ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Riktigt dåligt
Mycket mindre förpackning Àn förvÀntat. Helt annat mÀrke som kom. Ingen att kontakta. Produkten kass. Bluff företag!
Falsk marknadsföring av vÀrdelös produkt
Man går ut hårt i marknadsföring och sÀger att det Àr 100% nöjdhetsgaranti, annars får man pengarna tillbaka.
Men nÀr man sedan har testat produkten och inte Àr nöjd så gÀller inte nöjdhetsgarantin. Hur ska man veta om man Àr nöjd om man inte kan prova produkten?
Men jag förstår att de kör falsk marknadsföring då produkten Àr helt vÀrdelös. Man lovar stort men lever inte upp till det man lovar. Hoppas andra blir varnade av denna recension. Köp inte om du inte vill kasta pengar i sjön.
à ngrar att jag inte lÀste omdömen innanâŠ
à ngrar att jag inte lÀste omdömen innan jag bestÀllde.. Fortfarande inte fått nån, bestÀllde typ 12 april.. och hade jag vetat att den var från Kina hade jag aldrig bestÀllt! Dessutom betalade jag innan.. Dumt!
Mycket mindre förpackning Àn man tror
Mycket mindre förpackning Àn man tror. Heter dessutom inte evoras utan det står något annat konstigt namn på förpackningen. TÀcker dåligt och går inte in i huden. Undvik detta företag!!
LÃ¥ng leveranstid och inget svar vid kontakt.
Jag bestÀllde min produkt den 17 mars 2025 och jag har fortfarande inte fått den och idag Àr det den 11 april 2025⊠har mejlat dom men inte fått nått svar, så jag kan absolut inte rekommendera det hÀr företaget. NÀr det gÀller produkten vet jag inte eftersom jag inte fått den Àn.
Evoras undereye concealer
En concealer som endast vÀgde 2,2 gram och tÀckte inte någonting samt att den gick aldrig in i huden utan la sig som en blank hinna. Det tog dessutom 20 dagar att få den! Undvik denna produkt och företag.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ