Jeg var inde hos Expertfix, da min telefon ikke virkede efter en reparation i Tyskland, som desvÊrre ikke var udfÞrt ordentligt. Derfor tog jeg til Expertfix for at fÃ¥ telefonen fikset korrekt. Jeg fi... ãã£ãšèŠã
Rigtig god oplevelse. Jeg skulle have fikset en knÊkket skÊrm og min hjemknap. Jeg droppede bare ind og afleverede telefonen, som var klar 25 minutter efter. Manden bag butikken taler ikke perfekt d... ãã£ãšèŠã
Eneste sted i Aarhus, der kunne skaffe en ny og original skÊrm til min google pixel mobil, da den gik i stykker, og jeg med panik stod med en helt sort skÊrm, der intet kunne. Det gik bÃ¥de hurtigt... ãã£ãšèŠã
Havde fÃ¥et en vandskade der gjorde min telefon knap kunne tÊnde; fejlen blev hurtigt udbedret, men skÊrmen var desvÊrre i stykker i den ene side. Dette blev fikset pÃ¥ 20 minutter og jeg modtog glimr... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Shop powered by PrestaShop
Vesterbrogade 12, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- expertfix.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Fantastisk of hurtigt service
Fantastisk of hurtigt service! Super glad for dem.
The service is very good and the ShopâŠ
The service is very good and the Shop owner is smart and helpful.
Virkelig god oplevelse hos Expertfix
Virkelig god oplevelse hos Expertfix! ð
Jeg fik repareret min telefon hurtigt og professionelt, og servicen var helt i top. Ejeren var venlig, Êrlig og forklarede tydeligt, hvad der skulle laves, og hvad det ville koste. Min telefon virker nu som ny, og prisen var også meget fair.
Kan klart anbefales, hvis man har brug for hurtig og pålidelig reparation af sin telefon!
Det var en rigtig god oplevelse
Det var en rigtig god oplevelse. Personen, der arbejdede der, var meget smilende, og det tog ham slet ikke lang tid at fikse min telefon. Jeg anbefaler jer at få repareret jeres telefon hos ham
Hurtig og meget venlig betjening
Hurtig og meget venlig betjening
5 stjerner service og priser er i topð
Kanon god service
Kanon god service , meget fint priser
Jeg er yderst tilfreds
Kan varmt anbefales..
Min telefon faldt i sneen
Min telefon faldt i sneen
I går faldt min telefon i sneen. Jeg var så bange for at den ikke vil tÊnde igen, fordi der er data jeg skal have ude fra den. Denne butik har virkelig reddet mig. Kan klart anbefales.
For et Ã¥rs tid siden fik jeg fikset enâŠ
For et års tid siden fik jeg fikset en s20 ultra.. i dag da jeg tog min mobil ud af mit case faldt bagsiden spontant af... Han havde vÊret inde under den og fikse noget og jeg har haft problemet med at mit kamera lige siden, så dog bort fra det fordi jeg ikke magtede... men det kunne ikke fokusere lige siden han makkede i den og nu ser jeg det han har gjort, under det cover er den helt smasket til i lim....
Jeg vil ikke anbefale denne butik, prÞv et andet sted!

Expertfix ããã®åç
Jeg fik top ekspedition
Jeg fik top ekspedition, hurtig og flink, en mand, som kan sit kram, han udfÞre rep. mens du venter, en forbavsende fix pÃ¥ fingrene og har vÊrktÞjet. ðð
Rigtig god service og god pris
Super god service
Super god service.
Og venlig hjÊlpsomt personale
Nemt, billigt og god kundeservice
Rigtig nemt og billigt. Fik en helt smadret skrÊm fikset på under 45 min. Og enormt god kundeservice. Ville Þnske at jeg havde kendt til den fÞr, kommer ihverfald selv til at bruge den fremover.
Jeg hÊldte kaffe ud over min computer
Jeg hÊldte kaffe ud over min computer, og han stod klar med rådgivning og hjÊlp med det samme. Stor anbefaling!
Anbefaling
Venlig, hurtig og vidende betjening. Fik lÞst mit problem med det samme. Varm anbefaling!
Jeg havde en god oplevelse hosâŠ
Jeg havde en god oplevelse hos Expertfix med hurtig eksekvering
Fik hÞjtaleren ordnet inden for 30 minutter
Rigtig tilfreds!
Rigtigt godt services
Rigtigt godt services. Varm anbefaler expert fix.
Super hurtig og god hjÊlp :)
Super fantastisk og hurtig service
Super fantastisk og hurtig service, kan helt klart anbefales