Det hÀr måste vara den sÀmsta optikern online! Skickar fel produkter, och svarar sporadiskt och sÀllan på mina frågor! Undvik som pesten.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllt ett par glasögon för 890 kr den 6-e november , den levererades 19-e nov, precis som det stÃ¥r pÃ¥ deras hemsida gÀllande leveranstid. BÃ¥gen som Àr av mÀrket "eXo" som Àr deras eget varumÀrke À... ãã£ãšèŠã
Köpte tre bÃ¥gar pÃ¥ deras rea. En dyrare och tvÃ¥ av de billigaste, för att ha pÃ¥ jobbet. Den dyrare har hÃ¥llit bra men de andra gick sönder direkt. Fick nya omgÃ¥ende men de höll inte mycket lÀng... ãã£ãšèŠã
Köpte ett par glasögon efter recept. NÀr jag fick de sÃ¥ var de fel-slipade, sÃ¥g bara skarpt med ett öga. De accepterade returen, men nu efter 33 dagar sÃ¥ har de inte ens tagit emot paketet. DÃ¥ fi... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det hÀr mÃ¥ste vara den sÀmsta optikernâŠ
Jag Àr mycket nöjd med de glasögon jagâŠ
Jag Àr mycket nöjd med de glasögon jag bestÀllt! Både service och produkter Àr " top of the line"
Har bestÀllt flera ggr och generelltâŠ
Har bestÀllt flera ggr och generellt varit nöjd. Men den hÀr gången bestÀllde jag ett par sport glasögon med gul lins i polykarbonat. De var dåligt infÀrgade och flÀckiga, tog bild och skickade till dem som visade TYDLIGT problemet. Jag t.o.m. beskrev hur de skulle undersökas för att hitta felet. Men efter de tittat på glasögonen så så hittar de inte några fel så de hantera inte det som en reklamation och jag fick betala frakten. KundtjÀnsten tar lång tid innan de svarar och man kommer aldrig fram nÀr man ringer (kanske otur?)
Det Àr tråkigt att de inte har kompetensen på något så enkelt som kunden ser tydligt. NÀr allt funkar Àr de bra, synd att de inte kan hantera nÀr problem dyker upp.
The website says it takes 6-12 daysâŠ
The website says it takes 6-12 days ordered 25 jan now 20 feb haven't recieved yet. Email customer service said they are working on it. I should have stuck with Zeni.
Update got the glasses and they wern't correct prescription they were made wrong. It cost me 22 to send them back. I did send them back and got a credit minus the shipping. I will avoid using them again.
VÀldigt långa leveranstider
VÀldigt lÃ¥nga leveranstider. Ãven om jag bara hade bestÀllt bÃ¥gar och inget glas
Jag blev supernöjd
Med byte av Progressiva nya glas. Dessutom till kanonbra priser. ððð Jag kommer att Ã¥terkomma. Lena Strömstedt
Felslipade och dålig service
Köpte ett par glasögon efter recept.
NÀr jag fick de så var de fel-slipade, såg bara skarpt med ett öga.
De accepterade returen, men nu efter 33 dagar så har de inte ens tagit emot paketet. Då fick jag Àndå retur adresslappen från dem.
Ingen information med Àn att det tar 1-3 veckor i behandlingstid.
Vill du ha glasögon som INTE fungerar, bestÀll hÀr.
BestÀllde glasögon efter recept. Dessa gick inte att se med fullstÀndigt dimmiga.
BestÀllde på annat håll, efter samma recept, dessa var helt perfekta.
Frakter får du betala trots en produkt som inte lever upp till vad dom lovar.
Reklamen låter bra men Àr inte det.
Idag fick jag hem mina Oakley
Idag fick jag hem mina Oakley
HSTN RX
Otroligt nöjdð€© Dessa var fantastiska, lÀtta, snygga och bÀsta kvalite av bÃ¥gar och glas.
Tusen tack
Pierre
Kom Exakt nÀr de skulle
Kom Exakt nÀr de skulle, utöver det så fick jag otroligt bra kvalitet för priset! Super nöjd
Otroligt bra kundbemötande!
Otroligt bra kundbemötande!
SUPERLÃ
GA priser på SUPERBRA produkter!
Rekommenderas varmt!
Köpte glasögonen den 25 Jan
Köpte glasögonen den 25 Jan, fick dem den 7 feb. Laddade upp receptet och allt gick smidigt. Fick ett mejl som bekrÀftelse i början och sen ett till ett par dagar senare.
Den negativa aspekten Àr att du behöver justera skalmarna sjÀlv men det Àr vÀntat eftersom man köper dem online.
Amazing product & service
I have bought 3 pairs of glasses (1 for sun and 2 for every day use) and I could not be more happy...I sent them the perscription as I was confused on what I needed and made me the glasses in no time. Works great, great product, great service, great price!
100% recommended
So easy to be sceptical when it comes to buying important things online - such as glasses or other prescriptions.
I ordered 4 pairs to my home and liked one of the pairs.
All the options when finally buying scared me - such as thickness of the pane etc, but I got good help instantly.
I ended up buying a pair of sunglasses with strength, too. Without even trying them.
In the evening I couldn't use the glasses without being naseous and blamed myself for thinking I bought cheap stuff. 24 hours later the glasses are a permanent piece of me. I LOVE them - not because of their appearances but the excellent vision they provide. I never saw myself as a glasses wearer, but these changed me.
Easy to try out some samples at home, then easy ordering, quick shipping and at an amazing price!
I have to say Extra Optical EXCEEDED my expectations in ALL ways. The 170e I spent on two good glasses wouldn't have gotten me half a pair at the optician.
I will definitely order from this site again.
A serious business with quality products.
Snabb service o var riktigt bra
Snabb service o var riktigt bra, till en billig peng! Rekommenderas!
Ãr supernöjd med bÃ¥de mina o makens solglasögon m styrka!
Kanske inte största utbudet men gÃ¥r attâŠ
Kanske inte största utbudet men går att finna guldkorn till låga priser. Upplevde dock dålig kvalité på bågarna jag valde, de sprack av sig sjÀlva men extraoptical har tagit emot dem för reklamation utan något krångel.
LÀtt bÀsta sidan att köpa glasögon på!
LÀtt bÀsta sidan att köpa glasögon på!
Lika nöjd varje gång!
Rekommenderas /KrÀsen person
Lånade hem några glasögon först och trots att jag Àr extremt krÀsen så passade ett av paren jÀttebra. Jag har gjort hemlån hos flera andra onlineföretag men aldrig hittat några som passar och suttit bra.
Att bestÀlla gick fort och lÀtt och utan problem och efter 9 dagar landade de i brevlådan. Jag bestÀllde Astor grå med progressiva glas. 1360:- kostade det plus synundersökning hos Synsam 299:-
Jag Àr jÀttenöjd! Nu har jag anvÀnt dem i tre dagar och jag har vant mig vid dem. De klÀmde lite bakom öronen först men med hjÀlp av hårfönen kunde jag böja dem så de sitter bra. Glasen Àr som de ska och jag ser bra både på långt håll och nÀr jag ska lÀsa på nÀra håll.
Jag kan verkligen rekommendera detta företag, jag Àr SÃ
positivt överraskad :)
UtmÀrkt
UtmÀrkt.
Köpt ett antal glasögon med min styrka.
Trots vÀldigt lågt pris så upplever jag kvalitén som god.
Snabb leverans och bra kundsupport.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ