る
企業が回答しました
Removable window tint film precut for all car models | Comprehensive guarantees | Great prices and quick delivery. | It doesn't get any easier to tint your car!
Norra Ljunggatan 16, 252 28, Helsingborg, スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I had to wait for the better weather to be at least 4 degrees. So I did. Installed the 5 films while 3 of them were to small. Now after 3 months (warranty gone) the sides let lose because of the sun. No response on my mail.. do not buy!!!! Waste of money even they advertise very well. I'm going to take them off and buy normal film that sticks. Take some more effort and do it yourself! Even some films have 2 cm gaps!!!!!

EVOFILM からの回答
The film does not stick, let's lose after 2 months on all sides. Also some do not fit. Customer service is not even responding on my mails. I'll take it off and do it myself don't bother with this company!

EVOFILM からの回答
Zeer slechte kwaliteit. Deze folie is waardeloos, is aangebracht door een professional maar ook deze geeft aan dat het een zeer slecht product is. De maten kloppen totaal niet, de folies voor alle ramen zijn te klein. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, maar die doen er niets aan, want ze sturen 2 kleine stukjes folie op die ook weer niet passen. ook ging de schraper al na 1x gebruiken kapot, ook zeer slechte kwaliteit. Zeker niet aan te bevelen dus. Ik wil gewoon mijn geld terug want dit is gewoon oplichting.

EVOFILM からの回答
Super god kundeservice og leveringstid.
Men nu en snak om kvalitet, tykkeste folie jeg længe har arbejdet med.
Bølget og uklar gennemsyn som mange andre anmeldelser pointere.
Hæfte evnen af folien er ringeste af ringe kvalitet, folien blev hevet af efter 2 måneder, her burde det være besværeligt at tage af, men var lige til at tage af som et stort stykke tape.

Helt ok .
Dock gick den stora skrapan sönder innan jag var klar med monteringen .(tur att det ingår små också ) .
Beställde 5 bakre till en Audi A4 B8
Toningen till bakrutan var för stor så jag fick skära den själv .

EVOFILM からの回答
Øv øv. Troede lige jeg skulle have Solfilm i min Tesla model 3. Men det jeg købte passede ikke .: til bagruden var den for lille. Samt til de små sideruder.
Jeg har bedt om og få Mine penge tilbage. Håber på god kundeservice, så jeg får dem hurtigt tilbage igen.
Det gode ved det , at der er masser af ting med til montering…
Så håber at det er bare fordi jeg har været uheldigt med min bestilling at det ikke passede.

EVOFILM からの回答
Voor een goede prijs je ramen blinderen.
het vergt inderdaad wat oefening maar als je alles zoals de instructie doet, dan is het prima te installeren.
Ik heb het bij een mercedes E klasse sedan gedaan en moet wel zeggen dat de achterruit een behoorlijk lastige opgave is aangezien het erg krap is om met de schraper er tussen te komen. Een schraper die sterk, dun en wat langer is zou prettiger zijn. misschien kunnen jullie hier wat mee voor in de toekomst.

EVOFILM からの回答
Virkelig nemt at installer, men desværre er filmen virkelig dårlig kvalitet. Det er sløret og grumset at kig ud af. Rigtig mange luftbobler efter det har fået lov at sætte sig selv om alt luft var presset ud da det blev installeret.

EVOFILM からの回答
Filmen passade inte bilen och det gällde all rutor. Vissa var för stora, andra var för små. Sättet de hanterar reklamation är heller inte ok. Efter att jag spenderat en dag med installation genom att skära om för stora och installera de som var för små så gav jag upp och tog bort alla filmer. Sen när man läser reklamationen så måste man ha foton på filmerna installerade på bilen för att visa felen, annars accepteras den inte. Är det rimligt att spendera ännu mer tid på fel material?

EVOFILM からの回答
Snabb leverans, lätt att lägga med enkla instruktioner, bra support, vid misslyckad läggning bra garantier.
Monterat även med 25 och 50 % på framrutorna där är den 50% snyggare
25% blir ljusblå

EVOFILM からの回答
Har en ny Volvo S60 - köpte deras solfilm blev verkligen en extra touch till min bil. Väldigt nöjd tack 🙏

EVOFILM からの回答
Mijn man heeft bij jullie folie besteld voor de autoramen.
Alles zou op juiste maat aangeleverd worden.
Nou,werkelijk geen 1 vel past!! Elk vel is zeker een centimeter te klein waardoor je open randen overhoud. Ziet er niet uit zo.
Wij raden Evofilm dan ook zeker niet aan

EVOFILM からの回答
De stykker film jeg havde købt til min bil passede slet ikke så skrev jeg til dem og hørte aldrig fra dem

EVOFILM からの回答
The back window was no problem. The side windows all curled up after installation. Tried to fix it with more adhesive but no solotion. I had to trow it away. Exspensive experience for that money.

EVOFILM からの回答
Ren svindel styr unna, sendt bilder hvor man kan se lang vei det ikke er 5% sot de ba meg ta noen steg vekk fra bilen så det ser riktig ut. Hadde spart pengene å bare kjørt den inn for proff sot, frekk kunde service svarer spydig og skylder alt på hvordan kunden har montert filmen. Etterfulgt med at de umulig kan ha gjort noe feil med levering fikk først 3 av 5 sot filmer viste seg da at det er feil også bare surr
Re svar fra evo film: fikk ikke 95% man ser tvers igjenom soten fra utsiden så hvem standar den er godkjent etter betyr ikke stort en kunde skal få det de kjøpte rett skal være rett handler ikke om å få viljen sin eller ikke. Svaret deres her er like uprofesjonelt som kunde service dere evner ikke å ta ansvar for noen ting å finner negativ kritikk til å ikke være nyttig for dere så langt denne tilbakemeldingen går for framtidig kunder så anbefaller jeg å holde seg langt vekk useriøst firma som svarer på samme spydig måte til all negativ kritikk og har ikke stort bedre å si en å slenge salgs tallene sine ut i løse lufta

EVOFILM からの回答
Process is very simple to order, the material is easy to use

EVOFILM からの回答
Hurtig service og nemt at installere, men desværre er produktet ikke godt nok. Udsynet er meget sløret og dermed totalt ubrugeligt. Klippede filmen i stykker og fik 50% refunderet - men spild af tid at rode med det.

EVOFILM からの回答
Hurtig levering. Holder hvad de lover, rimmelig nem at montere, hvis man følger anvisning og er lidt fingernem

EVOFILM からの回答
Ikke full pott, da filmen på vindu bak, var litt for liten. Ellers bra på 6 stk.sidevinduer. Godkjent
Suzuki XL-7

EVOFILM からの回答
Rimelig produkt som virker solid og greit.
Monterte etter anvisning, men filmen løsnet etter en uke og datt rett og slett av på bakruta.
Siderutene har nå (etter to uker) løsnet i kantene.
Reklamerte på dette, men forslaget var bare å legge filmen på nytt, eventuelt bestille ny (gratis) film.
Bestilte heller proff legging av skikkelig solfilm.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。