レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desvÊrre ikke var udfÞrt ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at fÃ¥ telefonen fikset korrekt. Jeg fi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knÊkket skÊrm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skÊrm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skÊrm, der intet kunne. Det gik bÃ¥de hurtigt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Havde fÃ¥et en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tÊnde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skÊrmen var desvÊrre i stykker i den ene side. Dette blev fikset pÃ¥ 20 minutter og jeg modtog glimr... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Virkelig god oplevelse hos Expertfix

Virkelig god oplevelse hos Expertfix! 🙌

Jeg fik repareret min telefon hurtigt og professionelt, og servicen var helt i top. Ejeren var venlig, Êrlig og forklarede tydeligt, hvad der skulle laves, og hvad det ville koste. Min telefon virker nu som ny, og prisen var også meget fair.

Kan klart anbefales, hvis man har brug for hurtig og pålidelig reparation af sin telefon!

2026幎2月14日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

For et års tid siden fik jeg fikset en

For et års tid siden fik jeg fikset en s20 ultra.. i dag da jeg tog min mobil ud af mit case faldt bagsiden spontant af... Han havde vÊret inde under den og fikse noget og jeg har haft problemet med at mit kamera lige siden, så dog bort fra det fordi jeg ikke magtede... men det kunne ikke fokusere lige siden han makkede i den og nu ser jeg det han har gjort, under det cover er den helt smasket til i lim....

Jeg vil ikke anbefale denne butik, prÞv et andet sted!

2025幎6月10日
自発的なレビュヌ
Expertfix ロゎ

Expertfix からの回答

Hej. Tak fordi du skriver og deler din oplevelse.

Vi bliver selvfÞlgelig kede af at lÊse, at du ikke har haft en god oplevelse, og det tager vi altid alvorligt. Vi vil altid gerne have muligheden for at kigge på en sag og finde en lÞsning, mens det stadig er aktuelt. Det er svÊrt for os at vurdere og tage stilling til noget, der fÞrst bliver nÊvnt et år senere. Hvis kameraet har haft problemer lige siden reparationen, ville vi virkelig gerne have haft besked på det tidspunkt.

Når det er sagt, kan vi ikke genkende det, du beskriver. Vi bruger ikke lim i vores reparationer på den måde, du nÊvner. Vi bruger specielle materialer, som er egnet til mobiltelefoner.

Er du sikker på, at butikken du besÞgte hedder Expertfix? Der findes også andre butikker med lignende navne.

Vores intention er aldrig at sende en kunde ud ad dÞren med et problem, og vi står inde for det arbejde, vi laver.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。