レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Professionelt og flot arbejde Lige fra fÞrste samtale med Christian Mosby, som kom forbi til at starte med til vi nu er fÊrdige, har vÊret super professionelt. Grundet held med vejret blev rensn... もっず芋る

䌁業が回答したした

ExpertFliserens er de bedste - laver et flot stykke arbejde og alt stÃ¥r skarpt og rent bagefter. Og de kommer til aftalt tid og informerer om arbejdets udfÞrelse - kort sagt flot arbejde og 100 % til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Et flot og professionelt arbejde af Expert Fliserens. Havde en god dialog med Christian fra starten og blev informeret om tid og fremgangsmÃ¥de i alle trin af processen: afrensning, imprÊgnering og udf... もっず芋る

䌁業が回答したした

Oplevelsen med ExpertFliserens mÃ¥ siges at vÊre blandet. ForlÞbet startede godt og Ebbe kom og besigtigede opgaven der skulle udfÞres. Vi blev enige om hvad der skulle laves og hvornÃ¥r. Ebbe kom som p... もっず芋る

䌁業情報

1. 庭園

圓該䌁業による蚘述

ExpertFliserens er specialister i fliserens og fÞrende på markedet for miljÞvenlige lÞsninger

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

Professionelt og flot arbejde

Professionelt og flot arbejde
Grundet held med vejret blev rensning, imprÊgnering og fugesand klaret på 5 dage.
Vores 30 år gamle Holmegaard betonfliser, står fuldstÊndig som nye. Der blev også passet så fint på beplantningen.
Christian er virkelig god til at fÞlge op og holde kontakten.
Så nu laver vi også en abonnentsordning hos Expert Fliserens. Man vil jo bare have de bedste til at komme og passe på ens ting 😊

2026幎5月15日

Expertfliserens からの回答

Tusinde tak - vi er rigtigt glade for at I har haft en god oplevelse og er glade for resultatet.

ExpertFliserens er de bedste

ExpertFliserens er de bedste - laver et flot stykke arbejde og alt står skarpt og rent bagefter.
Og de kommer til aftalt tid og informerer om arbejdets udfÞrelse - kort sagt flot arbejde og 100 % tilfreds.!!

2026幎4月23日

Expertfliserens からの回答

Vi er rigtigt glade for at du har fÃ¥et en god oplevelse. Det er det vi bestrÊber os pÃ¥ at gi’ alle vores kunder hver dag.
Sender roserne e til Christian der har stået for arbejdet.

Super flotte fliser og terrasser.

ExpertFliserens har forvandlet vores terrasser og indkÞrsel til helt nye. Professionelt rens af alle fliser med efterfÞlgende imprÊgnering og sidst fugesand. En fin dialog med samtlige ansatte hos ExpertFliserens og stort tak til Christian Mosby og Ebbe for et virkelig flot arbejde.

2026幎4月11日

Expertfliserens からの回答

Tusinde tak for den fine anmeldelse - det betyder meget for os der gÞr os umage hver dag

Igen har det vÊret perfekt at fÃ¥ renset

Igen har det vÊret perfekt at få renset og imprÊgneret sine fliser af Expertfliserens - de bedste anbefalinger herfra.

2026幎3月13日

Expertfliserens からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse, vi sÊtter stor pris på at du har haft en god oplevelse. Dbh ExpertFliserens

Fantastisk resultat og alle aftaler overholdt til punkt og prikke - både hvad angår tid og pris. KÊmpe anbefaling herfra.

2025幎6月4日

Tusinde tak - det sÊtter vi stor pris på. Dbh Christian

Et flot og professionelt arbejde

Et flot og professionelt arbejde af Expert Fliserens. Havde en god dialog med Christian fra starten og blev informeret om tid og fremgangsmåde i alle trin af processen: afrensning, imprÊgnering og udfejning af fugesand. Alt klappede og resultatet står skarpt. Grundet det gode vejr (og dermed korte tÞrretider mellem hvert trin) var det hele klaret på en uge.

2025幎5月15日

Expertfliserens からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse - den sÊtter vi store pris på. :-)

Expertfliserens, de kom, de så, de rensede

Expertfliserens kom på adresse som aftalt for at kigge på opgaven de tog mål. Vi aftalte at jeg skulle modtage et tilbud samtidigt med at vi talte tidshorisont. Samtidigt fik jeg en information om processen og forholdene omkring hele processen mht. vejr osv. Jeg fik tilsendt tilbuddet som aftalt og accepterede dette. Så kÞrte alt glat de kom, de så, de rensede og sluttede af med sand. Alt var oplyst og planlagt som aftalt. Og jeg var fuldt informeret under hele processen. Prisen fra tilbuddet blev faktureret så ingen sure miner herfra.
NB: Christian hjalp med at flytte ting fra områderne, da jeg ikke havde nået det og uden ekstra omkostninger

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

Virkelig et flot stykke arbejde

200 m2 fliser er blevet renset, imprÊgneret og der er fejet fugesand ud. Det er virkelig et flot stykke arbejde.
Desuden er det yderst behagelige medarbejdere, der var på opgaven.
Vores fliser stÃ¥r som nye igen og vi kan kun give den varmeste anbefaling herfra 🀗

2023幎5月9日

Super resultat

Super resultat, det gÞr os glade hver dag - det er alle pengene vÊrd. Vi havde overvejet at skifte vores dannebrog belÊgning, da det var meget grim. Havde selv prÞvet med hÞjtryksrenseren, men resultatet var ikke godt.
Ud over resultatet er Christian også en meget behagelig og enormt serviceminded person. Vi kan varmt anbefale at bruge Expert fliserens

2023幎3月30日

Expertfliserens からの回答

Tusinde tak - vi er både glade og stolte :-)

Expert Fliserens

Kontaktede i fÞrste omgang 3 forskellige firmaer.
2 af dem udregnede pris pr. telefon, men Ekspert Fliserens kom ud på adressen opmålte arealet og forklarede processen.
Vi var helt trygge ved vores valg af Expert Fliserens og arbejdet der er udfÞrt er superflot.
Vores fliser fremstår nu igen som nye, hvilket vores gÊster bemÊrker og vi selv lÊgger mÊrke til dagligt.

Vi kan kun give Expert Fliserens vores varmeste anbefalinger.

2022幎3月25日
自発的なレビュヌ

Nydeligt arbejde til tiden og

Nydeligt arbejde til tiden og konkurrencedygtig pris!

Vi er meget tilfredse med ExpertFliserens og giver gerne firmaet vores varme anbefaling.

Efter samtale med og tilbud fra en rÊkke firmaer indenfor området, besluttede vi os for at vÊlge ExpertFliserens, hvilket viste sig at vÊre et godt valg, vi til enhver tid ville gÞre igen.

Ingen slinger i valsen, - alle aftaler, tider og planer blev overholdt, samtidig med resultatet var flot og over al forventning.

Afrensning og imprÊgnering foregik med omhu overfor hus, vinduer og haveanlÊg, og opgaven blev lÞst med et minimum af svineri, stÞj og gener for både beboere og naboer.

Da vi er meget betÊnkelige ved nanoteknologi, som mange andre firmaer benytter sig af, er vi glade for, at ExpertFliserens bruger en anden og over tid udviklet teknik til at imprÊgnere fliserne, så de holder sig som nyrensede i mange år.

I Þvrigt har vi indgået en aftale med firmaet om en årlig genopfriskning af imprÊgneringen, så fliserne bevarer deres perfekte udseende.

Konklusionen er, at vi har fået et stykke kvalitetsarbejde udfÞrt til en meget fornuftig pris.
Selvom firmaet ikke er markedets allerbilligste, så får man til gengÊld tip-top arbejde med lang varighed udfÞrt uden problemer og Êrgelser, hvilket er besparelse og sjÊlefred på den lange bane.

Ikke kun vi selv har lagt mÊrke til det fantastiske resultat. Nu spÞrger både naboer og tilfÊldigt forbipasserende ind til, hvem vi har haft til at rense vores fliser.

Eneste Êrgrelse fra vores side er, at vi ventede så lÊnge med at få de fliser fixet op, så vi dagligt kan nyde synet af dem!

2022幎2月25日

Expertfliserens からの回答

Tusinde tak - vi er meget beÊrede over den flotte anmeldelse, og dertil stolte over at vise, at vi også kan håndtere meget store opgaver som her på over 500 m/2. Tak :-)

100% professionelt

Fuld tilfredshed fra start til slut.
Alle kom til den aftalte tid og arbejdet er udfÞrt til vores fulde tilfredshed i enhver henseende.
Vi ser frem til, at opfÞlgningen nÊste år forlÞber lige så godt, men hvorfor skulle den ikke det?

2021幎6月23日

Flot udfÞrt arbejde

Flot udfÞrt arbejde, rens og imprÊgnering meget effektivt. EfterfÞlgende Afvask af hus, plankevÊrk og låge til ug.
Altsammen til aftalt lav pris og ikke mindst til tiden.
Kan varmt anbefales.🀗

2021幎6月19日
自発的なレビュヌ

Eksemplarisk forlÞb og fuld tilfredshed.

God oplevelse fra start til slut.... fra fÞrste kontakt til indehaver Ebbe, og hans besÞg inden tilbud. Til udfÞrt fliserens af Christian, og afsluttende imprÊgnering af en anden Ebbe. Alle behagelige og reelle mennesker.... og vigtigst: Resultatet er blevet fantastisk flot - til en konkurrencedygtig pris!
Mine bedste anbefalinger til Expertfliserens.

2021幎5月21日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。